Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ADWOKAT JAKUB MONTOWSKI JAKUB MONTOWSKI

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 85-104 Bydgoszcz Batorego 4
Telefon: 523289267 Kom. 503755703
Adres e-mail: adwokat(małpa)bydgoszcz.com
Strona internetowa: www.adwokat.bydgoszcz.eu
NIP:
5542492628
Opis działalności: KANCELARIA ADWOKACKA ADWOKAT JAKUB MONTOWSKI BYDGOSZCZ Słowa kluczowe: adwokat bydgoszcz rozwody bydgoszcz, od spraw karnych, od rozwodów, ENA, ekstradycja, kancelaria Londyn

Ocena: 100% pozytywna 44x

Jakość usług: 100% wysoka 43x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 38x
Ceny usług: 100% niskie 23x 12x
Ilość opinii w serwisie: 44
Ilość odsłon profilu firmy: 19257
Data utworzenia profilu: 2010-09-22 01:19:26
Data ostatniej aktualizacji: 2018-06-04 23:48:15 

Opinie o ADWOKAT JAKUB MONTOWSKI JAKUB MONTOWSKI

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestesmy bardzo zadowoleni z uslug Pana Mecenasa Jakuba Montowskiego.Podchodzi do spraw bardzo profesjonalnie i rzetelnie.Zawsze jest gotowy pomóc,wyjasnia wszystko i informuje na biezaco jak postepuje dana sprawa.Polecamy serdecznie!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian i Ewelina dnia: 2020-02-14 18:13:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonała współpraca. Bardzo dobrze taktycznie rozegrana sprawa rozwodowa. Czego chcieć więcej, świetna jakość w rozsądnej cenie :-) Polecam ! ps. Teraz podział majątku !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julka dnia: 2020-02-10 13:52:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najwyższa jakość pracy. Dobry kontakt z klientem. Dostępność w każdej chwili. Pozytywne nastawienie do problemów. Realizm. Bardzo uczciwy Mecenas. Polecam w każdej sprawie. Cena adekwatna do poziomu świadczonej porady,usługi.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jo Fr dnia: 2018-12-09 17:29:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałem usługi Pana Mecenasa Jakuba Montowskiego do sprawy rozwodowej kierując się pozytywnymi opiniami w Internecie i się nie zawiodłem! Moja sprawa z orzeczeniem winy była trudna i dość przewlekła ze względu na dużą ilość wniosków oraz świadków powołanych przez stronę przeciwną. Dzięki Panu Mecenasowi Jakubowi Montowskiemu zakończyła się pomyślnie, tak jak wnioskowaliśmy na samym początku. Pan Mecenas Jakub Montowski trafnie ocenił sytuację, przygotował w moim imieniu pozew rozwodowy i od samego początku reprezentował mnie osobiście na wszystkich rozprawach zarówno przed Sądem Okręgowym w Bydgoszczy, jak i Sądem Apelacyjnym w Gdańsku. Dał się poznać jako kompetentny fachowiec z dużym doświadczeniem w podobnych sprawach oraz wspaniały mówca. Załatwił wszystkie formalności, potrafił uspokoić przed rozprawą i wyjaśnić zasady panujące w Sądzie. Dzięki niemu moja obecność na rozprawach ograniczała się prawie wyłącznie do roli obserwatora. Poza salą rozpraw pełen energii, sympatyczny i z poczuciem humoru młody człowiek. Zawsze miał czas aby porozmawiać, pokierować lub wskazać rozwiązania problemów, nawet nie związanych bezpośrednio ze sprawą. Nie jest drogi, a pomoc jaką okazał mi i mojej rodzinie jest z pewnością bezcenna. Gorąco polecam usługi Pana Mecenasa Jakuba Montowskiego i całą pewnością sam z nich skorzystam, gdy zajdzie taka potrzeba - najbliższa to o podział majątku.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-21 13:09:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój rozwód był prowadzony przez adwokata Jakuba Montowskiego moim zdaniem wzorowo. Wynik pozytywny. Jestem zadowolona z przebiegu sprawy. Pan Adwokat angażował się, udzielał wszystkich informacji, uprzedzała o innych tematach, które mogą się pojawić na rozprawie. Uzyskałam pomoc przy wszystkich formalnościach.Zawsze przygotowany,wszystko wyczerpujaco tlumaczył..Pan Jakub jest osoba ciepła i pozytywna co bardzo wplynelo na moje samopoczucie ,gdyz jak wiadomo sprawy rozwodowe nie należa do przyjemnych.Dał sie poznac jako osoba konsekwentna,szukajaca najlepszego rozwiazania,ale też niezwykle opanowana.Podoba mi się, że posiada ogromny zapał i widać, że zawód ten wybrał zgodnie ze swoim sumieniem. Wspólprace z adwokatem Jakubem Montowskim oceniam bardzo wysoko.Z czystym sumieniem bede polecała adwokata Jakuba Montowskiego wśród znajomych ! Dziekuje i pozdrawiam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna B.K dnia: 2018-02-28 10:52:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekspert w sprawach ekstradycyjnych. Skutecznie pracuje z Brytyjskimi Adwokatami. Dobry kontakt pełna satysfakcja z usługi ! Pan Jakub Montowski pomógł szybko i skutecznie. Pełen sukces. Polecam wszystkim w 100% !!! DZIEKUJEMY PANU Z CAŁĄ RODZINĄ !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: LiA_UK dnia: 2018-02-04 23:15:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Jakub Montowski to świetny fachowiec, profesjonalista. Wspaniały człowiek, entuzjasta w pracy, bardzo sympatyczny , energiczny, potrafiący podtrzymać na duchu. Prowadził moja sprawę rozwodową(niestety nie od początku),która dzięki Niemu przyspieszyła tempa szybko się zakończyła. Oczywiście z wynikiem bardzo pozytywnym dla naszej rodziny.Za co Panu bardzo serdecznie dziękuję! Zawsze mogłam się z Panem Mecenasem skontaktować i liczyć na cenne rady w każdej sytuacji. Jak najbardziej polecam Pana adwokata !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dor dnia: 2017-11-23 13:48:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Jakub Montowski to wspaniały, sympatyczny i profesjonalny prawnik z ogromnym doświadczeniem. Rewelacyjny mówca, bardzo kompetentny, energiczny, emanujący pozytywną energią. Potrafi wyjaśnić niezrozumiałe kwestie związane z prawem, doradzi, uspokoi i doda wiary w siebie. Zawsze znalazł czas aby porozmawiać. Pan Jakub był pozytywnie nastawiony w kierunku mojej sprawy do samego końca, która zakończyła się tak jak założył na samym początku, a nawet lepiej. Z całego serca polecam usługi Pana Jakuba Montowskiego. Dziękuję i polecam ! Jestem mu bardzo wdzięczny za to, co dla mnie zrobił.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł K. dnia: 2017-09-02 19:08:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista w każdym calu z dużą wiedzą prawniczą.Bardzo kompetentny,rzetelny i zaangażowany w dobro swojego klienta.Zawsze dla niego dostępny. wspaniały człowiek, który emanuje spokojem i rozwagą.Dziękuję za wszystko i gorąco wszystkim polecam doświadczenie Pana Jakuba!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2016-10-02 22:38:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młody mecenas z bardzo dużym doświadczeniem. Podczas pierwszej wizyty zaproponował mi rozwiązanie i przedstawił jego zakończenie, które sprawdziło się w 100%. Niesamowite wyczucie i intuicja. Bardzo dobry negocjator zarówno na sali rozpraw jak i poza nią. Pan mecenas nastawiony jest na sukces i to się sprawdza. Za swoją i to chcę napisać profesjonalną obsługę prawną pobiera opłaty z cennika (rozporządzenia) natomiast jak widać po opiniach skuteczność znakomita. Cechuje go rzetelność, uczciwość i terminowość. Nadto bardzo dobry kontakt i współpraca. Dokonałem wyboru Pana mecenasa po przeczytaniu wcześniejszych opinii, dlatego z wielką przyjemnością będę polecał Pana Jakuba Montowskiego, jako perfekcyjnego prawnika. Gorąco polecam !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomek dnia: 2016-09-21 21:42:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: CUDOTWORCA - mecenas Jakub Montowski. Dzieki niemu ja i moja rodzina mozemy spokojnie zyc. Wygral moja sprawe karna, z ktora od 9 lat nie mogli sobie poradzic inni(korzystalem z uslug czterech). Inny niz wszyscy - czlowiek z pasja, profesjonalista. Rzetelny, uczciwy i niedrogi. Czlowiek godny polecenia!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz G dnia: 2016-06-15 20:17:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały prawnik i człowiek. Energiczny, empatyczny, z pasją, bardzo kompetentny, pewny i rzeczowy. Oceni sytuację, uspokoi, doda odwagi i doradzi. Pan JAKUB MONTOWSKi to doskonały prawnik, który sprawnie i skutecznie poprowadził naszą sprawę. Jeszcze raz bardzo dziękujemy za pomoc i polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-17 22:10:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas bardzo mi pomógł w sprawie rozwodowej - potrafi uspokoić i dodać wiary w słuszność podjętej decyzji. Zawsze znalazł czas by porozmawiać i wyjaśnić nurtujące kwestie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: G.... dnia: 2015-12-20 21:19:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drugi raz spotkalem takiego specjaliste w tym zawodzie, nie bede sie wdawal w szczegoly ale uniewinnienie w sprawie o udzial w grupie przestepczej plus dwa razy w zawieszeniu i odmowa w sprawie o deportacje mowi samo za siebie.W ostatnim slowie moge opisac tylko w jeden sposob, CUDOTWÓRCA!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ADAM S dnia: 2015-09-17 20:00:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny człowiek.Oceni sytuację,doradzi i znajdzie odpowiednie rozwiązanie.Do tego posiada wysoką kulturę osobistą i naprawdę zna się na tym co robi.Serdecznie dziękuję za prowadzenie mojej sprawy,choć zanim trafiłem do mecenasa byłem załamany.Dziś jestem najszczęśliwszy na świecie!DZIĘKUJĘ.Osobne i pełne uznania proszę przekazać Tacie:)Pozdrawiam,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2015-07-20 14:37:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspanialy prawnik i czlowiek z pasja. Kompetentny ,profesjonalny ,energiczny, lubiacy ludzi. To juz druga sprawa, ktora powierzylam panu mecenasowi. Wczesniej ponad 10 lat dopytywalismy o odszkodowanie za droge , bez skutku.Gdy pan Jakub Montowski wzial sprawe w swoje rece ,wszystko nabralo tempa i zakonczylo sie pozytywnie. Serdecznie polecam i wszystkiego dobrego zycze.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2015-06-10 01:39:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fakty są takie, uzyskał rozwód z winy mojego byłego męża, alimenty na mnie, alimenty na dzieci (średnio po 900 zł na każde !), uzyskał zwrot kosztów ... i to wszystko na 3 rozprawach. Jestem b. zadowolona z wyboru. Widać że chce mu się walczyć i rozumie potrzeby klientów. Niestety usługi są drogie, ale przy życiowej decyzji - jak widać - nie warto oszczędzać. Polecam wszystkim, a sama zlecam sprawę podziałową majątkową. Z wyrazami podziękowania,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia z dziećmi dnia: 2015-05-17 22:36:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Montowski bardzo pomógł mojemu mężowi, był na rozprawie i ogłoszeniu jej wyniku, w momencie gdy do niego poszliśmy najpierw omówił z nami całą sytuację i rozważył wszystkie możliwości rozwiązania problemu. Za swoje zaangażowanie i udział w sprawie, a także reprezentowanie i obronę mojego męża wziął w porównianiu do innych adwokatów śmieszne pieniądze. Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy wszystkim szukajacym fachowca, który z Was nie zedrze niebotycznych sum.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-09-24 15:33:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super adwokat, swoj czlowiek :-), sympatyczny, zyczliwy, konkretny, skorzystalismy z jego uslug czytajc pozytywne opinie wlasnie w tym serwisie i sie nie zawiedlismy, bardzo nam pomogl, i oczywiscie jestesmy bardzo zadwoleni z zakonczonej sprawy rozwodowej, ktora wydawalo sie na poczatku ze bedzie nie do okielzniecia na I rozprawie, a jednak bylo odwrotnie :-)))) Nie nalezy do typowych adwokacikow, ktorzy nie wiadomo co z siebie robia, tak jak wpisane zostalo na poczatku jest to taki swoj czlowiek, skromny, pelny wiedzy, z ktora sie dzieli z Klientami. Goraco polecamy Pana Jakuba :-)Pozdrowionka :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zyczliwi Klienci dnia: 2014-02-27 12:11:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny i kompetentny. Bez dwóch zdań wyśmienity prawnik. Ma własne pomysły na sprawę i potrafi doradzić. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Julkab dnia: 2014-02-25 00:16:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam , pan mecenas pomógł mi w trudnej sprawie(odebrano mi prawo jazdy).Opierając się na opiniach internetowych postanowiłam skorzystać z usług pana mecenasa i nie zawiodłam się. Pan Jakub Montowski jest prawnikiem w pełni profesjonalnym. Życzliwy dla ludzi, przystępny jesli chodzi o rozliczenia finansowe. Ponadto sympatyczny , kompetentny i rzetelny. Sprawa zakończyła się jak najbardziej pomyślnie dla mnie. Z przyjemnością powierzyłam mu kolejną sprawę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jolisia dnia: 2013-11-03 12:21:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: solidny, szybki i uczciwy. nie owija w bawełnę i nie namawia do nadmiernego ryzyka. wybil mi z glowy kilka pomyslow i jestem mu za to bardzo wdzieczny. mecenas jest po prostu bardzo dobrym adwokatem i doradcą. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-01 11:02:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo wdzięczna Panu Montowskiemu ! To wspaniały i uczciwy adwokat ! A ilosc Klientów świadczy o jakości i skuteczności. Miły i racjonalny, jednak stanowczy człowiek. W trudnej sytuacji jedyny człowiek któremu można zaufać. Nie wiedziałam, ze w Bydgoszczy są tak dobrzy prawnicy. Dziękuje i polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-08-19 22:25:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Jakub Montowski prowadził moją sprawę rozwodową. Bez problemu skontaktowałam się z nim w dzień wolny od pracy. Znalazł dla mnie czas mimo, że zwróciłam się o pomoc późno,a czas naglił. To taki "ludzki" adwokat, doradził, uspokoił, a sprawę poprowadził z wynikiem na korzyść dla mnie. Jestem mu bardzo wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 2013-07-10 13:18:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za pomoc
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Meg8686 dnia: 2013-06-16 17:08:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry adwokat
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: maga111 dnia: 2013-06-14 20:03:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy z całego serca za pomoc, która przerosła nawet nasze oczekiwania.Pan Mecenas to osoba bardzo konkretna miła z pasją. Nie jest nadety i zadufany w sobie z takimi ludzmi warto współpracować, takich ludzi w dzisiejszych czasach można szukać ze świeczką.Praca wykonanan na najwyższym poziomie.Jeszcze raz dziękujemy za wszystko jesteśmy bardzo szczęśliwi:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mmm dnia: 2013-01-05 11:17:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję panu mecenasowi za szybką i profesjonalną poradę, jeden telefon i o ile wiecej wiem...
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-23 13:30:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Jestem ogromnie zadowolony z uslug Pana mecenasa.Solidny i w 100%zaangazowana w sprawe.Pan Jakub jest osoba mila,skutecza,a co najwazniejsze konkretna i rzetelna.Nie ma problemow z kontaktem,zawsze jest do dyspozycji klienta bez wzgledu na pore.Jednym slowem mowiac-profesjonalizm w kazdym calu.W sprawach karnych jest najlepszy.Moja sprawe tylko jemu dalo sie pozytywnie rozwiazac.Wczesniej kozystalem z uslug wielu adwokatow i zaden nie okazal sie tak dobry jak Pan mecenas.Polecam goraco uslugi tej kancelarii,kazdemu co ma jaki kolwiek problem z prawem. Marcin T
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marcin T dnia: 2012-11-12 11:51:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat jestem krótko po zakończonej sprawie- profesjonalna obsługa tak jak uzgodnił z prokuraturą i sądem ugodę takie było rozstrzygnięcie bardzo dobry mediator komunikatywny i przekonujący. Jestem ogromnie zadowolony że wybrałem tego adwokata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jestem ogromnie zadowolony że wybrałem tego adwokata
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2012-10-17 06:25:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonale poprowadził moją sprawę karna, cieszę się wolnością a było krucho zemną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-22 11:10:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Pan Mecenas Jakub to bardzo dobry adwokat - takiego ze świecą szukać. Polecam w 300%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: izaa dnia: 2012-08-16 17:30:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadził sprawę karną mojej siostry o zniesienie wyroku, wszystko załatwione 100% pozytywnie. Co do kosztów do ugadania nie stwarza problemów...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: VEZYR dnia: 2012-07-06 13:26:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jakub Montowski doskonały adwokat od rozwodów polecam i dziekuje za wsparcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Łukasz Zawada dnia: 2012-05-31 23:00:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jakub Montowski to profesjonalista. Jako jeden z niewielu adwokatów w Polsce wygrał sprawę o nielegalny pobór gazu. Bez zastanowienia przyjął tak trudną sprawę. Jeszcze raz wielkie podziękowania i gratulacje dla Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: olkajusz dnia: 2012-05-30 22:48:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jakub Montowski jest fantastycznym człowiekiem,ciesze się ze go poznałem i dziekuje mu za zaangazowanie się w moją sprawę,poniważ dzieki niemu moja rodzina bedzie mogła spokojnie żyć i pracować dalej.Moja wdziecznosc dla Pna Mecenasa jest nieoceniona i nie potrafie wyrazić tego słowami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-29 20:11:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak słów jak szbko doprowacza sprawy do końca.Jak zaistnieje potrzeba adwokata z prawdziwego zdażenia to tylko JAKUB MONTOWSKI
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2012-05-23 15:03:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Montowski Jakub nie tylko doradzi i wysłucha ale również jest osobą wyrozumiałą.Warto skorzystać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-11 14:19:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały kontakt, pełen entuzjazmu i optymizmu. Fajny człowiek. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PaulinaO dnia: 2012-03-26 21:50:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały adwokat od rozwodów. To co pokazał na sali rozpraw jest warte dużo dużo więcej niż wziął za sprawę. Jeżeli mam polecać do rozwodu to tylko mecenasa Montowskiego. Sprawę załatwił szybko i bezproblemowo. Dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-06 13:07:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: podzielam. Super prawnik.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-02 08:56:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super, najlepszy w branży polecam do spraw karnych!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JOANNA dnia: 2011-11-07 20:55:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super ! Polecam Pana Mecenasa do spraw karnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Juliusz dnia: 2010-09-22 01:23:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najbardziej zaangażowany prawnik od spraw karnych jakiego znam. fachowiec jak sie patrzy. dziękuje za wielką pomoc Panom Montowskim !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Juliusz dnia: 2010-09-22 01:22:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją