Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MCFoto Ciesielski Maciej Ciesielski

Zawód: budowlane usługi i remonty Robotnik 
Adres: Mazowieckie, Legionowo Sobieskiego 87a
Telefon: Kom. 730 626 200
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: remonty i usługi budowlane Słowa kluczowe: remonty

Ocena: 0% pozytywna 14x

Jakość usług: 0% wysoka 1x 10x
Terminowość: 0% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 0% niskie 3x 8x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 5225
Data utworzenia profilu: 17.04.2011 23:36:53
Data ostatniej aktualizacji: 28.05.2018 02:29:22 

Opinie o MCFoto Ciesielski Maciej Ciesielski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze wcześniej czytam opinie o firmach i fachowcach. Tym razem przez pośpiech tego nie uczyniłam i to był przeogromny błąd. UWAŻAJCIE na tego PSEUDOFACHOWCA!!! Na takich ludzi powinny być paragrafy i powinni być karani. Pan Ciesielski jest bardzo nie przyjemny zarówno w kontakcie telefonicznym jak i osobistym. Sam uważa się za uczciwego twierdząc, że to klienci oszukują. Zazwyczaj zbywa klienta mówiąc, że nie ma teraz czasu. Za sam dojazd (ok.10-15min.) i diagnostykę policzył sobie 100zł. Dobrze, że zrezygnowałam z dalszej naprawy bo wpędziłby mnie tylko w koszty. Stwierdził, że są do wymiany części, a inny fachowiec tylko coś przeczyścił i zmywarka działa. Bezczelnie powiedział, że, stracił 1,5 godziny a samo sprawdzenie zajęło mu max.30min. Mam tylko nadzieję, że na ludzkiej krzywdzie się nie dorobi i prędzej czy później sięgnie go ręka sprawiedliwości.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Pseudofachowiec na którego trzeba uważać!
Opinia dodana przez: Maria dnia: 11.05.2018 14:55:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoda ze nie trafilm na ta stronę wczesniej ponieważ niesety wezwała tego pseudo fachowca. Przyjechał do pralki zrestartowal ja (pech chciał ze zadzialala) i zgarnął 90 dych. 40 usługa i 50 przyjazd. Co mnie zdziwiło bo tyle chyba chcieli z warszawy za przyjazd. Potem okazało ze nie działa. Kiedy zadzwoniłam do niego zaczęły kombinacja je i wmawianie mi ze umawialiśmy się na inne dni. Kiedy zadzwoniłam i powiedziałam ze mnie oszukał. Bezczelnie się rozlaczyl. Unikajcie go za wszelką cenę. Wierzę we wszystkie ponizsze opinie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Wsciekla dnia: 11.08.2017 14:37:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadazam się w 100% z poniższymi opiniami ten pan jest nie odpowiedzany wzioł zmywarkę miała byc zrobiona bez kolejki w trzy dni po czym odzyskałąm ją po prawie miesiącu i to dodatku po kilku awanturach nie polecam to krętacz i kłamca
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: brak reklamacji nie odiera telefomów
Opinia dodana przez: Magda dnia: 31.01.2016 12:23:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proszę uważać na tego Pana oraz pseudo fachowców ze strony www.sirlocal.pl W moim przypadku Pan Ciesielski wycenił naprawę zmywarki na 400 zł i stwierdził, że do wymiany jest zamek oraz górna dysza. Pobrał zaliczkę w wysokości 200 zł w połowie października. Zmywarka jest już dawno naprawiona przez fachowca z polecenia za 290zł. Okazało się, że dysza jest dobra i nie trzeba jej wymieniać a jedynie zamek. Nie potrzebowałam również miliona ręczników z powodu dużej ilości wylewającej się wody jak zapowiadał Pan Ciesielski. Zmywarka została naprawiona w ciągu 2 tygodni od pierwszego kontaktu telefonicznego. Z Panem Ciesielskim bawiłam się w chowanego przez ponad 2 miesiące. Najpierw nie było części w hurtowni, potem był remanent itd. Potem umawiał się ze mną i nie stawiał się na naprawę, nie dzwonił. Za to zawsze odbiera jeden ze swoich wielu telefonów i kłamie jak z nut. Wszystko obiecuję, np. że będzie za 5 minut i nigdy się nie pojawia. To jest chory człowiek, który bazuje na naiwności klientów. Pobiera zaliczki niby na części, większe niż koszt samego przyjazdu i diagnozy (70 - 80 zł) a potem nigdy się nie pojawia. Ja się z nim umawiałam na zwrot zaliczki, powołując się na artykuł 635 kodeksu cywilnego. Nigdy jej nie ujrzałam na swoim koncie. Od fachowca, który naprawił u mnie zmywarkę dowiedziałam się, że fachowcy z Sir Local to są ludzie z łapanki, w żaden sposób nieweryfikowani a żaden specjalista nie pójdzie na tak niekorzystny układ z pośrednikiem w internecie. Najlepiej popytać znajomych czy mają kogoś uczciwego, godnego polecenia.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Oszukana dnia: 28.12.2015 10:00:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co za masakra ! Naprawia zmywarkę już chyba miesiąc, przy czym była to tylko wymiana pompy i czyszczenie. Od 2 tygodni słyszę "jutro przywiozę" lub "jutro zadzwonię". Przynajmniej telefony odbiera.... na razie.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Jankowiak dnia: 09.12.2015 10:06:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo nierzetelny człowiek. Unikać jak ognia. Wymieniał część w zmywarce, ale nie otrzymałam ani faktury za zakup części ani nawet pudełka od nowej częśći. Na koniec nie wyregulował zmywarki poprawnie i od kilku miesięcy umawia się na spotkanie i nie pojawia się lub nie odbiera telefomów. Dodatkowo w rozmowie telefomicznej przed naprawą oszacował koszt na max 120 zł, a po naprawie okazało się, że musiałam zapłacić 300 zl.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 04.09.2015 11:56:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Ciesielski bazuje na tym, że mocno autentycznie wchodzi w rolę fachowca, którym oczywiście nie jest, po chwili aktorskiego zastanowienia stawi diagnozę, po czym stwierdza, że zabiera zmywarkę i znika na 2 miesiące. Nie można się z nim skontaktować, kiedy już odbierze telefon wymyśla niestworzone historie o swojej sytuacji, o nowych odkryciach w sprawie zmywarki, o kolejnych przeciwnościach losu. Wszystkim których interesuje stresująca gra w ciciubabkę gorąco polecam usługi tego pana. Na poważnie, na następny raz; trzeba z nim spisywać umowę ... ale następnego razu nie będzie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Tomasz Mańkowski dnia: 27.08.2015 17:25:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety musze się zgodzic z przedmówcami... Zmywarkę zabrał ode mnie, wraz z zaliczką 400zł ponad 2 tygodnie temu, od tamtej pory regularnie zwodzi z jej dostarczeniem, ciągle po nią gdzieś musi jechać, a gdy udało się umówić konkretny dzień dostawy - ani się nie stawił, ani nie zadzwonił. Po kilku dniach przepychanek dostarczył "naprawioną" zmywarkę, tak naprawioną, że nie działała w ogóle - i oczekiwał jeszcze zapłaty za usługę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 16.07.2015 11:00:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam, to lawirant a do tego ignorant!! Nie zna się na naprawie, zamiast naprawić zmywarkę, popsuł ją! W portfelu mniej o 500 zł, miał przyjechać ponownie i w ramach gwarancji swojej "usługi"ją naprawić, do dnia dzisiejszego słuch po nim zaginął!! Omijać z daleka i przekazywać dalej, by nie naciągał innych ludzi!!!
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 03.03.2015 18:25:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciesielski mieszka i w Legionowie, przy ulicy sobieskiego 87a: w głębi posesji, za płotem, który zasłania jego dom. Ze strachu przed oszukanymi dom zasłonił. Serwis AGD to jego kolejna działalność. W innych też był oszus_tem.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Osz_ust
Opinia dodana przez: Nick dnia: 07.01.2015 10:58:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Pajac miał naprawić pralkę (którą rozmontował ) i zmywarkę ( którą zabrał) następnie wziął 800 zł i miał przyjechać z nowymi częściami. Przywiózł zmywarkę, która nadal jest zepsuta,a pralkę musiałam kupić nową. Ani wykonania usługi,ani pieniędzy!!! Zwykły pajac! Uważać!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Nat dnia: 16.12.2014 19:34:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan Ciesielski inkasuje pieniądze a potem znika. mam popsutą zmywarkę a w portfelu 300 zł mniej.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 20.10.2014 21:14:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nowy telefon tego o_szusta to 603631155 Naprawia AGD na ul. Parowcowa 10 w Legionowie. Uważać!
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 26.03.2014 15:05:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwaga na firmę p. Macieja Cielsielskiego z Legionowa świadczącą usługi z zakresu napraw sprzętu AGD\RTV. W maju tego roku p. Ciesielski podjął się przeczyszczenia zmywarki do naczyń. Pobrał za usługę 300 zł. Na drugi dzień przywiózł zmywarkę, która po podłączeniu do prądu .... Spaliła się. Pan Ciesielski zabrał ponownie zmywarkę i więcej jej nie widzieliśmy. Mydlił nam oczy od maja 2012 roku obietnicami naprawy popsutego przez siebie sprzętu, podsuwał do podpisania pisma, że niby innym model zmywarki oddaliśmy mu do naprawy, proponował ugody, ale z żadnej z nich nie wywiązał się. Zdecydowanie nie polecam i radzę trzymać się od tego człowieka z daleka. W internecie jest wiele opinii świadczących o tym jak człowiek ten wykorzystuje naiwność ludzką
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak sprzętu i pieniędzy!,
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 24.11.2012 18:18:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją