Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Marcin Gałązka

Zawód: Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-601 Lublin Tomasza Zana 1
Telefon: Kom. 721 112 877; 723 751 177
Adres e-mail: biuro(małpa)kancelaria-galazka.pl
Strona internetowa: www.kancelaria-galazka.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat lublin, prawnik Lublin, radca prawny Lublin, porady prawne, odszkodowania, rozwody, weksle, spadki

Ocena: 100% pozytywna 43x

Jakość usług: 100% wysoka 43x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 43x
Ceny usług: 100% niskie 32x 11x
Ilość opinii w serwisie: 43
Ilość odsłon profilu firmy: 35197
Data utworzenia profilu: 20.07.2014 10:15:11
Data ostatniej aktualizacji: 01.05.2018 11:03:52 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Marcin Gałązka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowy i można na nim polegać, z doświadczeniem, dobrze zna się na sprawach spadkowych,dzieleniu majątku spadkowego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arek dnia: 04.08.2020 17:20:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjalista od weksli, wybronił mnie od nakazu zapłaty na bardzo dużą kwotę, zna te wszystkie formalności sądowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 05.07.2020 18:52:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa rozwodowa była trudna, bo walka z byłą już żoną była zażarta i na całego, ale dzięki bezbłędnej pomocy tego fachowca wyrok był dla mnie bardzo korzystny. Mądry i doświadczony adwokat, ceny adekwatne do jakości, rzetelność i obsługa klienta bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: B K dnia: 03.07.2020 20:07:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawdził się w mojej sprawie rozwodowej. Doradzał bardzo dobrze, wybieraliśmy najlepsze możliwe posunięcia. Wysoki poziom jego pism i radzenia sobie w sądzie był widoczny. Wszystko to spowodowało, że efekt końcowy był bardzo dobry. Pozdrawiam Pana Mecenasa i życzę dużo dobrego. Jeżeli będę miał jeszcze jakiś problem prawny czy sądowy to z pewnością znów skorzystam z pomocy Pana Adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni Podgórski dnia: 04.06.2020 20:43:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oceniam bardzo pozytywnie, bo Pan mecenas udzielił mi wyczerpującej porady a potem przygotował odpowiednie pismo, które odniosło skutek, bo pewna osoba przestała mnie nękać swoimi żądaniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam z Lublina dnia: 11.05.2020 17:10:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam dobre opinie o Mecenasie na podstawie własnych doświadczeń. Jego działania robią różnicę, daje dużą jakość. Pisma na wysokim poziomie merytorycznym, kontakt i terminowość bez zarzutu. Uważnie wysłuchuje klienta i dobiera odpowiednie działania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 23.01.2020 20:59:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny zaufania adwokat, bardzo solidny, słowny. Widoczne duże doświadczenie. Dla mnie bardzo pomocny. Jeżeli znów musiałbym korzystać pomocy prawnej to tylko u tego adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 09.12.2019 20:35:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skrupulatny i dokładny w swojej pracy, pisze bardzo dobre i skuteczne pisma. Mogę polecić innym, bo uzyskałem pomoc już kilkukrotnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek Kosarski dnia: 13.11.2019 16:31:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z Panem Mecenasem przebiegła wzorowo. Pan Adwokat jest bardzo dobry, kreatywny w rozwiązywaniu problemów prawnych. Przygotuje do sprawy, wskazuje, na co można liczyć, gdzie są zagrożenia, jakie wnioski trzeba przedłożyć. Wzbudza zaufanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Luiza dnia: 19.09.2019 09:48:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat, doświadczony i skuteczny. Pomógł już mi i paru osobom z mojej rodziny i znajomych w sprawach cywilnych i rodzinnych. Dobry kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 20.08.2019 10:14:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo inteligentny i błyskotliwy adwokat. W Lublinie ścisła czołówka. Przygotował strategię na moją sprawę, która się sprawdziła i zaskoczyła drugą stronę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MP, lubelskie dnia: 21.06.2019 16:03:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszedłem z polecenia kolegi z pracy i się nie zawiodłem. Mecenas jest niezawodny, obyty w sądzie, widzi różne możliwości danej sprawy i skutki określonych działań. Jeżeli będzie potrzeba, to wrócę do Pana Marcina z kolejnymi sprawami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.05.2019 13:16:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin jest dokładnym i przewidującym fachowcem. Widać w tym doświadczenie, bo potrafi przewidzieć, co się może zdarzyć w sprawie i dzięki temu przygotować odpowiednie działania i wnioski. A przy tym człowiek kulturalny i nie traktujący człowieka z góry.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 22.05.2019 16:28:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny szacunku za uczciwość w kontakcie z klientem. Jasno i dokładnie mówi, czego się można spodziewać, jakie działania podjąć, żeby odnieść pożądany skutek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian Wójcik dnia: 04.05.2019 12:24:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat rzetelny, solidny, działania takie jak trzeba: i pisma i w sądzie. Wszystko zrozumiale objaśniał. Sprawa zakończona pełnym sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MP, Lublin dnia: 18.04.2019 13:08:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat Gałązka jest skuteczny, widać, że ma doświadczenie, uczciwie ocenia sprawę i mówi jak to widzi. Jest też bardzo konkretny. Będę wracał jeśli będzie jeszcze potrzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 29.03.2019 21:15:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam Pana Adwokata Marcina Gałązkę. Bardzo fachowy człowiek, o dużej chęci pomocy. Ceny dobre ze względu na duży poziom pomocy prawnej Adwokata. U mnie akurat była to sprawa spadkowa, było nieprzyjemnie, bo druga strona podważała różne rzeczy, ale Pan Mecenas wszystko skutecznie i porządnie poprowadził. Jestem mu bardzo wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 22.01.2019 19:01:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mówiąc krótko, Pan Adwokat jest rzeczowy, ma bardzo dużą wiedzę i doświadczenie i jego pomoc była nieoceniona, a zaproponowane rozwiązania bardzo dobre.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: D.W. dnia: 11.01.2019 18:20:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz korzystałem z pomocy adwokata w Lublinie i jestem bardzo zadowolony. Pan Gałązka pomyślnie pomógł mi rozwiązać sprawę podzielenia majątku. A przy tym mogłem go pytać o wątpliwości i niezbyt dla mnie zrozumiałe rzeczy prawne. Gdybym kiedyś jeszcze potrzebował to na pewno wrócę do tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni, lubelskie dnia: 21.12.2018 16:46:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przyznać, że jest naprawdę świetny. Wart swojego wynagrodzenia. Zrobił to co trzeba i sprawa zakończona pozytywnie. Sprawy rozwodowe i potem majątkowe. Widać, że chce pomóc człowiekowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak takiej potrzeby
Opinia dodana przez: MarKol dnia: 06.12.2018 14:02:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczna pomoc adwokata w mojej sprawie wekslowej. A poza tym kilka porad w innych tematach. Będę wracał, bo są korzystne efekty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KD dnia: 03.10.2018 19:13:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porządnie wykonuje swoją robotę i jest uczciwy. Dobrze traktuje klienta i działa żeby pomóc. U mnie sprawa o ziemię załatwiona pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 04.09.2018 16:51:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod dużym wrażeniem. Ekspert w swojej branży, bardzo duże doświadczenie, które widać. Przewiduje co może zrobić druga strona i jak zachowa się sąd. Obyty w sądzie, wie co po kim się można spodziewać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka dnia: 24.08.2018 17:42:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomógł mi już w kilku sprawach, spadkowych i rodzinnych. Nie mogę złego słowa powiedzieć. Bardzo mi się podoba, że jest konkretny, nie bajeruje tylko pomaga. Tak samo z rozliczeniami, od razu mówi co i za ile. Cenię takich konkretnych ludzi, których słowo coś znaczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 08.08.2018 11:53:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem dość spory problem z moim dłużnikiem. Moje działania nic nie dały, więc trzeba było skorzystać z fachowca. I pan adwokat Gałązka okazał się takim fachowcem, bo załatwił wszystko sprawnie. Trzeba było iść do sądu, ale cała sprawa trwała krótko, zakończyła się pomyślnie dla mnie i odzyskałem należne mi pieniądze. Dlatego jestem zadowolony i przekazuję dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: wszystko dobrze, więc reklamacja niepotrzebna
Opinia dodana przez: Radosław z Lublina dnia: 04.07.2018 12:21:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat prowadził mi sprawę spadkową, wszystko zakończyło się tak jak chciałem. W związku z tym pozytyw. Poza sprawą też w porządku, mecenas jest człowiekiem traktującym klienta który jest zwykłym człowiekiem uprzejmie i bez wywyższania się.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 16.05.2018 20:31:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W kontakcie uprzejmy, a w swojej pracy fachowy. Mi pomógł w rozwodzie, więc współpraca nie była pojedyńcza. Wytłumaczył czego można się spodziewać od drugiej strony i sądu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby reklamacji
Opinia dodana przez: Agata dnia: 15.03.2018 18:15:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę dobry w tym co robi. Bardzo dobrze mi doradzał już nieraz i pomógł w sprawie. Co dla mnie ważne nie obiecuje gruszek na wierzbie tylko ocenia realnie sytuację. Jest z nim też dobry kontakt. Jak nie może rozmawiać, to zawsze oddzwoni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 16.01.2018 09:08:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam z polecenia i podtrzymuję dobrą opinię mojej koleżanki, której też pomógł w niełatwej sprawie. Dla mnie bardzo ważne jest, że dotrzymuje słowa. Nie kręci, nie zmienia ciągle warunków. Kontakt bezproblemowy nie tylko telefoniczny, ale i mailowy a nawet smsowy. Efekty działania bardzo dobre.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 21.11.2017 13:32:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin pomaga mi w razie potrzeby w sprawach mojej działalności gospodarczej już dłuższy czas i nigdy się nie zawiodłem. Można na nim polegać, zawsze wszystko rzetelnie analizuje i ocenia. Przy tym dobry kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANdrzeJ dnia: 30.09.2017 09:09:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny zaufania adwokat. Mi pomógł w wyprostowaniu spraw spadkowych. Wie co i jak trzeba składać. Nie mam zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 04.09.2017 16:11:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Panu Adwokatowi za pomoc. Pomógł mi w sprawie nieuczciwych osób, które nie chciały mi oddać pieniędzy a które im się nie należały po rozwiązaniu umowy. Pan Mecenas zadziałał, wezwał ich do zwrotu i pieniądze zostały zwrócone. Nie trzeba było nawet iść do sądu. A poza tym jest bardzo uprzejmy i elegancki. Wysoki poziom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 09.05.2017 17:26:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałem kontakt do niego od koleżanki. Jej pomógł, a miałem problem majątkowy, więc też szukałem pomocy jakiegoś dobrego adwokata. To co mówiła koleżanka, się potwierdziło. Jest dobry, wie o czym mówi. Jego pomoc była duża, dzięki temu mam teraz wyprostowane moje sprawy z majątkiem. Dziękuję i polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. K. dnia: 15.03.2017 15:40:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry w tym co robi. Pisma bardzo fachowe, terminowość i kontakt bez zarzutu i radzi sobie w sądzie i z przeciwnikami. Widać też, że sędziowie go uważają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lublinianin dnia: 21.02.2017 18:46:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat pomaga mi już ponad 2 lata w różnych sprawach rodzinnych i cywilnych. Jak potrzebuję pomocy prawnika to zawsze się do niego zwracam, bo widać, że się przykłada do tego co robi i nie zdziera jak niektórzy adwokaci. A jak coś poradził czy napisał to mi pomogło już nie raz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 22.01.2017 20:22:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z pana Adwokata Gałązki. Zajmował się moimi sprawami rodzinnymi, np. alimentami i wszystko zostało zakończone po mojej myśli. Zawsze też wszystkiego dopilnuje, informuje co i jak, zawsze dla mnie bardzo miły, ale już na rozprawach dla drugiej strony potrafi być ostry jak trzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka K dnia: 19.11.2016 11:55:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój sąsiad mi go polecił. Świetny fachowiec. Widać że ma zamiłowanie do swojej pracy. Pieniędzy też dużych nie wziął. Dzięki niemu odzyskałem co mi się należało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek, LSM, LUBLIN dnia: 31.08.2016 20:05:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat z tych, z którymi miałem do czynienia. Rzetelny, widać że się angażuje w sprawę. Szuka zawsze najlepszego wyjścia. Grzegorz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 18.05.2016 15:31:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata za profesjonalne działanie i przede wszystkim skuteczność. U mnie zajmował się sprawami cywilnymi. Rzeczowy, szuka zawsze najlepszego rozwiązania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 02.05.2016 17:57:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo Pana Mecenasa. Bardzo mi pomógł w mojej skomplikowanej sprawie majątkowej. Można na nim polegać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan, Lublin dnia: 28.01.2016 09:43:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa M. Gałązkę. Wysoka kultura, rzetelny i słowny. Prowadził mi rozwód, a teraz podział majątku i jestem bardzo zadowolony z jego działań. W sądzie waleczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz K. dnia: 04.11.2015 12:42:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Mecenasa trafiłam z polecenia znajomych i teraz sama mogę polecić Pana Marcina. Słowny, duża wiedza. Na każdej rozprawie był świetnie przygotowany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata, Lublin dnia: 27.08.2015 13:00:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec: konkretny, solidny i przede wszystkim skuteczny. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 03.05.2015 18:59:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją