Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

W&W. Kancelaria adwokacka Maria Wentlandt-Walkiewicz, adwokat, Jerzy Walkiewicz, adwokat

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-249 Łódź pl. Henryka Dąbrowskiego 4
Telefon: Fax: 0426319241
Adres e-mail: adwokat.mww(małpa)op.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: adwokat, doradztwo prawne Słowa kluczowe: adwokat Łódź

Ocena: 100% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 6x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 33% niskie 1x 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 15853
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2018-04-30 14:27:33 

Opinie o W&W. Kancelaria adwokacka Maria Wentlandt-Walkiewicz, adwokat, Jerzy Walkiewicz, adwokat

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Pani Mecenas Annie Walkiewicz za empatyczne poprowadzenie mojej sprawy rozwodowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2018-11-25 19:30:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdeczne podziekowania dla pan mec.Marii i Aleksandry za prowadzenie mojej trudnej i ciezkiej sprawy sadowej.Panie o ogromnym sercu rzyczliwosci a przede wszystkim skutecznosci w wydawalo by sie niemozliwym.Dbalosc o szczegoly wnikliwosc,ogromna wiedza prawnicza i swietny kontakt skutkujacy sukcesami zawodowymi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka Fischer Gniezno dnia: 2018-05-05 12:17:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna zaufania, obsługa na najwyższym poziomie, szybko i sprawnie. Miałam beznadziejną sprawę, a wyprowadzono mnie na prostą. Zawdzięczam tej Kancelarii na prawdę dużo, gdyby nie oni moje życie ległoby w gruzach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2018-03-14 12:31:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa załatwiona po naszej myśli. Otrzymaliśmy wysokie odszkodowanie. Miła osoba. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: osoba dnia: 2016-04-01 18:44:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest na pewno osobą bardzo doświadczoną, która przerobiła masę przeróżnych spraw. Szybko wiąże wątki i wpada na dobre pomysły (choć czasem mylą się jej wątki i nazwiska sic...). Jej atutem jest zgrany zespół młodych prawników z Kancelarii. Współpraca układała się nam dobrze i doprowadziła do szczęśliwego zakończenia sytuacji wydawałoby się beznadziejnej. Lubi pieniądze i jest droga. Ja polecam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Uzi dnia: 2015-11-19 22:26:40 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie oczekujcie od gwiazdy palestry, że będzie na Wasze zawołanie. Takich adwokatów wynajmujemy po to, by postraszyć wszystkich wokoło - niech widzą, że mnie stać. A do roboty, do tej samej sprawy angażujemy jednocześnie drugiego prawnika - niegwiazdę, ale poleconego przez dobrego znajomego i sprawdzonego w tematach tego rodzaju, który odbierze czy oddzwoni w ciągu paru godzin na każdy telefon, odpisze na tysięcznego z kolei maila z pytaniem o to samo. Uwierzcie, ale są i tacy i nie biorą wielkich kwot, ale za to żyją z klientów z polecenia i nie muszą nigdzie się reklamować w tv i tp. Sama jestem z branży i rodziny prawnicze i prywatnie zawsze prowadzimy sprawy w takich zespołach. Pani Maria bazuje na starych układach, zna kogo trzeba i jak macie naprawdę dużego przeciwnika to warto. Ale jako drugą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-27 12:27:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mariia jest świetnym adwokatem.Sprawa poszła szybko i sprawnie a właściwie sprawy.Zawarliśmy w trzech sprawach ugody.Ugody dla obu stron dobre.Dpbrze i sprawnie prowadziła negocjacje.Ceny jak to ceny nigdy nie są dla płacących niskie.Warto było jednak zainwestować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Now dnia: 2013-06-18 22:21:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją