Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Instytut Pomocy Prawnej - Kancelaria Prawna Tomasz Malec

Zawód: Prawnik 
Adres: Małopolskie, 33-100 Tarnów Stanisława Konarskiego 4
Telefon: 604898920 Kom. 604898920
Adres e-mail: instytutpomocyprawnej(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.instytutpomocyprawnej.pl
NIP:
9930375673
Opis działalności: pomoc prawna, rozwód, alimenty, spadek, prawo budowlane, skarbowe, odszkodowania Słowa kluczowe: prawnik, pomoc prawna

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 100% niskie 13x 7x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 10027
Data utworzenia profilu: 2013-03-30 19:13:31
Data ostatniej aktualizacji: 2018-04-27 13:24:29 

Opinie o Instytut Pomocy Prawnej - Kancelaria Prawna Tomasz Malec

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam zniechęcona "współpraca" z innym tarnowskim prawnikiem, który robił mi łaskę, że prowadzi moja sprawę. Na szczęście tym razem trafiłam do profesjonalisty który wkoncu zajął się moja sprawa jak należy, a nie zbywał. Wieeeeelkie dzięki. Każdemu będę polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-09 21:25:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem rzetelności i profesjonalizmu. Niejasności i wątpliwości co do sprawy rozwodowej oraz podziału majątku były wyjaśnianie w przystępny i zrozumiały sposób. Kontakt bezproblemowy w całym okresie prowadzenia sprawy, nawet w późnych godzinach popołudniowych. Wynik sprawy jest dla mnie bardzo satysfakcjonujący. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kris dnia: 2017-09-18 22:23:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria w której uzyskałam rzeczywistą pomoc w mojej walce z mężem i jego rodziną. Jestem zadowolona i szczęśliwa, że prawnicy kancelarii pomogli mi przejść przez te wszystkie sprawy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2017-06-15 21:58:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna, merytoryczna pomoc prawna oraz uczciwe podejście do klienta. Podoba mi się to, że nie zbywa ogólnikami, poświęca czas i wyjaśnia. Powiem szczerze ostatnio ciężko spotkać się z Mecenasem, ale rozwiązywanie spraw na najwyższym poziomie. Sprawa załatwiona pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2017-04-13 12:54:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze poprowadzona sprawa, wiele godzin (!) spędzonych na konsultacjach z Panami mecenasami, rzeczowy kontakt. Cenowo przystępnie, a przede wszystkim życzliwie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2017-04-03 20:50:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę dołączyć do grona zadowolonych klientów. W sposób zrozumiały przedstawia klientowi jego "status" proponując konkretne i rzeczowe podejście do problemu. Jedyny minus jest taki, że często trzeba czekać dzień lub dwa na wizytę, ale za to Pan Mecenas przyjmuje także w godzinach popołudniowych i na bieżąco informuje o sprawie. Dziękuję za pomoc i gorąco będę polecała każdemu w potrzebie.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2017-02-20 22:57:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecił mi kolega i nie zawiodłem się. Bardzo życzliwe i profesjonalne podejście do klienta. Rzeczowe i sprawne działanie, duża wiedza i odpowiedzialność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2017-02-08 00:37:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna kancelaria. Sprawa prowadzona solidnie i rzetelnie z odpowiednim zaangażowaniem. W trakcie współpracy mecenas zawsze odpowiednio przygotowany na umówione konsultacje. Wyczerpujące i szczegółowe odpowiedzi na zadawane pytania powodowały wewnętrzny spokój i przekonanie właściwie prowadzonej sprawy. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości i pytań mogliśmy liczyć na stały kontakt praktycznie o każdej porze. Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy prawnej z całą odpowiedzialnością mogę polecić tą kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusław dnia: 2017-01-31 16:18:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam tą kancelarię każdemu kto potrzebuje pomocy prawnej. Moją sprawę rozwodową prowadzili w bardzo profesjonalny i rzetelny sposób. Sprawa nie była typowa ponieważ był to rozwód z obcokrajowcem i otrzymałam fachową pomoc. Z kontaktem nie było żadnego problemu. Praca z takimi prawnikami to czysta przyjemność nawet jeżeli okoliczności nie są przyjemne. Cenowo bardzo w porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2017-01-05 16:04:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić. Sprawa rozwodowa jaką miałem zakończyła się pomyślnie. Profesjonalizm i zaangażowanie. Od początku świetne wprowadzenie w sprawę, podanie wszystkich wariantów, podstaw prawnych, możliwości współpracy. Świetne podejście do człowieka, przygotowanie do każdej rozprawy. Kontakt telefoniczny i porady w trakcie całej sprawy praktycznie na zawołanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radosław dnia: 2016-12-14 23:24:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnicy godni polecenia. Zaangażowani w sprawę, świetnie zorientowani w aktach, warci każdych pieniędzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2016-12-05 22:20:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelnie załatwiona sprawa, terminowo i z szacunkiem dla klienta. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dom dnia: 2016-04-19 21:23:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy mówca w tym teatrze jakim jest sąd. Troche mnie to kasy kosztowało hehe jednak i tak polecam Pana mecenasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ten co wygrał dnia: 2013-10-23 21:31:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy ok ale niestety trudno ich zlapac
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ffttggyyhh dnia: 2013-09-10 20:57:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam!!! Konkretny i skuteczny a i wydaje się uczciwy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gościu dnia: 2013-07-22 13:43:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kierowałem się opiniami tutaj wydanymi sądząc że sami dodali hehe:) ale rzeczywiście mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ja!! dnia: 2013-05-22 14:42:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić. Za zaangażowanie i bardzo dobry kontakt. Długie terminy spotkania.... ale w mojej ocenie może warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Warecki dnia: 2013-05-13 15:04:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem sprawe karna i mi sie upiekło hehe więc musze polecić!!:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: niewinny dnia: 2013-04-19 18:07:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich. Krótko ujmę że jestem zadowolona stąd dodaje plusa:)Kultura wysoka. Ceny standardowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arletta Kruk dnia: 2013-04-15 14:44:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szczerze polecam i dziękuje:)!ps. sprawa rozwodowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: alina kacprzak dnia: 2013-04-08 19:30:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją