Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Prywatny Gabinet Psychologiczny mgr Irena Maślankowska

Zawód: Psycholog 
Adres: Opolskie, 45-215 Opole Ul. Luboszycka 11/119
Telefon: Kom. 603383040
Adres e-mail: irena.m.opole(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.psycholog-opole-maslankowska.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 76x

Jakość usług: 100% wysoka 73x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 60x 3x
Ceny usług: 96% niskie 48x 11x 2x
Ilość opinii w serwisie: 76
Ilość odsłon profilu firmy: 1361
Data utworzenia profilu: 2015-03-10 13:10:57
Data ostatniej aktualizacji: 2018-02-27 15:24:12 

Opinie o Prywatny Gabinet Psychologiczny mgr Irena Maślankowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki fachowej pomocy pani Maślankowskiej wróciłam do normalnego funkcjonowania, odzyskałam przyjaciół, zdobyłam zaufanie rodziny, osiągnęłam stabilizację. Umiejętne podejście pani psycholog bardzo dobrze wpłynęło na moją psychikę i procesy myślowe. Psychoterapia okazała się kluczowa i budująca. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Amelia dnia: 2018-09-17 20:15:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Psycholog na wagę złota. Pani doktor bardzo mi pomogła. Przywróciła mi radość życia i wsparła w najtrudniejszych chwilach. Godna zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-14 07:01:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pani Irenie wróciłam do siebie. W końcu widzę jakieś światełko w tunelu, powód do radości, powód do życia. Terapia bardzo mi pomogła. dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-04 06:46:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani psycholog godna polecenia ze względu na profesjonalne podejście do pacjenta, wzbudza zaufanie, potrafi udzielić wsparcia, wyrozumiała, bardzo cierpliwa, a przede wszystkim wczuwa się w położenie osoby z problemami, rozumie cierpienie i stara się konkretnie pomóc farmakologicznie i terapeutycznie.Od wielu lat leczę się na depresję i miewam stany lękowe. Pani Maślankowska pomogła mi znaleźć przyczyny choroby i zachęciła mnie do terapii, która bardzo mi służy i poprawia samopoczucie i zdrowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2018-08-06 22:39:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam panią mgr I. Maślankowską, potrzebowałam badania psychologiczne dla mojego dziecka. Zależało mi na bliskim terminie i pani Maślankowska znalazła dla mojego dziecka czas. Podczas badań była bardzo przystępna, miła, wzbudziła sympatię,do dziecka odnosiła się z empatią, życzliwie i ciepło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna P dnia: 2018-07-12 11:37:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Gdyby nie pani Irena, to nie wiem, co byloby z moim małżeństwem. Ona pokazała nam, że warto o coś walczyć, że miłość jest najważniejsza i że nie warto przejmować się drobnostkami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-05 07:43:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm w podejściu do pacjenta. W gabinecie miła atmosfera i pełne zaufanie do pani mgr I. Maślankowskiej. Od dłuższego czasu walczyłam z bezsennością i stresem.Bardzo się obawiałam wizyty, bo to była już kolejna próba szukania pomocy u różnych lekarzy. Tym razem na prawdę czuję efekty terapii u pani Ireny. Sesje terapeutyczne będę musiała powtórzyć jeszcze kilka razy bym mogła być wyleczona do końca, ale jestem bardzo wdzięczna za pomoc!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KarolinaZ dnia: 2018-06-18 00:05:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Można powiedzieć, że pani Irena uratowała nasze małżeństwo. terapia naprawdę zdziałała cuda i przypomniała nam obojgu, co tak naprawdę w tym całym życiu jest ważne. Serdecznie dziękujemy za wsparcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-15 02:12:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję pani Irenie za pomocną rozmowę,kompetentne przeanalizowanie mojej sytuacji. Jej wzmocnienie i oparcie wyzwoliły we mnie akceptację nowego środowiska oraz pozytywne uczucia z tym związane. Czasami trzeba zaakceptować pewne zmiany w naszym życiu, tylko potrzebujemy kogoś tak mądrego, jak Pani Irena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Olgierd dnia: 2018-06-12 15:00:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy wcześnie nie miałam okazji korzystać z pomocy takiego dobrego psychologa. Pani Irena, to prawdziwy skarb i to dzięki niej znów żyję pełnią życia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-16 21:36:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mgr Irena Maślankowska to człowiek o wyjątkowych zdolnościach analizowania zachodzących procesów myślowych i cechach nietuzinkowych. Po pierwsze, posiada odpowiednią wiedzę fachową, po drugie jest zainteresowana przyczynami zaburzeń i stanem psychicznym pacjenta, po trzecie skupiona na leczeniu i skutecznej terapii. Jako człowiek to wyjątkowo miła, sympatyczna, otwarta na potrzeby chorego. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: WandaR dnia: 2018-05-14 02:09:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mgr Irena Maślankowska to psycholog o szerokich kompetencjach i dużej wiedzy fachowej. Jej doświadczenie pozwala pacjentowi wierzyć w skuteczność metod pracy i zaufać jako osoby szukającej pomocy w bratniej duszy. W moim przypadku, głęboka depresja ograniczała mi zbliżenie się do kogokolwiek i wyartykułowanie problemów. Pani Irena potrafiła otworzyć mój umysl na ludzi. Polecam serdecznie
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: GośkaM dnia: 2018-05-08 23:09:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Irena bardzo poważnie podchodzi do swojego pacjenta. Jest konkretna, sympatyczna i w pełni skupiona na terapii, dlatego terapia tak działa i przynosi zaskakujące efekty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-05 04:11:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super dobra psychoterapeutka, która na pierwszej wizycie juz konkretnie dokonała analizy mojej psychiki, choć taka prawda mnie zabolała. Na kolejnych spotkaniach pani Maślankowska podniosła moje poczucie wlasnej wartości. Terapia wyleczyła mnie z destrukcyjnych zachowań i traum. Serdecznie polecam jej wiedzę i doświadczenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: TymonL dnia: 2018-04-03 22:04:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Śmierć mojego dziecka była dla mnie ogromnym przeżyciem i myślałam, że się z tego nie podniosę. A jednak. Udało się. Zrozumiałam dzięki pani Irenie, że mam po co żyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-16 09:00:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne podejście do pacjenta, wysoka kultura osobista, indywidualne traktowanie problemu. Bardzo mądra i doświadczona Pani psycholog, bogaty zasób narzędzi psycho-diagnozujących, ciekawe metody terapii. Wszystko w atmosferze spokoju i miłego uśmiechu. Polecam gorąco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wery% dnia: 2018-03-15 18:26:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Maślankowska to doświadczony psychologa, specjalistka w dziedzinie uzależnień. Niezwykle ciepła, spokojna i miła pani, która potrafi nawiązać kontakt z młodym zagubionym człowiekiem i wskazać drogę do samorealizacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kimrats dnia: 2018-02-24 01:28:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna lekarka, doświadczona, która posiada niezwykłe umiejętności komunikowania się z pacjentem, można porozmawiać z nią szczerze i powierzyć najgłębsze tajemnice. Nigdy nie ocenia, nie krytykuje, ale zawsze stara się pomóc, poszukać wyjścia z trudnych sytuacji, wskazać dobrą drogę postepowania. Miałem trudności adaptacyjne w nowej pracy, komplikacje, nie zrozumienie, załamałem się. Było mi ciężko i wielką niechęcią chodziłem do pracy, na której mi tak zależało. Chciałem się realizować i miałem pomysły,ale nie mogłem się przebić. Załamałem się. Koleżanka mi poleciła bardzo kompetentną, mądrą i doświadczoną psycholog dr. I. Maślankowską. Konsultacje i spotkania terapeutyczne pomogły mi uwierzyć, że posiadam potencjał, możliwości i siłę by w pracy udowodnić swoje racje. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Nemo40 dnia: 2018-02-23 22:58:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidne wsparcie, pełen profesjonalizm, rzetelna obsługa - Pani dr. Irena Maślankowska, to najlepszy specjalista, na jakiego trafiłem zmagając się ze swoimi nałogami. Opiera swoją pracę terapeutyczną na najnowszej I aktualnej wiedzy sprawdzonej w badaniach klinicznych. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bartosz M dnia: 2018-01-27 00:06:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr I. Maślankowska zasługuje na wyróżnienie w swojej profesji, bo jest osobą przede wszystkim otwartą na problemy ludzi i stara się zawsze pomóc. Przy tym jest zawsze pozytywnie nastawiona i z cierpliwością, wyrozumiałością podchodzi do pacjenta. Mi pomogła, gdy miałam problem z dzieckiem. Pojawiły się u syna tiki nerwowe na podłożu stresowym w szkole. Cały cykl spotkań terapeutycznych wpłynął na znaczne ograniczenie tików i uspokojenie dziecka. Jestem jej ogromnie wdzięczna z okazałą troskę i fachowe, skuteczne dobranie działań terapeutycznych i sposób leczenia. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dora R dnia: 2018-01-24 00:14:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ze świeczka szukać takiego drugiego specjalisty! Pani Irena pomogła mojej mamie, kiedy ta miała depresję po stracie taty. Jesteśmy bardzo wdzięczni za pomoc, życzliwość, za opiekę i troskę nad naszą mamą. Nie wiem, jak pani to zrobiła, ale mama ma zupełnie inną energię i chce jej się żyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-16 08:38:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr Irena Maślankowska to osoba godna zaufania, z ogromnym doświadczeniem, życzliwie nastawiona do pacjentów, prawdziwa humanistka, pochylająca się nad każdym problemem, chorobą. Fachowe, profesjonalne podejście do klientów. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: DankaWar dnia: 2018-01-15 00:04:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto spróbować i zaufać pani Irenie, bo jest to osoba pełna empatii, pełna zrozumienia, doświadczenia i dobrego serca. Z jej pomocą można osiągnąć sukces i wyjść z problemu szybko i bezstresowo. Pani Irena całą sobą angażuje się w problem. Jestem jej wdzięczna za pomoc i wsparcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-02 09:56:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna specjalistka z dużym doświadczeniem jeśli miałbym komuś polecić psychologa co jest dość trudne to własnie tę Panią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2017-12-29 10:30:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Irena pomogła nam niesamowicie. Wspaniała osoba, godna zaufania. Kryzys małżeński przeminął. Pani Irena udzieliła nam fachowej pomocy i wsparcia. Zaangażowała się w nasz przypadek. Razem z mężem na nowo się zrozumieliśmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-18 09:13:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Doktor!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grześ dnia: 2017-11-29 10:49:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Irena potrafi człowieka zaskoczyć swoim doświadczeniem i rzetelnością. Można jej zaufać. Jest pełna wiary i nadziei w ludzkie odrodzenie. Motywuje do działania, daje siłę i energię do tego by przeciwstawiać się problemom. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-27 07:41:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dwubiegunowka na ktora sie lecze ma rozne oblicza. Tak samo rozne bylo moje podejscie do leczenia, w ostatnich latach w ogole zaniedbalam wizyty u psychiatry wiec postanowilam zapisac sie do nowego lekarza i zobaczyc co z tego wyjdzie. Jestem bardzo zadowolona z pani Ireny! Doswiadczona, mila, kompetentna, do tego pomyslowa. Jak najbardziej pozytywna opinia!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ClaudiaOle dnia: 2017-11-20 20:14:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompletnie zalamana, bez nadziei, bez ochoty do zycia i do wychodzenia z domu. Taka bylam przed podjeciem leczenia. Teraz nabralam wigoru do walki z niepowodzeniami! Szczera, uczciwa, rzetelna lekarka w postaci pani Ireny jest filarem mojej terapii. Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: IzaR dnia: 2017-11-20 18:52:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna miła lekarka, bardzo duże doswiadczenie sprawia ze nie ma dla niej problemu nie do rozwiazania. Moje leczenie jest w dobrych rękach !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolewski dnia: 2017-11-16 17:34:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z terapii u Pani Ireny Kiedyś myślałam, że to nie dla mnie, że to nic nie pomoże, ale wszystko się zmieniło. Umiejętność słuchania jest bardzo ważna, i przekonałam się o tym na własnej skórze. Pani Irena mnie słuchała, i wiedziałam, że ktoś mnie rozumie. Swoim słuchaniem i dobrymi radami bardzo mi pomogła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-13 08:56:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo bardzo dobra lekarka. Fachowa w kazdym calu ale nie pozbawiona czlowieczenstwa, empatyczna i przemiła. Jeśli zaś chodzi o gabinet to jest schludny i nowoczesny, a otoczenie kojące. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: alinaalinowa dnia: 2017-11-12 20:33:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszorzędna terapeutka która na wejsciu mnie rozgryzła, i nie znajac mnie praktycznie powiedziala mi na moj wlasny temat bolesne, ale prawdziwe rzeczy. Dzieki spotkaniom z pania Irena zaczalem budowac od zera nowe poczucie wlasnej wartosci, naruszone przez tak wiele traum, wiele lat blednego rozumowaia i wlasnych destrukcyjnych zachowan. Polecam kazdemu w trudnej sytuacji.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dyrygentciszy dnia: 2017-11-08 00:11:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniala pani psycholog, z cierpliwoscia i pieczolowitoscia rozwiazujaca moje problemy i pomagajaca radzic sobie w kryzysowych sytuacjach. Po pracy w korpo moja psychika wolala o pomste do nieba, dalem sie zahukac, zdegradowac.. dzieki pani Irenie wreszcie odzyskuje swoja wartosc
Opinia dodana przez: tomekjusznik dnia: 2017-10-31 14:54:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dopiero po 19 roku zycia, kiedy naprawde moglem wziac zycie w swoje rece zapisalem sie na terapie.. Juz dlugo zdawalem sobie sprawe ze to wiecej niz zwykle przygnebienie, niezadowolenie z zycia, w koncu nie mialem realnych powodow, ale w mojej rodzinie nikt mi nie wierzyl! Dbanie o zdrowie psychiczne bylo dla nich tak wazne, jak podlewanie uschnietych kwiatow. Mimo niepowodzen na poczatku terapii, jestem teraz szczesliwym mlodym czlowiekiem, biore dziennie dwie tabletki, chodze na spotkania do pani Ireny i zyje wlasnym zyciem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: DistortedSoul dnia: 2017-10-31 13:12:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Wspaniały specjalista z doświadczeniem, któremu warto zaufać i powierzyć swój problem. Pani Irena po prostu słucha i dokładnie rozumie. Nie narzuca niczego, nie poucza. Po prostu jest dobrym psychologiem. Potrafi wykorzystać zdobytą wiedzę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-24 22:23:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O pani Irenie mozna pisac tylko w pozytywach Bardzo dobry psycholog, godny polecenia. Terapia i rozmowy z panią psycholog bardzo pomogły mi w moich problemach oraz panowaniem nad swoimi emocjami. Dzięki terapii udało się uniknąć rozwodu i wszystko się dobrze ułożyło. Świetne podejście i zrozumienie pomogły dodatkowo w terapii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rysiak dnia: 2017-08-29 13:52:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Pani Irenka, to wspaniały psycholog. Otworzyłam sie przed nią niesamowicie. Jak przed najlepszym przyjacielem. I to właśnie tym sposobem osiągnęłam sukces i uwolniłam się od natrętnych myśli. Warto zaufać tej pani, ona wie co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-25 02:28:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawde dobra lekarka...Pani Irena tchnęła we mnie życie na nowo.Po chorobie którą cudem zwalczyłem, zostały mi tylko kompleksy i depresja. Rzeczowe podejście do tematu, kreatywne wyciąganie mnie z dołka na różne sposoby, choć lekko nie było, niezły ze mnie cham. Polecam.
Opinia dodana przez: hccham dnia: 2017-08-11 11:26:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Irena jest godnym polecenia lekarzem, spokojnie analizującym przyczyny problemów i pomagającym przebić się przez sciane beznadziei. Ladny gabinet :)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol Lichwa dnia: 2017-08-04 14:42:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kierując się opiniami w necie i znajomymi również postanowiłam zapisać się na terapię do pani Ireny Maślankowskiej dla mnie to osoba całkowicie odpowiedzialna i doświadczona na własnej skórze przekonałam się jak szeroką ma wiedzę i jak bardzo interesuje się pacjentem czasie wizyt jest w 100% skoncentrowana na pacjencie. polecam szukajacym pomocy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: patrycjama dnia: 2017-08-03 06:33:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nikt inny, tylko pani Irena Maślankowska wyleczyła mnie z nerwicy. Jestem jej wdzięczna za wszelką pomoc. Rzadko trafia się na tak kompetentnego i wspaniałego lekarza. Widać, że zna się na rzeczy i nie jedno w życiu widziała. Potrafiła mnie zawsze uspokoić i sprawić, że przestawałam się bać. Dziękuję jeszcze raz!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-20 08:07:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zacząłem terapie u pani Maślankowskiej pół roku temu. Lęki, fobie, panika... to wszystko bylo obecne w moim zyciu na codzien. Dzieki tym spotkaniom daje sobie rade! Szkoda ze nie trafilem wczesniej na takiego specjaliste, dziekuje pani Irenko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gacente dnia: 2017-07-13 15:20:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy nie myślałam,że będę miała tak trudny okres w swoim zyciu. Że przestanie mi się chcieć i żyć. Na szczęście pomoc jaką otrzymała od Pani Ireny sprawiła, że powoli zaczęłam porządkować swoje życie i tym samym znów działać na pełnych obrotach! Warto było zaufać i znów żyć na nowo Bardzo dziękuję za wsparcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-05 08:00:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z terapii u Pani Ireny. To specjalista z prawdziwego zdarzenia. Podchodzi do pacjenta indywidualnie, dobiera odpowiednią terapię, tak by pacjent czuł się jak najbardziej komfortowo i by szybko wyszedł z problemu. Moim problemem był długotrwały stres, który przerodził się w nerwicę. Na szczęście w porę trafiłam do Pani Ireny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-19 08:19:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie było wesoło. Próbowałam różnych metod ratowania naszego związku, ale nic nie pomagało. Regularne wizyty u Pani Ireny pomogły nam spojrzeć na siebie inaczej, spojrzeć na nasze problemy z innej perspektywy i tym właśnie sposobem po dwumiesięcznej terapii wróciliśmy do siebie tak na 100% z nową energią i zaangażowaniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-25 10:59:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kierowałam się pozytywnymi opiniami w internecie i było warto. Stres, męcząca psychicznie praca, problemy z mężem, do tego doszedł jeszcze alkohol i wpadłam w błędne koło, z którego Pani Irena pomogła mi wyjść. Cieszę się, że jej w pełni zaufałam i powierzyłam swoje problemy. Pomogła mi wszystko wyprostować i na nowo wstać. Sympatyczna i kontaktowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-31 06:17:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Pani Ireno za pani zaangażowanie, za pani każde słowo, za każdą rozmowę, za te lekcje, które nauczyły mnie znów uwierzyć w siebie i swoje umiejętności. Doskonale radzę sobie teraz z stresem. Nie potrzebuje już żadnych leków, bo wiem że każdy problem da się rozwiązać. Ta pani jest dla pacjenta prawdziwym przyjacielem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-13 01:22:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam dziwne jazdy jeśli chodzi o widzenie, o sposób jaki widzę świat. Okazało się, że to derealizacja. Pani Irena pomogła mi złożyć świat na nowo, bym mogła widzieć go dokładnie tak jak wcześniej. Okazało się, że problem postrzegania świata był związany ze stresem, z niepokojem, lękiem. polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-21 10:48:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po wypadku w pracy popadłem w depresję. Rodzina zapisała mnie do Pani Maślankowskiej na terapie. Na początku byłem sceptycznie nastawiony, jednak okazało się, że po czasie zaczynają pojawiać się efekty. Bez żadnych leków i faszerowania się Tylko terapia. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arman dnia: 2017-02-05 20:15:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz. Pani doktor jest bardzo miła, cierpliwa. wysłucha, doradzi. Jest profesjonalistką w zakresie usług psychologicznych. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: beremes dnia: 2017-02-01 21:47:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam. Wspaniały specjalista z sercem na dłoni, który nigdy nie przejdzie obojętnie wobec swojego pacjenta. Pomogła mi zwalczyć stres i uwierzyć w siebie. Każda rozmowa tutaj wspierała mnie i dawała odwagi. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-01 01:33:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podczas wizyty czujesz, że możesz się otworzyć i zaufać dr Maślankowskiej. Ma ogromna wiedzę i potrafi pomagać. Warto udać się do niej jeżli ma się jakiś problem, nie ważne czy większy czy mniejszy. Zawsze pomoże :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lerka dnia: 2017-01-31 19:07:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i przemiły terapeuta. Udałem się do niej nie wierząc w efekty jednak Pani dr szybko mnie przekonała jak bardzo się myliłem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: hermak dnia: 2017-01-28 20:33:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam problemy z samooceną. Bardzo siebie krytykowałam, ciągle byłam dla siebie najgorsza, ciągle mi coś nie pasowało, dlatego zwróciłam sie o pomoc do Pani Ireny, gdyż wiele dobrego o niej słyszałam. Leczenie zaburzeń samooceny zakończyło się pełnym sukcesem. Co prawda musiałam przejść kilkanaście spotkań, ale było warto. Spotkania z Panią Ireną wiele mi uzmysłowiła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-24 00:44:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długi czas walczyłem ze swoimi lękami. Nie miałem juz w sobie żadnej nadziei, że uda mi sie je pokonać, jednak dr Maślankowska pomogła mi podczas terapii zwalczyć większość z nich i dzis jestem innym człowiekiem, o wiele szczęśliwszym i czerpiącym z życia wszystko co najlepsze :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marekdas dnia: 2017-01-22 16:01:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Irena przede wszystkim zajmuje się pacjentem. To aby mu pomóc jest dla niej najważniejsze. Bardzo często przedłuża sesje jeśli jest taka potrzeba, nie odlicza czasu co do sekundy. Na prawdę warto skorzystać z jej usług!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grutina dnia: 2016-12-27 23:41:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Pani dr Maślankowska, to lekarz z ogromnym zasobem wiedzy z zakresu psychologii i wielką chęcią pomocy pacjentowi. Bardzo cieszę się, że trafiłam właśnie do niej.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Maryśka dnia: 2016-12-22 23:53:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem wdzięczna za uzyskaną pomoc. Pani Irena jest niezwykle wspierająca. Potrafi słuchać, rozumie problemy swojego pacjenta i daje nadzieję na lepsze jutro. Każde spotkanie poprawia mi nastrój. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-22 23:51:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pomogła mi w walce z bezsennością. Myślałem, że już nigdy się nie wyspie... Ciągły stres i rozdrażnienie sytuacją zawodową powodowały u mnie straszną bezsenność. Na szczęście po kilkunastu wizytach w końcu udało mi się spokojnie zasnąć w nocy. Bardzo dziękuję Pani Maślankowskiej za cierpliwość i udzieloną mi pomoc!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2016-12-02 23:46:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomogła mi rzucić palenie. A wydawało mi się, że nie dam rady. Dziękuję i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: joder dnia: 2016-11-29 23:13:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry psycholog, który co najważniejsze umie słuchać i wyciągać wnioski. Na wizycie u dr Maślankowskiej czułem się bardzo dobrze i dzięki jej podejściu w ogóle się nie stresowałem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mareczek dnia: 2016-10-29 23:23:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzadko udaje się trafić na tak oddanego swojej pracy lekarza jak Pani Maślankowska. Jestem jej pacjentem już od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony z prowadzonej przez nia terapii
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2016-09-21 23:05:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry psycholog, który zna się na swojej pracy. Nie faszeruje bez sensu lekami, stara się pomóc w inny, i chyba nawet bardziej skuteczny sposób - rozmową.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dardak dnia: 2016-08-30 21:21:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam lepszego psychologa w naszym mieście, a miałam okazję poznać już każdego. Żaden nie pomógł mi tak jak Pani Irena - naprawdę. Jedynie ona mnie tak naprawdę wysłuchała i dała wiele z siebie, by mi pomóc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-10 06:39:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie. Na mnie też zrobiła ta pani wrażenie ;) Doskonały specjalista, który rozumie i wie jak pomóc naprawdę człowiekowi, który jest w depresji :( Jest konkretna, miła, otwarta na problemy pacjenta i działa wg odpowiednich schematów, dzięki którym pomaga wyjść z opresji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-11 08:45:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co jak co, ale pomóc drugiemu człowiekowi, to ona potrafi. Jest sympatyczna, potrafi słuchać, potrafi dowiadywać się, jest zainteresowana pacjentem a nie innymi sprawami. Jej zaangażowanie i troska jest godna podziwu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-11 09:03:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pani doktor wygrałam walkę z bulimią ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BeWu dnia: 2016-01-16 21:37:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomogła nam uratować nasze małżeństwo. Jesteśmy Jej naprawdę wdzięczni za udzieloną pomoc, za każde spotkanie, za rzetelny przebieg terapii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-28 11:19:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona, bo to dzięki Pani Irenie stanęłam na nogach po stracie dziecka. Dziękuję za udzieloną pomoc i wsparcie. Jest pani psychologiem, który nie tylko pomaga, ale również słucha, i nie krytykuje. Podczas wizyt uwaga była zwrócona ku mnie a nie ku jakimś innym sprawą, to się ceni. POlecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-28 08:42:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam problem z odżywianiem. Po obfitej kolacji wymiotowałam. Zaczęło mnie to przerażać. Wybrałam się do pani psycholog i uzyskałam bardzo profesjonalną pomoc. Rozmowy i terapia przyniosły spodziewany efekt. Polecam wszystkim bardzo gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2015-06-19 09:55:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje doświadczenia związane z wizytami w tym gabinecie psychologicznym są jak najbardziej pozytywne. Spotkałam się tutaj ze zrozumieniem. Teraz nie mam już problemów z odżywianiem. Zaczęłam nawet przybierać na wadze. Polecam ten gabinet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-06-09 05:32:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rekomenduję ten gabinet psychologiczny. Naprawdę nie ma się czego wstydzić. Pani psycholog jest wyrozumiałą osobą. Teraz moje lęki są już przeszłością. Jestem zachwycona i szczerze wszystkim polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2015-05-26 08:46:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terapia małżeńska naprawdę prowadzona znakomicie. W prawdzie czuliśmy się trochę skrępowani ale pani psycholog to naprawdę wspaniała osoba, której można powierzyć tajemnice. Bardzo nam pomogła. Dziękujemy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monika dnia: 2015-05-12 05:47:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lęki nie pozwalały mi zasnąć i utrudniały moje codzienne funkcjonowanie. Teraz jestem szczęśliwa. wybrałam się na terapię i moje życie powoli zaczęło się zmieniać. Pani psycholog dokładnie mnie wysłuchała. To bardzo cierpliwa i wyrozumiała osoba. Polecam serdecznie ten gabinet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renia dnia: 2015-04-30 09:44:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy fachowiec. Pierwszy raz korzystałam z pomocy psychologa i byłam pełna obaw. Na szczęście pani psycholog ma super podejście do klienta i pomogła mi odzyskać pewność siebie. Dziękuję jej bardzo serdecznie i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: carita dnia: 2015-04-16 10:25:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją