Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Karolina Jurendt Karolina Jurendt Radom, Puławy, Zwoleń Radom

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Karolina Jurendt Karolina Jurendt

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 26-610 Radom, Puławy, Zwoleń Radom Piłsudskiego 4/10A
Telefon: 792011919 Kom. 792011919
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokat-jurendt.pl
Strona internetowa: www.adwokat-jurendt.pl
Opis działalności: Świadczymy kompleksową pomoc prawną na rzecz osób fizycznych oraz podmiotów gospodarczych przed Sądami wszystkich instancji. Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 12x 1x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 5735
Data utworzenia profilu: 2013-12-26 16:20:42
Data ostatniej aktualizacji: 2018-02-14 10:35:00 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Karolina Jurendt Karolina Jurendt

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez problemu załatwiłem swoje sprawy które ciągnęły się za mną kilka lat. Pani Adwokat wie co robi i robi to naprawdę dobrze. Wszystko na czas i konkretnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2018-03-01 12:01:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat to osoba naprawdę godna polecenia.Posiada bardzo dużą wiedzę,ma profesjonalne podejście do klienta,jest miłą i sympatyczną osobą.Bardzo solidnie podchodzi do swojej pracy,terminy spotkań bardzo dogodne.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2016-10-09 22:21:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat w prosty i rzeczowy sposób potrafiła wyjaśnić sprawę z którą przyszedłem. Jest skrupulatna w analizie wyroku. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2016-09-14 19:10:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria bardzo konkretna i godna polecenia. Początkowo udało się przepchnąć niezły wyrok, bo część zarzutów odpadła a później ugrała odbycie kary w systemie dozoru. Wszędzie słyszałem że będę miał odsiadkę gwarantowaną, a tu dzięki Pani Karolinie nadal będę w domu. Jestem z niej bardzo zadowolony! Wie co i jak zrobić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wdzięczny dnia: 2016-06-03 17:51:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra kancelaria. Chociaż nie przebywamy w Polsce nie było żadnych problemów z kontaktem, ustaleniami czy terminami. Pani Adwokat z dużą odwagą i zaangażowaniem. Jeszcze raz dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin - Holandia dnia: 2016-06-03 10:39:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje problemy dzięki pani adwokat okazały sie błahe i łatwe do rozwiązania. Cieszę sie ze trafiłem właśnie na nią. Kompetentna i miła, a przy tym za rozsądne pieniądze. Bardzo dziękuje za pomoc i zawsz będę ja polecał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maks W. dnia: 2016-04-12 23:02:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy REPREZENTANT klienta. Towarzyszy w spotkaniach z urzędami i instytucjami i go tam reprezentuje.Nie boi się na siebie wziąć ciężaru merytorycznej dyskusji. Przebojowa i błyskotliwą osoba, nie nosi głowy w chmurach. AKTYWNIE reprezentowała nas podczas przewodu sądowego. Jej inicjatywa i zaangażowanie doprowadziły do uzyskania korzystnego dla nas wyroku (wygrana apelacja). Dzięki Jej fachowej pomocy wreszcie jesteśmy szczęśliwą rodziną. Jeszcze raz bardzo dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena i Mariusz dnia: 2015-12-31 16:55:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest godna polecenia. Profesjonalnie, konkretnie i skutecznie rozwiązała nasz problem z Urzędem Celnym. Z czystym sumieniem Polecamy jej usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czarek i Magda dnia: 2015-10-15 20:54:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat pomagała nam zarejestrować firmę jakiś czas temu. Od tamtej pory cały czas jest z nami i pomaga przy wszelkiego typu pytaniach lub wątpliwościach prawnych. Reprezentuje również interesy naszej spółki w przypadku gdy jej pomoc okazuje się niezbędna w Sądzie. Zawsze kompetentna, punktualna i dobrze przygotowana do sprawy. Polecamy serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna P. dnia: 2015-09-30 11:53:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mamy sądy „z głowy”!!! Nareszcie poszło sprawnie, wyszło lepiej niż było uzgodnione i nie żądała dopłaty (cena mile zaskoczyła) Teraz, gdy emocje opadły i podsumowaliśmy cały proces pojawiło się pytanie: nie można było od razu wybrać tej kancelarii? Trzeba było z poprzednim „doświadczonym” pełnomocnikiem „przegrać” pierwszą instancję by na ogłoszeniu wyroku usłyszeć od własnego adwokata, że „to ten sąd nie zna się na prawie!”??? Dopiero apelację z bardzo dobrym skutkiem przeprowadziła nam pani mec. Jurendt - polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-25 09:13:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią mecenas, każdemu kto poszukuję dobrego adwokata.100% skuteczności,miła i profesjonalna pomoc.Naprawde warto skorzystać z dobrego fachowca ,a pani Karolina Jurend takim właśnie jest!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika P. dnia: 2015-02-24 17:24:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z czystym sumieniem Pania Mecenas. Do sprawy podeszła profesjonalnie i z pełnym zaangażowaniem. Szkoda, że nie skorzystałem z jej usług od początku mojej "przygody z wymiarem sprawiedliwości", myślę że sprawa zakończyłaby się w pierwszej instancji a tak to Pani Karolina musiała się meczyć przy apelacji. Niemniej jednak poszło dobrze. Dzieki PAni Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Grzegorz S. dnia: 2014-11-27 17:34:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas przeprowadziła mój rozwód w trybie przynajmniej jak dla mnie ekspresowym. Początkowo zaskoczenie szalenie konkretnym podejściem.Myślałem że będzie pomału i delikatnie. Miałem nawet obawy czy tak " agresywne " posunięcia są potrzebne. Wkrótce okazało się że była żona chce mnie puścić w skarpetach. Pani Karolina wyrywała ze mnie szczegóły o których w życiu nie planowałem się zwierzyć cóż (była już) żona nie miała żadnych oporów i próbowała to wykorzystać. Minęło już kilka miesięcy i dopiero kurz opadł. Pani Karolina bardzo mnie zmobilizowała aby się nie poddać choć byłem gotów oddać dom byle mieć to za sobą. Cena - dla jednego dużo dla innego mało, ale absolutnie warto było. Chociaż mocno zabiegana osoba to odpisywała na maile późną nocą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam F. dnia: 2014-11-25 21:46:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelarię Adwokacką Karoliny Jurendt uważam ,za wartą polecenia kolejnym potencjalnym klientom.Pani Adwokat uczciwa i pomocna. Ceny za usługi są bez zastrzeżeń. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-03 15:49:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją