Opinie o Remonty Poznań HAL-DOM-GIPS ŁUKASZ MĘCLEWICZ POZNAŃ

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Remonty Poznań HAL-DOM-GIPS ŁUKASZ MĘCLEWICZ

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Wielkopolskie, 62-200 POZNAŃ CHŁAPOWSKIEGO 26
Telefon: Kom. 691-847-677
Adres e-mail: poznanremnty(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.hdgremonty.pl
NIP:
7842244947
Opis działalności: KOMPLEKSOWE REMONTY W POZNANIU Słowa kluczowe: POZNAŃ REMONTY, FIRMY REMONTOWE POZNAŃ, MALOWANIE,SZPACHLOWANIE,PŁYTKI,PANELE, SUCHA ZABUDOWA,

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 2x 4x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3320
Data utworzenia profilu: 2013-08-25 13:46:13
Data ostatniej aktualizacji: 2018-02-03 17:17:51 

Opinie o Remonty Poznań HAL-DOM-GIPS ŁUKASZ MĘCLEWICZ

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompleksowy remont kawalerki wykonany całkowicie zdalnie. Podczas całego remontu kontakt wyłącznie poprzez email oraz telefon. Zlecone prace zostały wykonane solidnie i terminowo. Pan Łukasz chętnie udzielał porad i wykonywał zlecone zakupy. Dostępny cenowo. Wykonawca zawsze wywiązywał się z ustaleń (co obiecał to zrobił) a nawet więcej – jako ze nie przebywałem na miejscu Pan Lukasz ogarniał sprawy związane z pilnymi kontaktami z administracja. Uprzejmy w kontaktach, rzeczowy, profesjonalny. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2018-01-22 09:41:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z PRAWDZIWĄ PRZYJEMNOŚŚCIĄ REKOMENDUJE FIRME PANA ŁUKASZA MĘCLEWICZA KTÓRY WYKONYWAL DLA MNIE KOMPLEKSOWĄ ADAPTACJE PODDASZA. FIRMA DZIAŁAŁA SPRAWNIE WYKONUJĄC PRACE BEZ ZASTRZERZEŃ.NA KONIEC PRAC POZOSTAWILI PO SOBIE NA BUDOWIE PORZĄDEK ORAZ POZBYLI SIĘ ZBĘDNYCH MATERIAŁÓW. SERDECZNIE POLECAM ORAZ ZAPRASZAM NA STRONE WWW. PANA ŁUKASZA WWW.HAL-DOM-GIPS.MAMFIRME.PL
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-27 19:59:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam przyjemność współpracować z tą firmą. Pan Łukasz potrafi i doradzić i zasugerować korzystne zmiany.Prace budowlane wykonali solidnie i uczciwie bez wykonywania jakikolwiek poprawek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pani Ewa dnia: 2013-10-27 11:25:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuje z Panem Łukaszem już od 7 zlecając mu prace polegające na adaptacjach poddaszy na cele mieszkalne w pełnym zakresie i z miłą chęcią polecam firmę innym potencjalnym klientom odwiedzających tą stronę. Prace wykonywane są czysto, starannie oraz bez jakiś większych poprawek. SERDECZNIE POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: SŁAWOMIR CEJBA dnia: 2013-10-19 15:56:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PRACE PRZY OCIEPLENIU BUDYNKU ZOSTAŁY ORAZ POLOŻENIU PŁYTEK ŁAZIENKOWYCH ZOSTAŁY WYKONANE CZYSTO ORAZ SOLIDNIE TERMINOWO I W PRZYSTĘPNEJ CENIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ARTUR CZAJKA dnia: 2013-09-08 21:32:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka realizacja zlecenia, czysto oraz ładnie wykonane zlecenie. jestem bardzo zadowolona z firmy pana łukasza. Kuchnia oraz łazienka wyszła znakomicie. POLECAM SERDECZNIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MARTA BERNDT dnia: 2013-08-25 13:49:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją