Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Leczenia Niepłodności Parens

Zawód: Ginekolog 
Adres: Małopolskie, 31-406 Kraków al. 29 Listopada 155C
Telefon: 12 665 37 77 Kom. 660 417 233
Adres e-mail: info(małpa)parens.pl
Strona internetowa: parens.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 6x 1x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 85% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 481
Data utworzenia profilu: 02.02.2018 05:16:45
Data ostatniej aktualizacji: 02.02.2018 05:16:45 

Opinie o Centrum Leczenia Niepłodności Parens

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuszeni dobrymi opiniami - i to był nasz błąd postanowiliśmy skorzystać z usług kliniki leczenia niepłodności Parents. Po pierwsze lekarz prowadzący- bardzo trudno było się czegoś konkretnego od niego dowiedzieć, ciągle tylko powtarzał że wszystko będzie dobrze - żadne z podejść do in -vitro nie było udane , a perfidia lekarza prowadzącego była tak duża że po jednym z podejść do zabiegu in -vitro wręczył małżonce zdjęcie z usg mówiąc : Pierwsze zdjęcie Państwa dziecka do albumu - zupełny brak empatii. Po drugie nie wszystkie z pielęgniarek potrafiły delikatnie pobrać krew - zdarzało się że małżonkę po takim poborze przez parę dni bolała ręka. Po trzecie odstępstwa od umówionych godzin przyjęć które bardzo często odbiegały nawet godzinę od umówionej godziny wizyty . Ogólnie rzecz biorąc serdecznie NIE polecam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Pacjent 2018 dnia: 21.11.2020 09:26:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękujemy. leczenie przyniosło oczekiwane rezultaty. Jestem w ciąży... a inni lekarze nie dawali ma szans!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.06.2018 19:48:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W klinice Parens bardzo indywidualnie podchodzą do par starających się o dziecko. Przeszliśmy szereg badań, zastosowaliśmy się do zaproponowanej terapii i efekt był widoczny po pół roku. Zaszłam w ciążę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.05.2018 03:56:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodziliśmy do różnych specjalistów, bywaliśmy w różnych klinikach, ale nikt nie dawał nam cienia szansy na zajście w ciąże. Co innego usłyszeliśmy w Klinice Parens i dziś jestem już w 7 miesiącu ciąży.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.04.2018 04:19:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki tej klinice dowiedzieliśmy się tak naprawdę,co jest nie tak. Lekarz zaproponował odpowiednie leczenie, a po kilku miesiącach zaszłam w ciąże. To niesamowite. W medycynie wszystko jest możliwe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.03.2018 07:27:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Marzenia o dziecku spełnione i to dzięki temu Centrum! Dziękujemy za życzliwość, dyskrecję, zrozumienie, konkretyzm i po prostu pomocną dłoń. Bez was nie miałabym nadziei ,a dziś jestem szczęśliwą mamą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.02.2018 10:54:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki tej klinice przeszliśmy z mężem szereg badań. Jeszcze nigdy nie potraktowano nas tak profesjonalnie i kompleksowo! Nigdy wcześniej nie miałam tyle badań wykonanych, nigdzie nie spotkałam się też z taką życzliwością, jak w tym centrum ! Parens, to dobre, sprawdzone miejsce i to dzięki niemu udało mi się zajść w ciążę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.02.2018 04:48:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją