Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kostiw Radosław Radosław Kostiw

Zawód: rzemiosło artystyczne Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, Warszawa Marszałkowska
Telefon: 666-627-107 Kom. 666-627-107
Adres e-mail: pewien8(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: fryzjerstwo,stylizacje damskie oraz męskie Słowa kluczowe: fryzjer,stylista,kolorysta,artysta

Ocena: 95% pozytywna 45x 1x 2x

Jakość usług: 97% wysoka 45x 1x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 43x 2x
Ceny usług: 96% niskie 27x 18x 1x
Ilość opinii w serwisie: 48
Ilość odsłon profilu firmy: 10339
Data utworzenia profilu: 2009-03-13 17:43:07
Data ostatniej aktualizacji: 2018-02-01 17:06:30 

Opinie o Kostiw Radosław Radosław Kostiw

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry. Chciałam podziękować za świetne strzyżenie.Włosy układają się same i czuję się w nich bardzo komfortowo. Pozdrowienia dla Pana Radka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2012-03-22 11:12:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nowy rok i mam nową fryzurę.Radku,u Ciebie zawsze można liczyć na pozytywną zmianę.Czuję się świetnie w nowej odsłonie.Dzięki Ci za te pozytywne wibracje na mej głowie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiki dnia: 2012-01-22 12:35:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam ochotę na zmianę wizerunku i Radek poradził sobie doskonale.Mam nową bardzo dobrze układającą się fryzurę,oraz super kolor.Fajny facet przy okazji :) Dzięki i pozdrawiam.Do zobaczenia wkrótce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ania77 dnia: 2011-12-30 17:48:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedziłam pana Radka pierwszy raz.Mam duże rodzinne święta i zależało mi,żeby dobrze wyglądać,gdyż z niektórymi nie widziałam się wiele lat.Nie zawiodłam się,tak jak u większości fryzjerów.Pan Radek spełnił moje oczekiwania.zarówno względem koloru jak i perfekcyjnego strzyżenia.Pozdrawiam Pana i do następnej wizyty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2011-12-09 18:38:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Buziaki wielki za wspaniałą fryzurę.Czuję się swobodnie i nie muszę praktycznie nic robić przy włosach.Radku,czynisz cuda z włosów.Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gazela dnia: 2011-10-05 19:10:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To nie tylko fachowiec,ale artysta.Dziękuję za zmianę wizerunku.Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: alma dnia: 2011-09-26 14:09:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja zapłaciłam 170zł za strzyżenie i stylizację i cieszę się,że mogę usiąść i tylko się relaksować.To i tak o połowę mniej,niż u niby najsłynniejszych fryzjerów.Zawsze mogę liczyć na jakąś zmianę.Pan Radek świetnie doradzi,zajmie się wszystkim i pozwoli poczuć się kobietą.Zna się na klasyce i nowych trendach.Sama miałam już różne style fryzur na swojej głowie i zawsze było super.Bardzo pozytywny człowiek i super stylista. Polecam wszystkim dziewczynom,które na prawdę potrzebują super fryzjera. Magda
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jak na takiego fachowca,ceny są niskie.nie ma reklamacji.
Opinia dodana przez: gama dnia: 2011-09-16 12:14:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takich właśnie ludzi brakuje jako fachowców.Drogie panie,od dziś chodzę już tylko do Radka.Profesjonalny w każdym calu.Super facet,który doskonale wie,co robi. Magi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-15 11:17:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są mniej lub bardziej zadowolone klientki.Ja po pierwszej wizycie u pana Radka jestem bardzo zadowolona,ponieważ mam włosy które się świetnie układają i nie muszę nic przy nich robić.Dobrze dobrany kolor,nie spodziewałam się tak dobrego efektu końcowego na mojej głowie.Usługa w pełni profesjonalna,z miłą atmosferą. Pozdrawiam Agata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-08 11:34:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachecona tymi wszystkimi fantastycznymi opiniami o fryzjerze postanowilam sie do niego udac.Zeczywiscie mily facet w obejsciu, nie narzucajacy sie.Dalam mu wolna reke co do wyboru nowej fryzury majac w pelni zaufanie ze nie bede przez najblizsze 2-3 miesiace chodzic z hustka na glowie. Niestety facet nie zdal egzaminu. Scial mnie za krotko wygladalam jak bym miala za duza glowe a do tego skasowal 150 PLN- scinajac wlosy krotkie na jeszcze krotsze. Z wrazenia malo karta nie wypadla mi z rak. Wczesniej u mojej fryzjerki placilam za ten sam serwis 35-40PLN (z lepszym rezultatem) Wiecej sie do niego nie wybiore.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: TINA dnia: 2011-09-05 09:43:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za pozytywną zmianę mojego wizerunku.Zawsze szukałam stylisty,któremu będę mogła zaufać w 100%.Dzięki Panu odzyskałam wiarę w to,że jeszcze są osoby,które nie tylko kochają swoją pracę,ale również potrafią doskonale przedłożyć to na wygląd ludzi,którzy oddają swe włosy w ręce fachowca.Udowodnił Pan,że można Panu zaufać i zna się na tym,co robi. Pozdrawiam i do zobaczenia przy kolejnej wizycie. Na pewno będą kolejne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: asia dnia: 2011-04-01 13:45:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strzygę włosy u Radka już chyba 3 lata, za każdym razem proponuje mi coś nowego i coś co doskonale pasuje do aktualnej mojej sytuacji i stanu ducha. Świetny fryzjer, niezwykły człowiek. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mado dnia: 2011-02-10 20:14:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od trzech lat ten człowiek doprowadza mnie do zachwytu ilekroć wychodzę od niego po kolejnej fryzjerskiej przemianie mojej czuprynynki:-) szczerze polecam zwłaszcza jeśli idziemy do fryzjera z intencją odświeżenia i zmienienienia swojego wizerunku. Umie dobrze doradzić a każde cudo jakie zechcesz urzeczywitni.Dziękuję Radku gorąco za to co ostatnio zrobiłeś z moimi włosami. Fryzura jest fantastyczna. Jeszcze raz dzięki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ola dnia: 2010-12-20 19:09:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam cięcie Radka. od 6 lat sprawia mi wiele przyjemności na głowie. jest cudowny w tym co robi, z każdej kobiety wydobywa to co najpiękniejsze. Istny wirtuoz nożyczek. Dzięki za pełen odlot!!!!!AGA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: reklamacja nie wchodzi w gre, zawsze jest pięknie
Opinia dodana przez: RioMagdalena dnia: 2010-12-19 10:15:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Radku.Z okazji kolejnej,jakże rewelacyjnej fryzury,chciałabym Ci serdecznie podziękować.Chodzę do Ciebie już 5 lat.Za każdym razem wymyślisz coś nowego,niebanalnego,oraz twórczego.Są tu widzę różne,ale bardzo pozytywne opinie na Twój temat i wcale się nie dziwię.Jesteś mistrzem w swojej branży.Inni mogą uczyć się od Ciebie profesjonalizmu.Wykraczasz poza wszelkie bariery i standardy.Dajesz to,czego klientki potrzebują.Umiesz starannie wysłuchać jeśli czegoś potrzebuję na swej głowie.Zawsze doradzisz i dodasz coś od siebie.Każda Twoja fryzura,jest Twym własnym autografem.Strzyżenia i farby są zawsze wykonane w bardzo staranny sposób.Każda pora roku,zupełnie inne barwy i ich odcienie.Sama znam się na tym,ponieważ maluję obrazy,stąd wiem,jak bardzo ważny jest dobór kolorystyczny do osoby.Obyś nigdy się nam Radku nie wypalił,choć szczerze w to wątpię,ponieważ jesteś niezwykłym twórcą i kreatorem.Świetnie radzisz sobie z moimi włosami,a jestem przecież nie łatwą klientką.Tyle razy,ile byłam u Ciebie przez te 5 lat,dało mi poczucie bezpieczeństwa wręcz "osobistego stylisty".Wielkie dzięki.Czekam na kolejną metamorfozę.Lubię zmieniać fryzury,a Ty robisz to doskonale.Zawsze wiesz,co dobrać i jak wystylizować włosy,żeby nie było z nimi najmniejszego kłopotu.Zawsze sama daję sobie radę z każdą fryzurą,którą mi zrobisz.Włosy układają się naturalnie na każdą stronę.Kiedy nie mam ochoty ich suszyć i tak wiedzą jak się ułożyć.Pamiętam,jak inni fryzjerzy nie potrafili dać sobie rady z moimi włosami.Jesteś pierwszy,który nie tylko je ujarzmił,ale także trafił w mój gust.No nieźle,nieźle. Cieszę się bardzo,że Cię poznałam i oddałam swoje włosy w Twoje ręce. Tylko nie emigruj gdzieś w nieznane horyzonty :) Jeszcze raz wielkie dzięki. Pozdrawiam Cię Radku. Marzena
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2010-12-11 20:18:37 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w innych salonach jest taniej i lepsza i milsza obsługa dobór fryzury zostawia wiele do życzenia .
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2010-12-11 12:29:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka poleciła mi Radka,ponieważ chodzi do niego już bardzo długo.Zawsze miałam problem z fryzjerami,ponieważ nie słuchali tego,co chcę mieć na głowie.I tu miłe zaskoczenie.Radek wysłuchał mnie,porozmawiał ze mną,oraz doradził w czym będzie mi dobrze,a w czym mniej korzystnie.Zmienił mi kolor,na taki o jaki mi zawsze chodziło.Strzyżenie wykonał z ogromną precyzją i teraz mam na głowie cięcie,z którym się świetnie czuję.Włoski po kilku dniach od wizyty układają się bardzo dobrze.Praktycznie nie muszę nic z nimi robić.Wszelkie rady Radka okazały sie trafne.Potrafi nie tylko wysłuchać klientki,ale również zrealizować to,o czym się mówi.Dzięki temu mam na głowie fryzurę,w której zawsze chciałam zaistnieć.Ogromne brawa dla Radka,zwłaszcza,że mam włosy nie najłatwiejsze do układania i strzyżenia.Ujarzmił je za pierwszym razem.To się nazywa super stylista.Dziękuję Radku.Do następnego razu. Viarisa 74.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-12-03 10:14:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super stylista z dobrym poczuciem humoru.Jesteś Radku świetny w swoim fachu.Już zawsze będziesz patronem moich włosów.Kolory genialne,strzyżenia bardzo innowacyjne.Jest po prostu genialnie.Iga 83
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-12-01 18:08:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się bałam pierwszej wizyty u Pana Radka.Zostałam potraktowana super indywidualnie.Rzadko zdarza się taki stylista.Mnie spotkało to pierwszy raz w życiu.Mam śliczną klasyczną fryzurę.Dokładnie taką,jakiej potrzebowałam.Kolor również piękny.Nigdy nie czułam się lepiej,po wizycie u fryzjera.Gratuluję Panu kunsztu pracy.Pozdrawiam serdecznie i do następnego razu. Małgosia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia W. dnia: 2010-11-26 12:06:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mistrzostwo pod względem doboru koloru i fryzury + świetna atmosfera Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: agnieszka dnia: 2010-11-10 15:54:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całuski Radku za elegancką fryzurkę.Wszystko śliczniusie.Kolorek oraz cięcie.Twoje dłonie czynią cuda.Jesteś najlepszy!!!Tyle lat i zawsze rewelacja.Mój ulubiony stylista to Ty.buziaczki i do następnego razu.Magda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2010-11-03 17:44:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uzdolniony, nie dla mas artysta-wizarzysta kolezanki i ja jak najbardziej zadowolone z jego uslug, poniewaz potrafi trafnie dobrac kolor i ksztalt fryzurki zgodnie z ksztaltem twarzy ma obycie w nowych trendach i zna sie na rzeczy :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Katarzyna Sz dnia: 2010-10-22 12:45:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Radku,dziękuję!!!!!Po stokroć!!!Nie przejmuj się tymi,jakże rzadkimi i płytkimi słowami które tu piszą.Jesteś wielki,najlepszy.Kolejny raz sprawiłeś cud na mej głowie.Twe klientki Cię uwielbiają.Uwielbiam przychodzić do Ciebie,a na każdą wizytę czekam z wielkim utęsknieniem.Masz dar,przekładający się na niezwykłe prace.Każda fryzura którą mi stworzyłeś,była jedyna i niepowtarzalna.Jeszcze raz dziękuję i buziaki wielkie!!!!Papa do zobaczenia niebawem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: danka78 dnia: 2010-10-22 11:52:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobrze wyszkolony samouk ( kreatywnie przetwarza to czego go nauczono) perfekcjonista i człowiek jakich mało,a mogę tak napisać dlatego,że jestem jego wieloletnim klientem i znam go również prywatnie i wiem że podchodzi do swojej profesji bardzo profesjonalnie,a z włosami potrafi chyba zrobić wszystko, nie potrafi chyba tylko sprawić,by odrosły to musicie zrobić sami:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grzegorz dnia: 2010-10-20 14:19:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niesamowity & nieprzecietny. niepodwarzalnie wspanialy artysta i znakomity rzemieslnik. ftw!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: mjkl dnia: 2010-10-18 12:58:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki niezrównanemu kunsztowi fryzjerskiemu Pana Radka na swoim ślubie czułam się jak księżniczka. Wspaniale dopasował fryzurę do mojej osobowości. Nie mogłam wybrać lepszego fryzjera na najważniejszy dzień w swoim życiu. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elewinka dnia: 2010-10-15 18:17:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo długo szukałam fryzjera,który w odpowiedni sposób zajmie się moimi włosami. Nareszcie natrafiłam na pana Radka,który niedość,że swojej pracy oddał się w 100%,to w dodatku jeszcze sam okazał się bardzo sympatycznym człowiekiem.Kolor dobrany super i ujarzmił moje kręcone włosy tak,że zarówno mogę pozwolić sobie na swoje naturalne jak i proste włosy.Strzyżenie wręcz idealne!Jak najbardziej wszystkim polecam tego artystę,gdyż z włosów robi swoje dzieło sztuki dopasowane do osobowości i trybu życia klienta! Wielki ukłon dla tego fryzjera artysty!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Conchitka dnia: 2010-10-13 22:31:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachęcony pozytywnymi opiniami postanowiłem oddać się w ręce "fachowca". Efekt jest dramatyczny. Zostałem skutecznie wyeliminowany z jakiegokolwiek życia społecznego i narażony na kpiny przez następne kilka miesięcy, zanim efekt zabiegów tego "artysty" uda się zniwelować. Teraz szukam jakiegoś fryzjera, który to poprawi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Niezadowolony Klient dnia: 2010-10-12 00:34:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwsza wizyta świetna.Kolejne jeszcze ciekawsze.To stylista,który potrafi poprowadzić moje włosy i zawsze doradzi,kiedy nie mam pomysłu.Ciekawa osobowość Radka i jego warsztat sprawiły,że oddałam mu swe włosy.Fryzjer godny pełnego zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2010-09-26 13:43:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Radosława wszystkim dziewczynom oraz kobietom,ponieważ przez ponad trzy lata,opiekuje sie moimi włosami i nigdy nie popada w standatd.Zawsze doradzi i wymyśli coś nowego.Zawsze zajmje się włosami ak długo,jak wymaga tego fryzura. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2010-09-02 16:47:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny stylista,z ogromnym wyczuciem.Rewelacyjnie dobrał kolor oraz kształtu moim włosom.Jestem niezwykle zadowolona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nina dnia: 2010-05-18 18:24:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po ostatniej wizycie u Radka,na mojej głowie zawitała pełna wiosna.Eleganckie kolory oraz idealne cięcie,zrobiło na mnie duże wrażenie.Wracam następnym razem tylko do Radka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magda dnia: 2010-04-19 16:30:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po prostu gorąco polecam tego fryzjera.Pierwszy raz w życiu jestem zadowolona z fryzury i koloru.Nikt się jeszcze tak mną nie zajął jak pan Radek.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zosia 26 dnia: 2010-01-05 15:28:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Radek ma niezwykłe wyczucie i doskonale potrafi dobrać fryzurę.Jestem mu dozgodnie wdzięczna za wszelkie pomysły na mojej głowie,które sam kreuje.Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2009-12-14 12:14:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam na imię Julia i zawsze chodzę do Radka.Całe życie mam kontakt ze sztuką i z absolutną pewnością mogę stwierdzić,że Radek Kostiw jest Artystą.Nigdy nie kopiuje.Każda wizyta jest niesamowitym przeżyciem.Buziaki i wielki ukłon dla Niego!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jula dnia: 2009-10-29 15:56:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze chciałam pójść do fryzjera,u którego można się zrelaksować i absolutnie oddać w jego kunszt oraz wiedzę.To właśnie dostaję od Pana Radka,który jak mało kto wie co robi.Jeżeli cokolwiek doradza to doskonale to czuje tak samo z odradzaniem.Widzi w czym nam jest ładnie i do twarzy.Dziękuję i pozdrawiam To rewelacyjny stylista.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olika dnia: 2009-10-12 13:10:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po pierwszej wizycie u Radka.Na początku sie bardzo bałam,ale efekt końcowy jest najważniejszy no i okazało się,że zmiana jakiej dokonał na mojej głowie jest jak dotąd najlepszą w moim życiu.Świety kolor i extra cięcie.Dla mnie Radek to stylista numer jeden w Warszawie a odwiedzałam już najbardziej znanych w stolicy.Daję wszystkie noty pozytywne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2009-10-05 19:14:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już zawsze będę oddawać swoje włosy p.Radkowi.Rewelacyjna fryzura od genialnego fryzjera.Cieszę się,że Pana poznałam.Pozdrowienia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marzena dnia: 2009-09-28 12:29:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo,bardzo,bardzo dobry stylista oraz dusza człowiek.Jestem strasznie zadowolona po pierwszej wizycie.Będą następne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta 33 dnia: 2009-09-15 15:54:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szłam do koleżanki na wesele i żaden fryzjer nie chciał mnie uczesać.Mówili,że włosy za krótkie,nie nadają się do loków itd.Trafiłam do Pana Radka,który mnie nie odrzucił,pomyślał i stworzył piękną kreację z moich włosów.Jednak się da,jeśli się chce.Pan Kostiw jest niesamowity w tym co robi i wszystkich przyjmuje indywidualnie.To niespotykane w tych czasach.Dziękuję i ciepło pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jenis dnia: 2009-09-05 16:16:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem Jego Klientką od 5 lat. Nigdy mnie nie zawiódł. Koloryzacja zawsze perfekcyjnie zrobiona. Na każdą fryzurę poświęca maxymalnie długo czasu. Niczego nie robi "po łebkach" Oprócz tego, że jest fryzjerem ma też duszę artysty i filozofa. Uwielbiam Go!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bembuliczka dnia: 2009-08-31 17:18:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzimy do pana Radka całą rodziną.Jest zawsze super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2009-08-20 21:10:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie pójdę już do żadnego innego fryzjera prócz pana Radka.Wysłucha,doradzi fachowo,kiedy ktoś nie ma pomysłu zawsze znajdzie rozwiązanie.To światowy fryzjer z możliwościami,jakich brakuje wszystkim innym pseudostylistom.Pozdrawiam i dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-08-17 09:19:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To mój fryzjer od lat.Świetny fachowiec i artysta z powołania.Pozdrawiam Pana Radka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2009-08-14 10:25:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i bardzo na luzie wizyta u pana Radka sprawiła,że mam super fryzurę i elegancki kolor.Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota 36 dnia: 2009-08-04 16:26:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły i niezwykle elastyczny Pan.Pierwsza w życiu fryzura którą mam i się układa,a to niezwykle ważne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2009-08-01 17:24:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nikt tak dobrze nie nie zajął się moimi włosami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wiewiórka dnia: 2009-07-30 18:30:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest fryzjerem-stylistą z ogromnym doświadczeniem.Mało kto posiada w Polsce tak ogromny kunszt i estetykę pracy.Jest charyzmatycznym fryzjerem któremu można całkowicie oddać się w jego magiczne dłonie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: rosa13 dnia: 2009-03-13 17:48:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją