Opinie o Złota - Rączka Warszawa

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Złota - Rączka

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Mazowieckie, 03-905 Warszawa Francuska 52/4
Telefon: Kom. 693-289-245
Adres e-mail: info(małpa)zlota-raczka-24.pl
Strona internetowa: http://zlota-raczka24h.pl/
Opis działalności: Usługi remontowe, buowlane Słowa kluczowe: remont, specjalista, fachowiec, Warszawa

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 692
Data utworzenia profilu: 2017-06-09 12:08:28
Data ostatniej aktualizacji: 2018-01-31 11:18:55 

Opinie o Złota - Rączka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zajmowała się zakładaniem płytek, bo ich oferta była moim zdaniem najcekawsza i nie przesadzają z cenami. Samo zrobienie podłogi oceniam na bardzo dobre i nie mam żadnych zastrzerzeń. Firma naprawdę godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2017-09-26 16:51:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim biurze szybko i sprawnie założyli wykładzinę, termin realizacji krótki a kontakt doskonały. Wykładzina teraz wygląda elegancko i nie ma żadnych fałdów i wybrzuszeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bolesłąw dnia: 2017-09-24 22:53:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomici fachowcy. Bardzo szybko i sprawnie poradzą sobie z naprawą hydrauliki. W razie awarii czy remontu warto skorzystać z ich usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-10 10:44:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Złota Raczka to prawdziwi fachowcy w swojej dziedzinie. W błyskawicznym tempie poradzą sobie z remontem mieszkania a wykonana praca jest wysokiej klasy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mi dnia: 2017-08-07 10:27:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Złota Rączka jest swietna. Doskonale znają się na remontach i solidnie wykonują swoją pracą. prawdziwi fachowcy w tej dziedzinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-07 10:20:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo, bardzo dobra firma w której są prawdziwi fachowcy, którzy świetnie i co najważniejsze rzetelnie wykonują swoją pracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-06 09:48:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma.Bardzo dobrze znają się na remoncie łazienki, ale jestem pewna, że ze wszystkim sobie poradzą. Prawdziwi fachowcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: roma dnia: 2017-06-14 12:48:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strona ofachowcach.pl to rzeczywiście dla nich najlepsze miejsce bo ta ekipa to są fachowcy którzy dobrze wykonują swoja robotę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-12 12:28:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma jeżeli ktoś szuka prawdziwego fachowca do wykonania remontu. Widać, że znają się na swojej robocie i zadowolenie klienta stawiają na pierwszym miejscu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2017-06-09 12:10:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją