Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Beata Grygiel-Skrzypczak

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, Poznań
Telefon: Kom. 604 645 228
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat poznań, rozwód, karne, cywilne, radca prawny, dobry adwokat Poznań, radca prawny Poznań, skuteczny adwokat, prawnik Poznań, kancelaria

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 7x 3x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3197
Data utworzenia profilu: 24.05.2017 13:02:25
Data ostatniej aktualizacji: 29.01.2018 10:54:24 

Opinie o Beata Grygiel-Skrzypczak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo chwalę sobie współpracę z kancelarią adwokat Beaty Grygiel - Skrzypczak. Moja sprawa była bardzo skomplikowana, a jednak dzięki zaangżowaniu Pani Mecenas udało mi się wyjść z prawdziwych tarapatów.Teraz polecam Panią Mecenas wszystkim tym którzy potrzebują pomocy prawnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz M. dnia: 02.09.2020 10:40:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny adwokat .Wszystkie Pisma zawsze na czas ,Pani Mecenas nie unika kontaktu i wyczerpująco rozwiewa wątpliwości .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 16.01.2020 13:53:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiedzialam, ze tak moze wygladac wspolpraca z mecenasem!Polecam na 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 14.08.2019 11:21:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam, pani Beata poprowadziła dla mnie po dział majtku po rozwodzie, pani mecenas zawsze znajdowała czas żeby mnie przyjąć. Trudny rozwód sprawił, że bardzo stresowałam się sprawą i sądem ale pani mecenas wszystko mi wyjaśniała i uspokajała. mój były chyba nie spodziewał się, że tyle uda mi się ugrać...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aldona N. dnia: 16.05.2019 20:25:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mieszkam za granica i szukalam kogos zaufanego do prowadzenia sprawy o spadek i jego podzial po moich rodzicach. pani beacie naprawde zalezalo i informowala mnie o wszystkim, wspolpraca byla wzorowa i wszystko skonczylo sie dobrze a ja mam juz spokoj z sadami. pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leokadia dnia: 28.11.2018 12:20:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: całe życie nie miałem nic wspólnego z sądami a tu nagle wpadłem w konflikt z prawem szczęściew nieszczęsciu, ze dostałem namiar na adwokat skrzypczak, która bardzo mi pomogła w sprawie i dzięki temu udało się w miare bezboleśnie zakończyć moją niechlubną przygodę. jakby się ktoś zastanawiał nad panią mecenas to mówie że warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin W. dnia: 22.05.2018 15:24:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz pisze komentarz w internecie ale postanowiłam, ze i itak podziękuje pani beacie.pani mecenas wstapila do mojej sprawy rozwodowej juz po innym pelnomicniku sprawa wydawała się beznadziejna, mimo to udalo sie uzyskac rozwód z wylacznej winy bylego meża i dotego alimenty! Mialam przez to pierwsze spokojne Święta od wielu lat. Polecam pania mecenas Beate.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna KU dnia: 03.01.2018 18:25:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaangażowanie, stały kontakt i profesjonalne podejście do sprawy.Dziękuję bardzo i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał F dnia: 09.10.2017 19:22:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zna się na rzeczy. Młoda, ambitna, wyszczekana. Miałam do niej pełne zaufanie przez całą sprawę rozwodową. Były mąż tylko zgrzytała zębami, a teraz płacze i płaci :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 26.05.2017 10:51:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: janek dnia: 24.05.2017 13:03:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją