Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

dr Helena Gietkiewicz Centrum Medyczne MEDIX

Zawód: Radiolog 
Adres: Dolnośląskie, 53-413 Wrocław pl. Hirszfelda 16-17
Telefon: 71 34 127 07 - 10
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Radiolog Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x
Ceny usług: 100% niskie 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 701
Data utworzenia profilu: 13.01.2018 19:51:18
Data ostatniej aktualizacji: 13.01.2018 19:51:18 

Opinie o dr Helena Gietkiewicz Centrum Medyczne MEDIX

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny lekarz. Wysłucha, wytłumaczy, przeanalizuje przebieg choroby. Dała nadzieję i wiarę że będzie dobrze. Polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: mimoza dnia: 17.10.2020 16:48:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne badanie, szczegółowe pytania.Pani doktor miła i sympatyczna.USG zrobione na miejscu. Goraco polecam Pania doktor. Konkretnie i rzeczowo.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 25.12.2019 16:30:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani dr była bardzo miła i uprzejma. Bardzo dokładnie mnie zbadała, wszystko szczegółowo tłumaczyła, również podczas badania. Odpowiadała cierpliwie na pytania. Na pewno będę polecać potrzebującym.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 18.03.2019 15:02:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny, rzetelny, wiarygodny radiolog. Wzbudza zaufanie. Dokładnie wytłumaczyła swoją diagnozę
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: sylwia dnia: 20.01.2019 16:56:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne i jednocześnie przyjazne podejście do pacjenta. Pani doktor nie sugerowała się badaniami poprzedniego lekarza, wolała sama mnie zbadać i dopiero wtedy wydać opinię. Na wizycie czułam się zaopiekowana i nie miałam wrażenia, że coś sobie wymyśliłam. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Renia dnia: 08.09.2018 18:51:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widać wieloletnie doświadczenie pani doktor Gietkiewicz i podejście do pacjenta. Jej pomoc i kompetencja sprawdziły się w 100%. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Sonia dnia: 15.06.2018 18:43:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!! Bardzo życzliwy, sumienny z dużą wiedzą i doświadczeniem radiolog. Podejście do pacjenta cierpliwe i życzliwe.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 18.04.2018 12:40:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr Gietkiewicz to profesjonalistka.Widać jak ważny jest dla niej pacjent.Wspaniały radiolog-kompetenty i życzliwy a takich lekarzy dziś mało.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: misza dnia: 11.03.2018 17:07:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Była to moja pierwsza wizyta u Pani Gietkiewicz . Spokojne , konkretne i życzliwe podejście. Pani doktor wszystko przejrzyście tłumaczy. Jestem pod wrażeniem - Patrycja
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Pati dnia: 18.02.2018 14:38:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny specjalista z olbrzymią wiedzą; ciepła, życzliwa osoba. Nigdy w życiu nie byłam na takim dokładnym badaniu. Polecam z czystym sercem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ala dnia: 20.01.2018 14:33:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjątkowy lekarz, radiolog, kompetentny ,serdeczny, rzeczowy.Pacjent wychodzi zadowolony !:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 13.01.2018 19:52:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją