Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Agnieszka Jakubowska - Gregier

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 05-500 Piaseczno Puławska 22/6
Telefon: Kom. 502568281
Adres e-mail: adwokat(małpa)gregier.pl
Strona internetowa: www.agnieszkajakubowska.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat piaseczno, usługi prawne, doradztwo prawne piaseczno, sąd w piasecznie, prawnik piaseczno, adwokat tarczyn, adwokat góra kalwaria, kancelaria adwokacka

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2553
Data utworzenia profilu: 05.11.2014 17:04:37
Data ostatniej aktualizacji: 04.01.2018 16:48:44 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Agnieszka Jakubowska - Gregier

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług świadczonych przez adw. Agnieszkę Jakubowską - Gregier. Miałem okazję korzystać z ich pomocy w sprawach prawnych związanych z moim przedsiębiorstwem oraz w indywidualnych kwestiach rodzinnych. Co mnie zaskoczyło i naprawdę zadowoliło, to połączenie profesjonalizmu i empatii w obsłudze klienta. Pani Mecenas oraz jej zespół zawsze byli dostępni, aby odpowiedzieć na moje pytania i rozwiązać moje problemy. Otrzymałem jasne i zrozumiałe wyjaśnienia prawne, co pomogło mi lepiej zrozumieć sytuację.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 16.09.2023 18:53:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas podeszła fachowo do mojej sprawy. Jestem zadowolony ze współpracy, jeżeli będę musiał jeszcze skorzystać z pomocy prawnika to wrócę do niej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janek dnia: 15.03.2023 22:15:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuje z adwokat Jakubowska - Gregier od dobrych kilku miesięcy. Wpiera mnie prawnie przy prowadzeniu firm - jednoosobowa firma i spółka zoo. Pani Mecenas ma wiedzę nie tylko prawna, ale i podatkowa - stara się wybierać takie rozwiązania moich problemów żeby było to najkorzystniejsze dla mnie podatkowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 18.08.2020 21:01:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka jest bardzo cierpliwa i wyrozumiała. Przez cały okres postępowania czułem ze jestem pod dobra opieka. Pani Mecenas reprezentowała mnie w sprawie spadkowej, w której udało jej się wywalczyć satysfakcjonujące mnie rozstrzygnięcie. Widać ze zna się na tym, co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 14.04.2020 23:09:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do pani mecenas z polecenia. Najpierw prowadziła mój rozwód, a potem podział majątku. O ile rozwód poszedł gładko (nie mamy z byłym mężem dzieci) to druga sprawa nie zapowiadała się już tak kolorowo ze względu na zachowanie byłego męża. Na moje szczęście pani mecenas udało się poustalać rzeczy, które były chciał ukryć. Sprawa skończyła się lepiej, niż zakładałam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 08.05.2019 21:44:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli szukasz dobrego prawnika z Piaseczna, specjalizującego się w prawie karnym to dobrze trafiłeś! Polecam Panią Adwokat!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 02.03.2015 15:16:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna, aczkolwiek uprzejma pani mecenas
Opinia dodana przez: Klient dnia: 05.11.2014 17:05:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją