Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Marzena Dyduch Kancelaria Radcy Prawnego Marzena Dyduch

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Małopolskie, 31-518 Kraków Brodowicza Józefa 6
Telefon: 12 430 22 99 Kom. 793 795 711 Fax: 12 430 22 99
Adres e-mail: biuro(małpa)kancelariadyduch.pl
Strona internetowa: www.kancelariadyduch.pl
NIP:
649-21-11-836
Opis działalności: Kancelaria Radcy Prawnego Słowa kluczowe: zastępstwo, procesowe, doradztwo, prawne, rozwody, sprawy, gospodarcze, obsługa, korporacyjna, opiniowanie , cywilne, pracy, gospodarcze, rejestracja, spółek, zakładanie, firm, doradztwo, sąd, pozwy, egzekucja, procesy,

Ocena: 100% pozytywna 31x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 30x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 31x
Ceny usług: 95% niskie 23x 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 33
Ilość odsłon profilu firmy: 4859
Data utworzenia profilu: 2013-02-26 16:09:31
Data ostatniej aktualizacji: 2018-01-04 14:17:44 

Opinie o Marzena Dyduch Kancelaria Radcy Prawnego Marzena Dyduch

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o odszkodowanie za wypadek przeprowadzona z sukcesem, odszkodowanie kilkadziesiąt tysięcy. Sprawa trwała długo - ale to chyba nic nadzwyczajnego. Ogólnie jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antek dnia: 2017-07-11 15:30:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno Kancelaria zakończyła z sukcesem moją sprawę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-16 13:17:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy współpracę i możemy potwierdzić profesjonalizm i skuitecznośc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Budu dnia: 2015-08-05 12:31:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Interesująca kancelaria, niekonwencjonalne a co za tym idzie skuteczne podejscie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maniu dnia: 2015-04-23 10:46:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prowadziła mi sprawy procesowe z firmy i sprawy prywatne z różnych zakresów. Część skończyła się po mojej myśl, częśc trwa. na pewno jak będę miał kwestie prawne to wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KB dnia: 2015-03-04 23:41:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa sądowa skończyła się pomyślnie, więć w oparciu o to uważam że można pani kancelarię polecić i wstawić pozytyw. Obsługa miła, jak się coś pytałem toteż udzilono mi odpowiedzi w rozsądnym czasie i o dziwo zrozumiałem co do mnie mówią. Więc ogólnie pozytywnie.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: @345 dnia: 2015-01-09 18:57:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proces długi - fakt, ciężki - fakt, ale podejście jak najbardzie profesjonalne i konkretne. Co do ceny - no cóż - jak to prawnik. Ogólnie w porzadku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Qfok dnia: 2015-01-05 10:20:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja również dodaję opinię pozytywną. porównując do innych radców - a z kilkoma współpracowałem - mogę stwierdzić że jakość usług powyżej normy. Pani bardzo konkretna, bez owijania w bawełnę.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bezzwłoczna
Opinia dodana przez: Aninimowy Klient dnia: 2014-12-18 14:03:19 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UMOWĘ podpisuje z panią mecenas, a nie z jej aplikantami, którzy są na rozprawach. Niestety nie są doswiadczeni i sprawy konczą się marnym efektem...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stanislaw dnia: 2014-11-18 21:34:39 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem kto pisze takie hurraoptymistyczne komentarze. Możliwe że ta kancelaria radzi sobie ze zwykłymi problemami, ale już w przypadku nietypowych ceny szybują w górę a jakość w dół. Mój przypadek to protest wyników przetargu. Co brawda kancelaria robiła co mogła nie powiem zaangażowanie było , ale efekt mizerny. Minus za efekty plus za zaangażowanie.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2014-11-18 10:45:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam współpracę. Radca profesjonalny. Usługi na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient.. dnia: 2014-09-10 11:14:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nasza spółka rekomenduje współpracę z Kancelarią. Współpraca trwa od 2008r., do nadal, obejmuje kompleksową obsługę prawną oraz zastępstwo procesowe, jak również sprawy korporacyjne spółki. Po wieloletnich doświadczeniach stwierdzamy, że Kancelaria Radcy Prawnego Marzeny Dyduch, to solidny, rzetelny i godny zaufania podmiot, który świadczy usługi na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: NEOKHAN dnia: 2014-07-22 15:16:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę - porządna Kancelaria. Uczciwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadek dnia: 2014-07-02 17:34:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna, rzeczowa. Potrafią rozwiązać nietypowe problemy i zawiłości prawne. W zakresie nieruchomości duże doświadczenie i wiedza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: niezwłoczna
Opinia dodana przez: Mario74 dnia: 2014-06-30 10:26:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna firma. Rzetelne podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pankracy dnia: 2014-06-24 09:38:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Sprawa rozwodowa, zakończona pozytywnie, wszystkie kwestie - takie jak alimenty i opieka nad synkiem również. Polecam z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2014-06-12 12:35:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Rzeczowo i po ludzku podchodzi do problemu klienta. Informacje przekazane konkretnie i rzeczowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient który nie chce podawać nazwiska dnia: 2014-05-27 10:58:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kancelarię. Umowa zrealizowana, terminowość Ok, zaangażowanie i obsługa też w porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: .... dnia: 2013-12-04 20:54:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria wykwalifikowana, zastrzeżeń brak. Ceny - no cóż, rynkowe - prawnicy to prawnicy. Ale polecam, warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-02 16:14:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna firemka, miło się współpracowało, sprawa do przodu a to chyba najważniejsze w tej branży. W sądzie wiadomo, parę miesięcy to trwało, ale to już system a nie prawnik ma na to wpływ. Ogólnie zadowolony jestem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-21 16:20:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobre pierwsze wrażenie, a i później nie było gorzej. Duża skrupulatność i - choć nie jestem w stanie do końca tego ocenić - chyba duża wiedza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-19 11:50:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po prostu jestem zadowolony z obsługi prawnej, proces w toku ale wszystko jest ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-15 18:07:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny przykład - nie podam bo to prywatna sprawa - ale mogę napisać, że Pani super ma podejście i zna się na sprawach cywilnych bardzo dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-08 17:29:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna babka i ma głowę na karku. Spoko, oby tak dalej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nie podam:) dnia: 2013-11-07 09:27:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam współpracę z Panią Dyduch. Prowadziła mi sprawę i wygrałem w 2 instancjach, wyrok jest ostateczny. Komunikacja dobra, wiedza wysoka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2013-11-04 17:14:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma kompetentna, podejście rzeczowe, stawki akceptowalne, profesjonalizm wysoki, wiedza bardzo duża, podejście do klienta bardzo dobre.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Eli dnia: 2013-10-17 22:01:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Dyduch to specjalista w sprawach w zakresie obsługi prawnej spółek. Możemy Panią Mecenas polecić z pełną odpowiedzialnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Salt dnia: 2013-10-07 17:04:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjalista w prawie rodzinnym. Naprawdę rzetelnie i profesjonalnie poprowadziła moją sprawę. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Misiek dnia: 2013-06-20 16:10:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem Pani Mecenas kilka spraw, wszystkie wygrane, choć myślałem że jedna z nich jest beznadziejna. Młoda, energiczna osoba i ogromną wiedzą i doświadczeniem. Byłem też z Panią Marzeną na rozprawach i muszę powiedzieć, ze jestem pod wrażeniem. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: TWIX dnia: 2013-06-04 16:14:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osobiście mogę potwierdzić, że Pani Mecenas super reprezentuje w sądzie. Konkretnie i na temat. Ma dużą wiedzę w sprawach gospodarczych (tego dotyczyła moja sprawa). Wcześniej pracowałem z innymi radcami ale bez porównania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M dnia: 2013-04-30 21:49:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam. wie o czym mówi.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-06 20:10:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuję od kilku miesięcy i nie mam uwag.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M dnia: 2013-03-05 12:30:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam, pracuję od dawna i nie mam uwag
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2013-02-26 16:10:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją