Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Nowak company Anna Nowak

Zawód: architekci Architekt 
Adres: Lubuskie, Lublin
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: architekt

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 3x 5x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 4220
Data utworzenia profilu: 2010-05-20 10:43:35
Data ostatniej aktualizacji: 2017-12-16 10:24:22 

Opinie o Nowak company Anna Nowak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo że mieszkam za granicą, Pani adwokat pomogła mi w prowadzeniu procesu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2014-06-17 09:49:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre indywidualne podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maria dnia: 2014-02-07 10:48:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem, pomogło. Moge polecić jak najbardziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: s.z. dnia: 2011-10-31 16:12:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia jak najbardziej pozytywna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: sebastian m. dnia: 2011-05-16 16:04:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomogli mi sporządzić dobrą apelację, i sprawa potoczyła się w dobrym kierunku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: antoni dnia: 2010-11-24 09:40:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: maciej frygacz dnia: 2010-05-31 10:48:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna kancelaria. Polecam bo warto ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sylwek dnia: 2010-05-23 21:31:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra kancelaria, pomogli mi przeprowadzić moją sprawę. Cieszę się, że spotkałem takich ludzi. Na prawdę polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna Nowakowska dnia: 2010-05-20 10:45:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją