Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

M&M Gastro (wyposażenie gastronomii)

Zawód: artykuły i sprzęt gospodarstwa domowego - detal  
Adres: Śląskie, 40-780 Katowice Owsiana 58a
Telefon: 327 508 130 Fax: 327 508 196
Adres e-mail: sklep(małpa)mmgastro.pl
Strona internetowa: www.mmgastro.pl
NIP:
954-23-87-023
Opis działalności: Profesjonalne wyposażenie gastronomii. Kompleksowa obsługa - od projektu technologicznego do instalacji sprzętu i przeprowadzenia szkoleń obsługi. Sklep, serwis, doradztwo. Wyłączny przedstawiciel w Polsce szwajcarskiego producenta VAC-STAR. Słowa kluczowe: wyposażenie gastronomii, sprzęt gastronomiczny, gastro, gastronomia

Ocena: 95% pozytywna 40x 2x

Jakość usług: 97% wysoka 40x 1x 1x
Terminowość: 94% bez zastrzeżeń 37x 2x 2x
Ceny usług: 87% niskie 7x 30x 1x
Ilość opinii w serwisie: 42
Ilość odsłon profilu firmy: 2187
Data utworzenia profilu: 2013-07-24 12:53:07
Data ostatniej aktualizacji: 2017-12-05 09:27:16 

Opinie o M&M Gastro (wyposażenie gastronomii)

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przykro mi, bo od kilku lat współpracowaliśmy - ale terminowość obsługi serwisowej fatalna!!! Deklarowana naprawa sprzętu zamiast 4tyg - trwała 8 tyg. Obawiam się, że jedynie po kilkukrotnych interwencjach (zwykle nikt nic nie wie: "ja tego nie obsługuję" , "tej pani nie ma w pracy", "tym zajmuje się kierownik")- to tylko 8 tygodni... Nie polecam! Odradzam!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: fatalna
Opinia dodana przez: Jack dnia: 2017-05-16 13:37:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo zaluje.... wydalam w tej firmie jednorazowo prawie 13 tys zlotych a czuje sie jak bym ich nagabywala...musze o wszystko dzwonic i pytac sama 0 kontaktu z ich strony. zlozyli zle zamowienie na wentylator mam przez to tydzien opuznienia (ale zaoszczedzilam 1000 zl bo kupilam go od firmy w ktorej mm gastro robi zamowieniaale bez ich prowizji) pani nie umiala wytlumaczyc roznicy w cenie.odeslalam wentylator ktory dotarl do nich w piatek (dzwonilam w pt czy dotarl pani nie wie miala spytac i dac znac nie dala...w pon wyslalam emaila z zapytaniem ....nic we wtorek dzwonie ale ciezko sie dodzwonic....na wycene polki czekalam prawie 3 tygodnie i oczywiscie musialam sie upominac....ogolnie nie polecam od samego poczatku do konca problemy mam nadzieje ze uda mi sie w koncu zakonczyc zamowienie i nie dzwonic tam wiecej
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: goska dnia: 2016-11-08 13:33:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: serwisujemy u nich piec konwekcyjno-parowy, zmywarkę i sprzęt chłodniczy. serwisanci dobrze wykwalifikowani, sympatyczni i terminowi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: lavender dnia: 2016-02-08 11:45:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko na wysokim poziomie, zamówienie szybko i łatwo złożone w sklepie internetowym, potwierdzenie przyjęcia zamówienia w ciągu godziny na mailu, następnego dnia z rana faktura na mailu i dostawa kurierem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ok, bez zarzutów
Opinia dodana przez: estella dnia: 2015-05-28 14:46:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są dla klienta a nie klient dla nich. Zaskoczyła mnie pozytwynie obsługa posprzedażowa. W moim przypadku większość firm miałaby mnie głęboko w poważaniu, gdy M&M gastro poszło mi na rękę i wymieniło jeden ze sprzętów. Stąd moja opinia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sebastian B. dnia: 2015-03-12 16:21:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwis musiał sprowadzić cześći do zmywarki, bo nie mieli ddo mojego modelu na stanie przez co odbiór opóźnił się o jeden dzień. Dobrze, że tylko jeden. I dobrze, że naprawili i odesłali na swój koszt (przesylke do tez oplacli)..Naprawiane w ramach gwarancji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mr. dnia: 2015-02-20 12:51:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: im dluzej chodze po tym swiecie, tym coraz bardziej jestem przekonany ze wlasciwa obsluga klienta staje sie najwieksza czescia kazdego biznesowego sukcesu. Taką właśnie zawsze otrzymuję w mmgastro i dlatego do nich wracam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jud dnia: 2015-01-29 12:29:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecona zmywarka i kosze rzeczywiście spełniają swoje zadanie. Wszystkie naczynia dobrze domyte, suche po wyciągnięciu. Dodatkowy zapas chemii na penwo się przyda. Pozdrawiam i poproszę więcej podobnych ofert
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-23 16:11:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pozytywnie rozpatrzona reklamacja, obsługa stara się pomóc jak może, bardo dobre wrażenie odnioslem z perspektywy klienta, starają się :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-12-17 14:16:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczny Pan Sprzedawca :) A obok tej sympatyczności dużo widzy, co oczywiście nie jest tu bez znaczenia ;) Bardzo trafione doradztwo. Jeszcze się zastanawiam nad wyborem kilku akcesoriów do konkretnych sprzętow, ale myślę, że ostatecznie złóżę cale zamówienie u MMgastro bo obsługa super. Pozdrawiam,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-12-02 15:03:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa na dobrym poziomie, jednak myślałem, że projekt otrzymam nieco szybciej. Dobrze, ż eniee było potrzeby wprowadzania żadnych dużych poprawek i wszystko przebiegło dalej płynnie. W związku z tym, podsumowując: polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2014-10-14 15:46:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałem się na zlecenie im projektu zaplecza kuchennego. Do lokalu przyjechał uprzejmy pan, o wszystko wypytał, pomierzył. Dobry, gotowy projekt miałem na biurku w tydzień.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ichklient dnia: 2014-09-05 16:39:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawdzeni i zaufani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tymon dnia: 2014-08-18 10:49:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takie transakcje aż miło przeprowadzać :) Kolejny zadowolony poleca i przy okazji pozdrawia :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2014-07-22 16:56:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentnie wykonane usługi. Mam nadzieję na swej drodze spotykać wyłącznie takich fachowców ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dziękujący dnia: 2014-07-14 14:25:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, ponieważ obsługują kompleksowo i na wysokim poziomie. Poza tym dużo wyposażenia mają na stanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-09 09:34:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pakowarka próżniowa to bardzo przydatny sprzęt. Dzięki wielkie. Pozdrawiam serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-07 11:15:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się zupłenie z Panią Anną :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: T.N dnia: 2014-06-26 09:33:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma MM Gastro działa na najwyższych obrotach nawet przed urlopami czy długimi weekendami o czym przekonałam się w zeszłym tygodniu. Dziękuję za bardzo szybko zrealizowane zamówienie i miłą obsługę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna J. dnia: 2014-06-23 14:21:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczegółowe dane techniczne dostępne od ręki. Dużo sprzętu, koszty umiarkowane. 2 zamówienia zamknięte. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BBB dnia: 2014-06-11 16:35:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sklep znam z polecenia znajomego i obecnie sam mogę polecić. Oferują sprzęt, wprawdzie trzeba czasem dobrze trafić, w dobrych, promocyjnych cenach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-05 14:14:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno byłam w ich sklepie na Ociepki i całkiem duży asortyment na półkach. W bezpłatnym katalogu sporoprzydatnych informacji o wyposażeniu. Sprzedawca uprzejmy i pomocny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jadzia dnia: 2014-05-27 16:14:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, atrakcyjna oferta i efektywna współpraca w fazie projektowania. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-12 07:47:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z mojego doświadczenia z tą firmą wynika, że to profesjonalny partner w interesach, więc nic nowego. Jak poniżej - pozytywna opinia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kx dnia: 2014-04-28 21:12:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciekawa oferta pieców Retigo, z której skorzystałam miesiąc temu. Piec został przywieziony i zamontowany przez pracowników M&M Gastro. Polecam ten sklep, ponieważ wszystko od obsługi po jakość produktu spełniło moje oczekiwania, a jestem dość wymagającym człowiekiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksandra G. dnia: 2014-04-10 10:46:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od zeszłego tygodnia polecam M&Mgastro! Powodów jest kilka, mianowicie: w istocie doradztwo na wysokim poziomie i żadne lanie wody, sprzedawca doradza, a nie sprzedaje, co najdroższe czy z największą marża, transakcja zakończona powodzeniem. Obecnie jestem szczęśliwą posiadaczką zmywarki kapturowej i pieca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K.O. dnia: 2014-03-14 13:45:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JAK WIDAC PO OPINIACH. BARDZO DOBRA UCZCIWA HURTOWNIA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MEG dnia: 2014-02-24 08:27:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozdrawiam Pana Pawła i serdecznie polecam. Współpraca efektywna :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-07 12:55:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z ostatniej promocji z http://mmgastro.pl i polecam. Wszystko się zgadza. Biuro obsługi klienta dobrze funkcjonujące, tranzakcja szybka i sprawna. Dają sporo gwatrancji (w moim rprzypadku 2 lata), podobno po gwarancji też mogę do nich zadzwonić, oferują wtedy płatne naprawy z dojazdem , co dla mnie jest dosc isotne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2014-01-27 08:40:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam te hurtownie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-23 10:42:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak pisalem już gdzie indziej - kontrahent do rekomendowania! Sprawy wszelakie realizowane na nawjwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 2014-01-13 09:37:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie wysłużony piec Retigo oddałem do serwisu M&M Gastro. Szwankowały programy, wlączało się to co nie trzeba, nie doczyszczął komory na funkcji automatycznego mycia, byl chyba lekki problem z nagrzewaniem. Naprawili, skontaktowali się ze mną, szybko po odbiór i piecyk znowu hulo :) Piec był na końcówce garancji więc jeszcze się załapałem na naprawę bezpłatną. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2013-12-18 07:54:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny dla mnie przeciętne ale jakosć obsługi zdecydowanie ponadprzeciętna co trzeba docenić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-10 10:01:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: za wyprzedaze, pozytyw za frytownice w dobrej cenie. niby używana a jak nówka i jest jak na używke dluga gwarancja 6mies
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ff dnia: 2013-11-18 07:49:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobreceny, uczciwy hurtownik, bezstresowo i fachowo, za to wszystko pozytyw się należy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rak dnia: 2013-11-05 13:05:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę. Rzetelny sprzedawca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2013-10-23 15:25:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cenię sobie dobre podejście do klienta, a tego im nie brakuje. Hurtownia z dobrymi promocjami i sporym asortymentem. Transakcje zawsze bez zarzutu, Miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A.LM dnia: 2013-10-07 11:03:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: + za dobry kontakt i serwis
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-30 11:22:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: M&M Gastro dziękuję za pomoc, której nie otrzymałam w innej niby kompleksowo obsługującej zakładających własny lokal firmie. Szczególnie dziękuję panu Krzysztofowi, który próbuje jak najlepiej poradzić klientowi, a nie myśli tylko o słupkach sprzedaży. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mędrek dnia: 2013-09-19 13:25:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalni sprzedawcy. Dokładne informacje odnośnie poszczególnych produktów z katalogu. Współpracuję z nimi od dłuższego czasu, na bieżąco zamawiam środki do czyszczenia, kupuję akcesoria i serwisuje dotychczas zakupione sprzęte. Obsługa i hurtownia godne rekomendowania.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-09-16 15:28:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doradztwo na najwyższym poziomie. Widać, że ludzie doskonale przygotowani pod względem merytorycznym. Zdecydowanie polecam i zapewne niebawem zdecyduje się też na zakup sprzętu, bo ceny po negocjacjach prezentują się całkiem przyzwoicie :) pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-09-10 13:46:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niezle promocje / opcja negocjacji ceny/ sprzet blyskawicznie w restauracji / polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: restfood dnia: 2013-08-06 15:27:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją