Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Antysystemowa

Zawód: doradztwo prawne  
Adres: Dolnośląskie, 50-072 Wrocław Włodkowica 21/4
Telefon: Kom. 572-735-235
Adres e-mail: kancelaria(małpa)antystemowa.pl
Strona internetowa: www.antysystemowa.pl
Opis działalności: Doradztwo prawne, obsługa prawna osób fizycznych, przedsiębiorstw Słowa kluczowe: porady prawne, antywindykacja,

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 578
Data utworzenia profilu: 2017-11-27 16:27:26
Data ostatniej aktualizacji: 2017-11-27 16:27:26 

Opinie o Kancelaria Antysystemowa

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelarię poleciła mi znajoma.Miałam już wyznaczony termin eksmisji komorniczej.Dzięki pomocy jaką uzyskałam od Kancelarii nie znalazłam się na bruku. Bardzo dużo zawdzięczam Ludziom którzy tam pracują. Są naprawdę dobrymi fachowcami i co najważniejsze są życzliwi,przyjażni dla ludzi i budzą duże zaufanie. Potrafią pomóc,nie zbywają byle czym. Korzystam nadal z usług Kancelarii i polecam usługi Kancelarii wszystkim, także że względu na to, że we wszystkich kwestiach można się porozumieć i jest taniej niż gdzie indziej i można płacić za usługi w dogodnych ratach. Naprawde WIELKIE DZIĘKI za okazaną pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jOLA dnia: 2018-01-30 10:05:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelarie poleciła mi znajoma. Dostałem obszerną i fachową pomoc. Widać, że znają się na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mr.T dnia: 2018-01-05 10:27:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka reakcja ze strony Kancelarii pozwoliła mi uniknąc dużego błedu.Serdecznie pozdrawiam i dziekuje za pomoc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nika dnia: 2017-12-27 14:25:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyznam,że miło się zaskoczyłem. Sensowne propozycje,a wycena sprawy była darmowa.Mam nadzieje z dłuższą współpracę.Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rick dnia: 2017-12-15 11:23:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentni i pomocni.Prowadzili mi sprawe ZUSem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dana dnia: 2017-12-11 13:48:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam skomplikowaną sytuacje z bankami.Do tej pory nasza współpraca z Kancelarią jest wzorcowa.Jeszcze się nie zawiodłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roberto dnia: 2017-12-08 17:20:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przerabiałem już wiele cudownych kancelarii. Wszędzie tylko obiecują. Dzięki Kancelarii przywrócili mi termin i pozbyłem się komornika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Easy Rider dnia: 2017-11-27 16:29:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją