Opinie o MP PROJEKT PARKIET Piotr Dziuba Warszawa Gniewoszów

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MP PROJEKT PARKIET Piotr Dziuba

Zawód: posadzki, parkiety, wykładziny - usługi Posadzkarz 
Adres: Mazowieckie, 26-920 Warszawa Gniewoszów Polna 3
Telefon: Kom. 500 272 961
Adres e-mail: dziubap1(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
NIP:
812-185-52-94
Opis działalności: cyklinowanie, renowacja,lakierowanie parkietu Warszawa Słowa kluczowe: ukladanie, cyklinowanie, szpachlowanie, polerowanie, lakierowanie, olejowanie parkietu Warszawa

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 17x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 16x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 421
Data utworzenia profilu: 2017-11-24 21:48:52
Data ostatniej aktualizacji: 2017-11-25 23:10:32 

Opinie o MP PROJEKT PARKIET Piotr Dziuba

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Efekt powyzej oczekiwan. Cyklinowanie moze byc naprawde bezpylowe Goraco Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Dana Zakret kolo Warszawy
Opinia dodana przez: Dana dnia: 2018-03-28 21:42:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ekipe z czystym sumieniem. Szybko sprawnie terminowo w rozsadnych cenach. Usluga wykonana rewelacyjnie podloga po cyklinowaniu wyglada super. Marchewka Ursynow
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marchewka dnia: 2018-01-11 19:42:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam goraco. Terminowa rzetelna oraz bardzo profesjonalna obsluga firmy Pana Piotra. Podloga po cyklinowaniu oraz lakierowaniu wygladaja wspaniale. Jacek Lazy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2018-01-04 22:34:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Parkiet wyglada jak nowy! Bardzo polecam usługi tej firmy, obsługa na najwyższym poziomie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2017-12-03 18:10:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy przez duże F, znający się na rzeczy, profesjonaliści w swojej dziedzinie, rzetelni, terminowi a na dodatek bardzo mili i uprzejmi. Oby wszyscy fachowcy tacy byli jak oni!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kalina dnia: 2017-12-01 21:57:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi tego Pana, parkiet w całym mieszkaniu wygląda jak nowy, do terminowości nie mam zastrzeżeń, wszystko wykonane zgodnie z umową. Dodatkowym atutem jest bardzo atrakcyjna cena. Naprawdę warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzechu dnia: 2017-11-28 20:54:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam firmę, usługa została wykonana zgodnie z ustaleniami, w szybkim czasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina P. dnia: 2017-11-28 20:54:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam uslugi tej firmy - profesjonalnie, szybko i bez zadnych problemow. Praca zostala wykonana bardzo dokladnie i bez zastrzezen. Oby wiecej takich doswidczen!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angelika dnia: 2017-11-27 21:46:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzetelna,bardzo przykłada się do wykonania zlecenia. Pan Piotr to świetny fachowiec a przy tym bardzo sympatyczny człowiek. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2017-11-27 09:05:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna firma, profesjonalna obsługa, profesjonalna podłoga :) polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2017-11-26 19:59:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% Firmę MP Projekt Parkiet. Firma wykonala cyklinowanie wraz z lakierowaniem zużytego parkietu. Wszystko sprawnie i bardzo efektownie. Wszystkie terminy dotrzymane. Wyszedl efekt "Nowego Parkietu". Cena adekwatna do konywanych uslug. Polecam Ula z Piaseczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2017-11-26 18:42:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmie Pana Piotra zlecilismy cyklinowanie wraz z lakierowaniem parkietu w Konstancinie k. Warszawy. Panowie bardzo profesjonalni oraz bardzo terminowi. Maszyny oraz chemia z najwyzszej jakosci. Efekt super. Polecam Jola Konstancin
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola konstancin dnia: 2017-11-26 16:28:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% firma solidna bez zastrzeżeń; panowanie konkretni za razem sympatyczni znają się na rzeczy . Moja podłoga zyskała nowe życie wygląda super. Cena adekwatna do wykonanych usług. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Em dnia: 2017-11-26 15:03:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Parkiet z lat 90 wyglada jak nowy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-11-25 17:22:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma cyklinowala oraz olejowala u nas w domu jednorodzinnym parkiet. wszystko sprawnie oraz terminowo. Efekt po cyklinowaniu wyszedl zgodnie z umowa. Smialo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Elzbieta
Opinia dodana przez: Ela Hoza dnia: 2017-11-25 15:40:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa cyklinowania wraz z lakierowaniem 80 mkw została wykonana sprawnie, szybko i solidnie. Panowie znają się na rzeczy. Kontakt z klientem idealny. Wszystko mi wytłumaczyli zaproponowali różne rozwiązania. Polecam 100%
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2017-11-25 15:40:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Goraco polecam, Panowie wykonali cyklinowanie wraz z lakierowaniem parkietu z lat 80. Efekt powyzej oczekiwan. Wszystko sprawnie, terminowo oraz bardzo profesjonalnie. Polecam Ania Mokotow
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania Mokotow dnia: 2017-11-24 21:51:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją