Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Katarzyna Waniołek

Zawód: Adwokat 
Adres: Małopolskie, 33-100 Tarnów Gumniska 14
Telefon: Kom. 600048260
Adres e-mail: k.waniolek(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.pw-adwokaci.pl
NIP:
8733208338
Opis działalności: kancelaria adwokacka adwokat Słowa kluczowe: adwokat tarnów, prawnik tarnów, porady prawne tarnów, kancelaria adwokacka tarnów, kancelaria prawna tarnów, rozwód, alimenty, kontakty z dzieckiem, prawo karne, wykroczenia, prawo pracy, windykacja, obsługa prawna, reprezentacja w sądzie

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 4763
Data utworzenia profilu: 27.01.2014 13:05:14
Data ostatniej aktualizacji: 25.11.2017 18:24:59 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Katarzyna Waniołek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry kontakt - jest dyspozycyjna i można się umawiać na spotkania o różnych porach, terminowa, przygotowana na rozprawy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marta dnia: 02.11.2015 11:52:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przygotowanie mecenas Waniołek rzetelne. moja sprawa skończyła się zawarciem korzystnej ugody z konkurencyjną firmą, co mnie osobiście satysfakcjonuje. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ryszard sz. dnia: 28.07.2014 16:54:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna Pani, bardzo mi pomogla w sprawie dotyczacej rozliczen z bylym pracodawca, ktory mi wisial kilka pensji. Polecam ludziska
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 17.04.2014 19:23:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług kancelarii i mogę polecić. Bardzo dobry kontakt z panią Adwokat i jestem zadowolona z tego, jak moja sprawa została poprowadzona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.01.2014 14:14:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa zostala zalatwiona profesjonalnie. Dotyczyla nieporozumien z pracodawca, ktory napisal umowe w formie cyrografu i podsunal do podpisu. Opinia i widza adw. Waniolek zdecydowala o mojej wygranej. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kristof dnia: 27.01.2014 17:16:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osoba konkretna, rzetelna, zajmuje się sprawą wyczerpująco, ma dużą wiedzę i profesjonalne podejście. Poza tym bardzo miła. Ceny niewygórowane. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aga82 dnia: 27.01.2014 13:09:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją