Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Prywatny Detektyw Watchdog Kielce

Zawód: detektywistyczne agencje, ochrona osób i mienia Detektyw 
Adres: Świętokrzyskie, 25-017 Kielce Paderewskiego 11/19
Telefon: Kom. 727 88 28 28
Adres e-mail: kontakt(małpa)watchdog-ck.pl
Strona internetowa: www.watchdog-ck.pl
NIP:
8941131649
Opis działalności: Usługi detektywistyczne Słowa kluczowe: Prywatny detektyw Kielce, biuro detektywistyczne Kielce, agencja detektywistyczna Kielce, dobry detektyw Kielce, obserwacja osób, GPS, podsłuchy, rozwody Kielce, doradztwo techniczne

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2608
Data utworzenia profilu: 10.02.2016 01:14:14
Data ostatniej aktualizacji: 23.11.2017 00:59:12 

Opinie o Prywatny Detektyw Watchdog Kielce

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm w każdym calu, bardzo pomocna i fachowa usługa, kompetencja i rzetelność na najwyższym poziomie. Szczerze POLECAM!!!!!????
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ews dnia: 11.10.2018 09:51:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa,peofesjonalizm w kazdym calu,dyskrecja i niewygurowane ceny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin.k dnia: 21.04.2018 15:22:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Detektyw konkretny, kontaktowy, korzystając ze swojego doświadczenia i wiedzy stara się dodatkowo pomóc/doradzić. W trakcie akcji komunikuje się informuje o sytuacji i ustala, czy kontynuować akcję. Wartości za usługi są ok (nie zawyżone). Na koniec działań dostałam oprócz nagrań sprawozdanie na papierze z opisem konkretnych sytuacji wraz z odnośnikami do zdjęć czy nagrań. Dobra jakość i profesjonalizm. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ZAK dnia: 11.01.2018 16:41:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie wykonane zlecenie, jakość usług rewelacyjna. Stały kontakt telefoniczny, uczciwie i dyskretnie. Polecam każdemu bo warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 01.07.2017 21:13:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna i profesjonalna obsługa, skuteczne i szybkie podjęcie działań w mojej sprawie.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 18.10.2016 00:27:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz miałem okazję korzystać z usług detektywa. Muszę przyznać, że firma Watchdog, do której się zgłosiłem podeszła bardzo profesjonalne do sprawy, natychmiast zajęli się moim problemem, co było dla mnie bardzo ważne. Pełna dyskrecja, po prostu polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian Z dnia: 26.04.2016 11:38:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do tematu. Praca panów wykonana przy wyjaśnieniu mojej sprawy otworzyła mi oczy na bardzo wiele kwestii. Fachowa pomoc i doradztwo. Polecam współpracę z firmą Watchdog Detektyw Kielce :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Ł. dnia: 09.03.2016 23:12:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją