Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Celińska Kaliński Mikołajczyk

Zawód: Adwokat 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Lelewela 33/208
Telefon: Kom. 506 358 750
Adres e-mail: sekretariat(małpa)kancelariackm.pl
Strona internetowa: www.kancelariackm.pl
Opis działalności: Kancelaria adwokatów i radców prawnych, działalność prawnicza Słowa kluczowe: adwokat Toruń, radca Toruń, pomoc prawna, obsługa prawna, prawo cywilne, prawo handlowe, rozwód, spółki, prawo pracy, spadki

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 3x 4x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 621
Data utworzenia profilu: 2015-10-30 12:06:43
Data ostatniej aktualizacji: 2017-11-13 12:13:05 

Opinie o Celińska Kaliński Mikołajczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa spadkowa - szybko, sprawnie i za niewielkie pieniądze ktoś zajął się za mnie sprawą, kiedy ja pracowałem zagranicą i nie mogłem w RP latać po urzedach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piiotr dnia: 2017-11-09 15:47:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zostałem poproszony o wystawienie opinii kancelarii i z przyjemnością to robię, bo współpraca byla bardzo pozytywna. Moja sprawa dotyczyła odszkodowania za wypadek drogowy. Odszkodowanie dostałem i to szybko, bo w ramach bardzo korzystnej dla mnie ugody sądowej. Pozdrawiam! Maciej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie miałem reklamacji do świadczonych usług
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2017-10-05 11:51:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udzielono mi ogromnego wsparcia i pomocy przy rozwodzie. Rozwód to naprawde trudny temat, czułam że sama nie dam rady tego wszystkiego ogarnąć, a co dopiero poradzić sobie sama w sądzie. Dziękuję Pani Mecenas, że zawsze miała pani dla mnie czas. Teraz powalczymy o podział majątku i mam nadzieję, że zostawi Pani mojego męża w skarpetkach :)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2017-10-02 21:28:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrana sprawa o alimenty, o które pozwała mnie była żona! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: paweł dnia: 2017-04-26 13:18:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria dokonała dla mnie analizy umowy, którą miałem zawrzeć z moim kontrahentem i całe szczęście, że zdecydowałem się oddać umowę do sprawdzenia prawnikowi! Kancelaria bardzo profeslonalnie podeszła do zadania, otrzymałem szereg bardzo trafnych uwag i komentarzy, na które w wielu miejscach w ogóle nie zwrociłbym uwagi, że są na moją niekorzyść. Dzięki temu nie podpisałem umowy, z której mógłbym się później nie wywiązać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2017-01-20 11:45:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Mecenas Mikołajczyk trafiłam z polecenia kolegi. I nie zawiodłam się. Pani mecenas bardzo zaangażowała się w moją sprawę rozwodową i walczyła o moje prawa do samego końca. Potrafiła z góry przewidzieć pewne zachowania adwokata mojego ex i konsekwencje różnych sytuacji! i dzięki temu byłyśmy zawsze o krok przed moim ex :) pozdrawiam! zadowolona klientka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: H. dnia: 2016-12-08 22:57:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas skutecznie pomogła mi w walce z ZUS-em o zasiłek macierzyński, którego ZUS mi odmówił.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2015-10-30 12:10:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją