Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Urszula Kamecka - Gasidło

Zawód: Radca prawny 
Adres: Małopolskie, 32-600 Oświęcim Władysława Jagiełły /17
Telefon: Kom. 728349993
Adres e-mail: urszulakamecka(małpa)vp.pl
Strona internetowa:
NIP:
5492179118
Opis działalności: Słowa kluczowe: prawo rodzinne, cywilne, gospodarcze, karne, podatkowe, obsługa firm,

Ocena: 100% pozytywna 22x

Jakość usług: 100% wysoka 22x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 21x
Ceny usług: 100% niskie 17x 2x
Ilość opinii w serwisie: 22
Ilość odsłon profilu firmy: 1731
Data utworzenia profilu: 2016-11-02 16:06:57
Data ostatniej aktualizacji: 2017-11-09 09:14:34 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Urszula Kamecka - Gasidło

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że udało mi się trafić na panią Urszulę. To najlepszy radca prawny z jakim miałem do czynienia w swoim życiu. Pani mecenas jest bardzo konkretna i rzeczowa ale również życzliwa i ludzka. Zawsze mogłem liczyć na jej porady z zakresu prawa i pomoc. Polecam wszystkim usługi pani Kameckiej-Gasidło, gwarantuję 100% zadowolenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2017-11-10 10:18:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% Panią Mecenas. Rzeczowa, konkretna babka. Miałem już kilku prawników w swoim życiu ale póki co nie zmienię Pani Kameckiej na kogoś innego. Na szczęście póki co kasa nie jest dla niej najważniejsza tylko sprawa i człowiek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bury dnia: 2017-11-09 09:05:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadzi obsługę prawną mojej firmy. Jest to bardzo przydatne, albowiem w razie jakiegokolwiek problemu dzwonię do Pani Kameckiej - Gasidło i otrzymuje profesjonalne wsparcie. Dzięki temu uniknąłem wielu niepotrzebnych problemów. Dodatkowo mam z głowy wszystkie spory sądowe - przekazuje dokumentację do kancelarii i więcej nie muszę się tym zajmować. Na co dzień taka obsługa jest bardzo przydatna, bo dzięki temu czuje się pewnie i mogę zajmować wyłącznie swoją firmą a nie nierzetelnymi kontrahentami, urzędami czy sądami. Polecam gorąco. Szymon
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2017-09-26 14:08:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas bardzo profesjonalnie zajęła się moja sprawa. Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Mecenas. Jest w stałym kontakcie z klientem. Osobiście nie poszła bym już do innego radcy prawnego. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-28 11:22:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Urszula Kamecka - Gasidło prowadziła moją sprawę z zakresu prawa rodzinnego. Działała szybko, terminowo, będąc ze mną w ciągłym kontakcie. Podczas pierwszego spotkania szczegółowo wyjaśniła mi kwestie prawne związane z moim problemem, rozwiewając wszelkie wątpliwości. Jest profesjonalna, kompetentna, rzetelna, elastyczna, słowna, dopinająca wszystko na ostatni guzik. Jest to wspaniały człowiek i mecenas. Potrafi w praktyce wykorzystać imponującą wiedzę, którą zdobyła. Wynik sprawy jest dla mnie satysfakcjonujący. Chciałam wyrazić moje serdeczne podziękowanie Pani Urszuli za jej ogromne zaangażowanie. Mogę z czystym sumieniem polecić jej usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila K. dnia: 2017-06-12 11:19:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła sprawę o zapłatę z nierzetelenym kontrahentem. Sprawa wygrana, pieniądze już komornik ściąga w drodze egzekucji. Pani mecenas konkretna, rzeczowa i przede wszystkim skuteczna w działaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Z. dnia: 2017-06-08 09:39:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% Panią Mecenas! Miła, zaangażowana w sprawy które prowadzi, zawsze odbiera telefony lub oddzwania. Kontakt z Panią Mecenas to sama przyjemność, potrafi wszystko wytłumaczyć w zrozumiały sposób. Zawsze znajdzie czas na udzielenie porady.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2017-03-24 10:49:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompleksowa obsługa, indywidualne podejście, stały kontakt. Mogę z czystym sumieniem polecić usługi Pani Mecenas,w sprawie, z którą się do niej zwróciłam działała szybko,na bieżąco byłam informowana o terminach, była ze mną w ciągłym kontakcie. Nadal, mimo już wygranej :) zamkniętej sprawie mogę liczyć na jej pomoc uzyskując odpowiedzi na nurtujące czy też wątpliwe dla mnie pytania z zakresu prawa.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2017-03-24 10:25:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam bardzo podziękować Pani Mecenas Urszuli Kameckiej - Gasidło za okazaną pomoc i zakończenie mojej sprawy w sposób jaki wymarzyłam. Pani Mecenas pomimo sprzeciwu męża doprowadziła do separacji i to na pierwszej rozprawie. Jest człowiekiem o ogromnym sercu, ale też twardo traktującym drugą stronę procesu. Jeżeli będzie taka konieczność to z pewnością zwrócę się do Pani Mecenas o pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna W. z Wadowic dnia: 2017-03-24 08:55:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam Panią Mecenas. Dzięki jej zaangażowaniu wygrałem sprawę o uchylenie alimentów. Pani Mecenas zawsze dysponowała dla mnie czasem, odbierała telefony nawet wieczorem. Ceny usług nie są wygórowane i mogłem zapłacić za sprawę na raty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2016-12-12 14:12:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec, zna się na tym co robi. Pani Mecenas prowadziła moją sprawę o uchylenie obowiązku alimentacyjnego. Mimo starań drugiej strony udało się uzyskać korzystny dla mnie wyrok. Wynagrodzenie adekwatne do rodzaju sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 2016-11-23 14:36:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały człowiek, bardzo dobry prawnik, profesjonalna i rzetelna. Moj juz teraz były maz nie zgadzał sie na rozwód ani alimenty. Pani Mecenas Urszula Kamecka Gasidło na rozprawie tak słuchała świadków mojego męża, ze wyszedł jego prawdziwy obraz tyrana. Pani Mecenas otoczyła mnie opieką i serdecznością a dla drugiej strony była bezwzględna. Jestem Pełna podziwu bo od początku Pani Mecenas mówiła ze sprawa jest ciężka a zanim do niej trafiłam to byłam pewna swojej przegranej. Po ogłoszeniu wyroku moj były mąż tak sie wściekł, ze o oberwało się nawet jego pełnomocnikowi. Z całego serca dziękuje Pani Mecenas za wszystko co Pani dla mnie zrobiła!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia z Woli dnia: 2016-11-23 08:29:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Urszula to prawdziwa profesjonalistka w sposób rzetelny podchodzi do powierzonej jej sprawy doświadczenie i pełny profesjonalizm pozwolił w sposób pozytywny zakończyć wiele moich spraw jest moim aniołem stróżem serdecznie polecam jest świetna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grazia dnia: 2016-11-08 18:01:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik konkretny, nie owija w bawełnę tylko mówi jak jest. Miałem sprawę o wykonanie kary pozbawienia wolności. Pani Mecenas uprzedziła mnie, że nie jest za ciekawie, ale udało jej się mnie wybronić i nadal mogę cieszyć się wolnością. A mowa końcowa Pani Mecenas była tak wzruszająca, że sam uwierzyłem w swoją niewinność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek K. dnia: 2016-11-08 09:47:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Kamecka Gasidlo prowadziła sprawę o ubezwłasnowolnienie mojej siostry. Chciałam wyrazić swoją ogromna wdzięczność albowiem bez tak fachowej pomocy nie udałoby się mi samej osiągnąć takiego rezultatu. Kontakt bezproblemowy, ceny adekwatne do pracy którą Pani Mecenas włożyła w sprawę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eliza K. dnia: 2016-11-08 07:34:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, wysoki poziom usługi, otrzymałem rzetelną pomoc i szczegółowe informację. Ciężko znaleźć w okolicy podobnej jakości usługi wartej wydanych na nią środków.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2016-11-07 22:50:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową. Dzięki zaangażowaniu i fachowemu podejściu rozwód zakończył sie bardzo pomyślnie, pomimo że przed jego rozpoczęciem miałem wiele obaw, a moje położenie nie było zbyt "ciekawe". Z Panią Mecenas od samego początku miałem super kontakt, każdą kwestię potrafiła wyjaśnić szczegółowo i w zrozumiały sposób. W sądzie sprawiała wrażenie osoby doświadczonej i bardzo pewnej siebie. Jeszcze raz dziękuję i z pewnością wrócę, gdy będę potrzebował usług prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian P. dnia: 2016-11-07 16:51:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam Panią Mecenas Urszulę Kamecką - Gasidło. Prowadziła moją sprawę o alimenty od byłego męża. Dzięki Jej zaangażowaniu, wiedzy i doświadczeniu Sąd przyznał mi alimenty w takiej wysokości w jakiej wnioskowałam. Mina byłego męża była bezcenna bo robił wszystko, żeby ukryć majątek i płacić jak najmniej. Kontakt z Panią Mecenas był nieograniczony. O każdej porze mogłam zadzwonić i porozmawiać. Jeżeli zajdzie taka potrzeba to w przyszłości na pewno skorzystam z pomocy Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa z Oświęcimia dnia: 2016-11-07 10:15:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, zdecydowanie polecam Panią Urszulę Kamecką-Gasidło, gdyż już wielokrotnie korzystałam z jej usług i za każdym razem uzyskałam wyczerpujące odpowiedzi oraz rzetelną pomoc. Jej profesjonalne podejście nawet do błahych spraw pomogło mi uniknąć wielu problemów oraz konsekwencji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Adriana Danel dnia: 2016-11-06 21:53:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Urszula Kamecka - Gasidło wykazała się niesamowitym profesjonalizmem w prowadzeniu sprawy rozwodowej. Od początku trwania sprawy aż do zakończenia zachowywała wysokiej jakości - profesjonalny kontakt. Doświadczenie które posiada Pani Mecenas skutkowało szybkim i pozytywnym zakończeniem sprawy która była sprawą trudną. Osoba profesjonalna bardzo terminowa, rzeczowa z ogromną wiedzą w zakresie różnych dziedzin prawa. Zdecydowanie Polecam i na pewno wrócę gdy będę potrzebował prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2016-11-04 20:15:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Kamecka - Gasidło prowadziła moją sprawę rozwodową. Wspaniała osobą, życzliwa, opanowana, na rozprawie emanowała spokojem i wiedzą. Zna się na tym co robi. Jestem jej bardzo wdzięczna, że zawsze o każdej porze mogłam do niej zadzwonić i wyjaśnić dręczące mnie wątpliwości dotyczące sprawy. Rozwód zakończył się tak jak sobie tego życzyłam. Dziękuję raz jeszcze Pani Mecenas!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka Ś. z Katowic dnia: 2016-11-04 15:38:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pragnę tą drogą wyrazić własną opinię o Pani Mecenas Urszuli Kameckiej - Gasidło przede wszystkim jako fachowcu i profesjonaliście z którą miałem i mam przyjemność współpracować od początku Jej drogi zawodowej. Postawa Pani Mecenas Urszuli Kameckiej - Gasidło od zawsze charakteryzowała się sumiennością, oddaniem i życzliwym podejściem do każdego klienta i jego osobistych spraw. Warsztat zawodowy jakim posługuje Pani Mecenas na co dzień, jest godny najwyższego uznania, szczególnie Jej indywidualne podejście do najdrobniejszego zagadnienia prawnego, bądź danej sprawy. Osobiste zaangażowanie Pani Mecenas i Jej aktywność zarówno na sali rozpraw jak i poza nią, zaowocowała licznymi sukcesami zawodowymi i pozytywnymi rozstrzygnięciami. Pani Mecenas Urszula Kamecka - Gasidło, to osoba posiadająca duży zasób pozytywnej energii, który w połączeniu z bystrością umysłu i "ciętym" językiem, pozwala osiągać przewagę nad przeciwnikami procesowymi nawet posiadającymi większy staż zawodowy w toku prowadzonych rozpraw. Osobiście życzył bym sobie dalszej tak owocnej współpracy w przyszłości z Panią Mecenas i spotykania na swoje drodze osób o podobnym usposobieniu i zaangażowaniu oraz oddaniu w zakres wykonywanego zawodu. Serdecznie Polecam Współpracę z Panią Mecenas. Warszawa, dnia : 3 listopada 2016 roku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez uwag
Opinia dodana przez: Adwokat dr Dariusz Erwin Kotłowski dnia: 2016-11-03 17:23:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją