Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

DOMINIK-MEBLE Dominik Łeczycki

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Podlaskie, 18-400 Janowo Łomża Słoneczna 53
Telefon: 086 2160598 Kom. 607379817 Fax: 086 4730215
Adres e-mail: biuro(małpa)dominikmeble.pl
Strona internetowa: www.dominikmeble.pl
Opis działalności: produkcja mebli na zamówienie Słowa kluczowe: meble na zamówienie kuchnie biblioteki szafy meble nietypowe garderoby meble biurowe

Ocena: 89% pozytywna 17x 2x

Jakość usług: 89% wysoka 17x 2x
Terminowość: 87% bez zastrzeżeń 14x 2x 2x
Ceny usług: 50% niskie 1x 15x 1x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 3438
Data utworzenia profilu: 2010-02-27 12:41:28
Data ostatniej aktualizacji: 2017-11-06 21:33:15 

Opinie o DOMINIK-MEBLE Dominik Łeczycki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietny kontakt i obsluga klienta na najwyzszym poziomie. Realizacja w uzgodnionym terminie i uzgodnionej cenie. Piekne materialy i barzdo solidne wykonawstwo. Sama przyjemnosc!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bezproblemowa i elastyczna
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2018-05-15 17:05:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt, szafka łazienkowa wygląda super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alfred dnia: 2018-04-19 21:10:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: W dnia: 2018-03-18 11:59:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble wykonane zgodnie z ustaleniami, precyzyjnie i estetycznie. Sprawny montaż, w terminie, polecam. Wysokiej jakości okucia i mechanizmy. Meble kuchenne po 5 latach użytkowania wyglądają jak nowe, nic się nie psuje i nie zużywa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2017-12-22 13:40:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W biezacym roku zamowilam w firmie Dominik Meble biblioteke i srkretarzyk.Jestem bardzo zadowolona z wykonanych mebli.Sa wykonane niezwykle starannie z wysokiej jakosci materialu.Wazna sprawa jest tez fachowe doradztwo oraz dotrzymywanie zawartej umowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie moge ocenic poniewaz nie bylo powodu do jakichkolwiek reklamacji
Opinia dodana przez: Dzielnicka Barbara dnia: 2017-11-08 09:19:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetne współpraca na etapie projektu, wykonawca bardzo dobrze rozumiał na czym nam zależy i realizował wg życzeń, podpowiadał rozwiązania, kt nam b odpowiadały. Efekt finalny jest przeszedł nasze oczekiwania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-26 10:32:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne pomysly i ogromne zaangazowanie calej ekipy. Pan Dominik jest nastawiony na klienta i szuka rozwiazan. Robilismy u nich meble do duzego domu - wyszlo super ! Byly potkniecia, nie powiem :) Tyle, ze p. Dominik, Janek, Jozio, Krzysztof i Antoni wszystko poprawiali z uwaga i starannoscia. Wiec nie tylko podoba nam sie ich praca ale polubilismy tych fachowcow. Beda dalsze prace na bank :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bardzo dobra
Opinia dodana przez: Magda Tomaszewska dnia: 2016-12-23 15:29:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy pierwszym kontakcie - bardzo dobre wrażenie, które przy każdym kolejnym kontakcie tylko się pogłębia. Pan Dominik z powodzeniem na co dzień wdraża w życie motto swojej Firmy, poczynając od fachowych oraz życzliwych konsultacji i doradztwa na etapie uzgadniania projektu, poprzez solidne i rzetelne wykonanie a na montażu kończąc. Podkreślenia wymaga cierpliwość oraz otwartość na zgłaszane modyfikacje pierwotnej wersji projektu. Meble wykonane przez Pana Dominika którymi został "uzupełniony" komplet kuchenny liczący sobie już kilka lat - nie do odróżnienia od tych pierwotnych. Zarówno wykonanie jak i podebranie koloru - widać rękę prawdziwego profesjonalisty. W mojej ocenie motto Firmy Pana Dominika "Twój rodzinny stolarz" powinno zostać uzupełnione o stwierdzenie "Fachowiec od rzeczy niemożliwych". Panowie współpracujący z Panem Dominikiem - mili i sympatyczni. Przy okazji montażu szafek kuchennych, w gratisie od Firmy, sklejenia doczekała się uszkodzona szafka w przedpokoju, witryna w pokoju otrzymała szklaną półkę, która nie przeżyła remontu oraz został uzdrowiony mechanizm niedomykającej się jednej z szuflad. Cena - adekwatna do jakości oraz zakresu robót (z możliwością jej ustalenia w drodze rzeczywistych negocjacji !). Podkreślenia wymaga dbałość o dotrzymanie ustalonych warunków umowy w szczególności terminu. Firma godna polecenia swoim znajomym i przyjaciołom - co też czynię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek Derlacki dnia: 2016-08-09 09:19:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec, zna się na tym co czyni, umie doradzić i wyprowadzić z błędu. Co do ceny, jeżeli coś ma być dobre nie może być tanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: c3h5oh dnia: 2016-06-17 21:33:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dokonałem już trzeciego zakupu mebli do mojego mieszkania u Dominika Łęczyckiego. Jakość materiałów i wykończenie nie budzi żadnych wątpliwości. Cieszy mnie coraz większy wybór elementów wykończeniowych jakie są dostępne do wybory, dzięki temu mogłem wprowadzić do mebli wykonywanych przez Dominika Łęczyckiego, dużo ozdobników poprawiających efekt końcowy. Śmiało mogę polecić usługi Dominika Łęczyckiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy Beck dnia: 2016-06-17 07:26:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny profesjonalizm, od dziś to "Mój rodzinny stolarz".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2016-06-16 08:23:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna, terminowa. Bardzo pozytywne podejście do klienta-uprzejmość, doradztwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa Sztachańska dnia: 2016-06-16 07:10:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Facet robi dobre wrażenie na początku przed podpisaniem umowy.Do realizacji przystąpił miesiąc po terminie,po interwencji telefonicznej.Całkowity brak zainteresowania detalami.Jak ktoś się nie zna to wciśnie kit.Trzeba pilnować i wszystko sprawdzać, bo inaczej więcej zrobi szkody,niż pożytku jak w moim przypadku.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-04-08 09:07:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak terminowości. Meble kuchenne realizowane przez 3 miesiące!. Zupełny brak zainteresowania detalami; niedokończone szczegóły należy samemu zgłaszać, w przeciwnym razie nie zostana dokończone. Totalny brak organizacji pracy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2013-02-02 21:36:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne wykonanie zamówionego zlecenia, fachowość i rozsądna cena za wysoką jakość mebli biurowych.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Parafia Św. Brunona w Łomży dnia: 2012-11-13 12:50:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne doradztwo,zgodnie z życzeniem klienta. Dbałość o każdy szczegół, detal, ogólny wyraz artystyczny pomieszczenia.Wysokiej jakości materiały i akcesoria.Fachowość, terminowość i rzetelność to najważniejsze zalety firmy.Świetny kontakt z właścicielem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Błyskawiczna
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2012-11-12 19:36:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidne, gustowne meble, dbałość o szczegóły i detale. Funkcjonalność , świetne wykorzystanie powierzchni. Gorąco polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-22 13:22:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MEBLE AŻ MIŁO JEST SPĘDZIĆ CZAS W TYM POKOJU
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-09 18:21:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: solidny stolarz.zamowienia realizuje w terminie.zamowione meble u niego sa wykonane bardzo starannie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: milusia dnia: 2010-09-15 12:36:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją