Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Usługi ogólnobudowlane Andrzej Dolata

Zawód: glazura i terakota Płytkarz 
Adres: Dolnośląskie, 54-316 Wrocław WROCŁAW Międzyzdrojska 18/7
Telefon: Kom. 605-541-366
Adres e-mail: kontakt(małpa)dolata-remonty.pl
Strona internetowa: dolata-remonty.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: układanie glazury Wroclaw,remonty kompleksowo Wrocław, gładzie Wrocław, hydraulika, elekrryka remoty łazienek,remonty tarasów,wykończenie wnętrz pod klucz

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 11x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 1183
Data utworzenia profilu: 04.11.2017 06:55:41
Data ostatniej aktualizacji: 04.11.2017 17:33:11 

Opinie o Usługi ogólnobudowlane Andrzej Dolata

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Andrzej Dolata to bardzo rzetelny i dokładny fachowiec. Widać, że do remontu podchodzi jakby remontował "pod siebie". Praktycznie wszystko poza meblami i usługami szklarskimi zleciłem Panu Andrzejowi i się nie zawiodłem. Bardzo słowny, zawsze punktualny i przy tym bardzo kulturalny fachowiec. Wykonał wszystkie zlecone prace na czas zarówno położenie podłóg, zamontowanie telewizora, przeniesienie grzejnika, zrobienie całej łazienki łącznie z zamontowaniem kabiny prysznicowej i położeniem kafli, zamontował drzwi, wyrównał powierzchnie i położył panele, zamontował sufit podwieszany i oświetlenie. Wykonał instalacje elektryczne i hydrauliczne aby wszystko było jak w projekcie. Bardzo starannie pomalował mieszkanie oraz położył akryl i silikon.. Wszystkie dodatkowe prace również wykonał często proponując niebanalne rozwiązania... Widać, że zna się na rzeczy i na remontach "zjadł zęby". Jeśli na jakiejś dziedzinie się nie zna albo nie specjalizuje poleca kogoś innego i doradza alternatywne rozwiązania - to wspaniała cecha. Dobrze współpracował z innymi fachowcami (szklarzem i meblarzem) aby w ostatecznym rezultacie mieszkanie było wykonane zgodnie z projektem a ja jestem bardzo zadowolony z efektu i bardzo polecam Pana Andrzeja do kompleksowego remontu mieszkania / domu. Dziękuje za współpracę!
Opinia dodana przez: dnia: 13.11.2020 20:09:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Witam serdecznie Pana Marka można tylko polecać. Zawsze skory do pomocy i rozmów. Po wykonanym remoncie który został wykonany z dbałością czystością z która nigdy się nie spotkałem. Terminy w tej firmie są świętością. Nie było problemu żeby po wykonanym remoncie podjechali, i zamontowali elementy które były dokupywane miedzyczasie karnisze lampy obrazy itp. Z pełną odpowiedzialnością polecam tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.01.2020 13:31:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam Firmę Pana Andrzeja Dolaty, która wykonała u mnie kompleksowy remont całego mieszkania. Prace wykonywane były bardzo sprawnie i profesjonalnie - od przygotowania szczegółowego kosztorysu, przez terminowe zakończanie poszczególnych etapów oraz bardzo dobry bieżący kontakt z właścicielem. Dzięki temu zaoszczędziłam dużo czasu i nie musiałam jeździć po sklepach. Właściwie wystarczy Panu Markowi dać klucze od mieszkania i odebrać je, gdy mieszkanie jest w stanie gotowym, pięknie wykończone.Gorąco polecamy każdemu Firmę Usługi Ogólnobudowlaną Andrzej Dolata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.12.2019 07:15:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co prawda musiałam czekać kilka miesięcy na zaczęcie prac remontowych ale ostatecznie jestem bardzo zadowolona z efektu i z czystym sumieniem polecam Pana Andrzeja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 20.11.2019 21:55:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej został polecony mi przez znajomych. Byli bardzo zadowoleni z jego prac.Jestem także bardzo zadowolony.Okazał się dokładny i precyzyjny. Wszystkie prace (kafelki,malowanie,podłoga Barlinek, montaż sprzętów łazienkowych) wykonał niezwykle starannie. Ponadto służył doradztwem, z którego chętnie skorzystałem (gdzie kupić,w jakich cenach). Czystość podczas remontu wzorowa.Chcę również podkreślić, że jest terminowy i bardzo sympatyczny, otwarty na klienta. W przyszłości na pewno skorzystamy ponownie z jego usług. Bardzo wysoko oceniam fachowość Pana Andrzeja i serdecznie polecam jego firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.05.2019 06:09:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam każdemu kto marzy o tym aby remont przebiegał sprawnie ,fachowo, czysto a efekt końcowy w 100% spełniał oczekiwania. Pan Andrzej remontował u mnie łazienkę i przedpokój(skucie starych płytek,wymiana instalacji wodnej,wyklejanie płytek,mozaiki,montaż brodzika, kabiny ,baterii,oświetlenia). Wszystko robił sprawnie , korzystał z profesjonalnego sprzętu i znał się na rzeczy. Potrafi doradzić i rozwiązać różne problemy pojawiające podczas remontu.Jestem bardzo zadowolona z efektów jego pracy. ANNA NOWAKOWSKA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.09.2018 06:17:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po prostu rewelacja. Panowie wykonali całkowity remont łazienki (od wymiany poziomów, kucie ścian po kładzenie kafelek itd.) Wykonali wszystko bardzo starannie wręcz perfekcyjnie. Mili, cierpliwi. Każdą czynność potrafią wytłumaczyć nawet najbardziej ciekawskim osobom (jak ja :) ). Przekazują dużo rad które można wykorzystać w późniejszych drobnych pracach remontowych (np.malowanie, gładzie). Cena?- Nie naliczają ogromnej marży jak inni pseudo fachowcy dzięki czemu mają cały czas zlecenia. Ich cena przebija wszystkie oferty. Polecam ich wszystkim znajomym. Andrzej&Aga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.08.2018 06:26:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam pochwalić prace remontowe wykonane przez Firmę Usługi Ogólnobudowlane wykonane przez pana Andrzeja. W.Prace całego mieszkania zostały wykonane szybko dokładnie i czysto. Wykonał u mnie gładzie w dwóch pokojach pomalował je,kapitalny remont łazienki włącznie z wymiana hydrauliki oraz przedpokoju. Katarzyna Fikua
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.08.2018 06:17:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę Pana Andrzeja znalazłem w Internecie. Obejrzałem wykonane przez niego prace i zdecydowałem się na prace remontowe. Okazało się, że Pan Andrzej to wysokiej klasy fachowiec z wieloletnim doświadczeniem i pracujący na nowoczesnym sprzęcie. Wykonane prace to kompletne wykonanie łazienki łącznie z przeróbkami instalacji, wylewki na podłogach, deska Barlinecka w pokojach, malowanie ścian. Wszystkie prace zostały wykonane bardzo dokładnie. Pan Leszek jest bardzo dobrym doradcą, zawsze punktualny. Po wykonaniu prac wszystko jest dokładnie wysprzątane. Zostało mi do wykonania jeszcze kilka prac i na pewno wykona je Pan Leszek. Bardzo polecam tego godnego zaufania fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.07.2018 06:25:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco! Przepięknie wykończone mieszkanie. Remont został przeprowadzony od podstaw (mieszkanie było w stanie surowym). Pan Andrzej bardzo rzeczowo i solidnie doradzał i w kwestii zakupu, jak i wykonywanych prac. Pomógł w transporcie zakupionych rzeczy. Po swojej pracy zachował porządek! Polecam z czystym sumieniem tego fachowca! Lidia W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.06.2018 06:06:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Prace instalacyjno-wykończeniowe prowadzone były w mieszkaniu w stanie deweloperskim. Bardzo sprawna kilkuosobowa ekipa dysponująca profesjonalnym sprzętem. Wysoka jakość i fachowość wykonanych instalacji wod-kan, elektr. i wykończeń, świetna jakość układania płytek. Pomoc w doborze, zakupie i transporcie materiałów. Pan Andrzej wszystkimi zakupami się zajął, wszystkiego dopilnował i fachowość robót na najwyższym poziomie, a ponadto ma super pracowników. Dobra komunikacja tel. i mailowa, bezproblemowość współpracy, wycena prac przed podpisaniem umowy, korekta wyceny w trakcie trwania prac wykończeniowych. Ceny bardzo uczciwe, biorąc pod uwagę otrzymany produkt finalny. Naprawdę podchodzą do remontu jakby robili to dla siebie. Mieliśmy okazję pracować z firmą i fachowcami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 05.12.2017 07:11:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i profesjonalna praca wykonana w terminie. Pan Andrzej doradzi w kwestiach spornych w trakcie wykończenia mieszkania. Jesteśmy bardzo zadowoleni z żoną a trochę się Pan Andrzej u nas napracował (podwieszane sufity,malowanie, zmiana położenia elektryki w mieszkaniu, położenie płytek, wygładzenie ścian oraz montaż sprzętów AGD i RTV, montaż armatury łazienkowej). Polecamy w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 29.11.2017 18:12:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Polecam każdemu kto marzy o tym aby remont przebiegał sprawnie ,fachowo, czysto a efekt końcowy w 100% spełniał oczekiwania. Pan Andrzej remontował u mnie łazienkę i przedpokój(skucie starych płytek,wymiana instalacji wodnej,wyklejanie płytek,mozaiki,montaż brodzika, kabiny ,baterii,oświetlenia). Wszystko robił sprawnie , korzystał z profesjonalnego sprzętu i znał się na rzeczy. Potrafi doradzić i rozwiązać różne problemy pojawiające podczas remontu.Jestem bardzo zadowolona z efektów jego pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.11.2017 12:55:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Prace wykonane profesjonalne, dokładnie, solidnie, terminowo. Pełen zakres usług z dostarczeniem materiałów. Sprawna współpraca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.11.2017 06:57:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją