Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Tomasz Krakowiński

Zawód: Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-503 Łódź Kopernika 18/3
Telefon: 42 637 38 24 Kom. 502248608
Adres e-mail: tomasz(małpa)krakowinski.pl
Strona internetowa: www.krakowinski.pl
Opis działalności: ADWOKAT ODSZKODOWANIA ŁÓDŹ, odszkodowanie Łódź,odszkodowania łódź skuteczna pomoc w uzyskaniu odszkodowania łódź,odszkodowania powypadkowe łódź,odszkodowanie za wypadek łódź, Słowa kluczowe: Adwokat Łódź, odszkodowania Łódź, skuteczny adwokat odszkodowania, odszkodowania Łódź,pomoc w odzyskaniu ubezpieczenia łódź, adwokat odszkodowanie Łódź

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 18x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 4644
Data utworzenia profilu: 03.07.2014 09:41:20
Data ostatniej aktualizacji: 03.11.2017 11:37:57 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Tomasz Krakowiński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam Pana Mecenasa Tomasza. Uzyskaliśmy z żoną duże odszkodowanie od ubezpieczyciela, a co najważniejsze rozliczenie po sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Pabianice dnia: 15.11.2019 16:16:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomasz to konkretny człowiek. Przewidział że zakład ubezpieczeń zaniży odszkodowanie i że w sądzie wygramy dużo więcej. W sądzie widać że go znają - nie musiał się przedstawiać, sprawa o odszkodowanie trochę trwała ale było warto ! Co dla mnie ważne rozliczenie na koniec. Spotkania w Kancelarii konkretne, krótkie bez zbędnych gadek i obiecywania cudów. Powiedział jak będzie i tak było. Zdecydowanie polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Micheal J. dnia: 02.03.2019 16:07:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomasz jest świetnym Adwokatem, bardzo dobrze poprowadził mi sprawę o odszkodowanie za wypadek komunikacyjny, prowizję pobrał dopiero po wygranej. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew Kowalewski dnia: 02.01.2018 17:57:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja mama została potrącona na przejściu dla pieszych. Pan Tomasz z Kancelarii na Kopernika bardzo nam pomógł. Polecam gorąco !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zośka dnia: 19.10.2017 12:18:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie Pan mecenas wygrał sprawę o zachowek. Myślałem ze nic nie dostanę z rodzinnego spadku ale jednak sie udało :) jest konkretny, nie ma czasu na pogawędki z nim o głupotach - chyba ze o piłce nożnej na której sie zna i w niej działa ;) szybko i na temat - tak ma to wyglądać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ben dnia: 22.08.2017 07:17:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jechałam prawidłowo samochodem i uderzył we mnie jakiś pojazd. Miałam złamana nogę, wstrząs mózgu itp. Pan Tomasz Krakowiński super załatwił sprawę, sprawca dostał zawiasy i zabrano mu prawko, a ja dostałam odszkodowanie. Zdecydowanie polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ania p. dnia: 10.08.2017 14:21:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, wynegocjował dla mnie wysokie odszkodowanie z OC sprawcy wypadku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Poldek dnia: 24.03.2017 11:26:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Tomasz Krakowiński wywalczył mi wysokie odszkodowanie . Nie musiałam sie niczym zajmować, pełna profesjonalna obsługa. Człowiek godny polecenia. Na pewno skorzystam z jego usług w przyszłości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kondzio dnia: 04.02.2017 11:22:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Tomasza. W mojej sprawie - co najważniejszej nie pobrał opłaty wstępnej i rozliczylam sie po wygranej sprawie. Odszkowanie dostałam spore.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marion dnia: 27.09.2016 16:05:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomasz zna sie na rzeczy, powiedział ile wygra pieniędzy i dokładnie tak było.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alberto dnia: 08.05.2016 21:11:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam inne opinie. Pan Tomasz wywalczył kilkanaście razy więcej pomiędzy niż proponował ubezpieczyciel, wspaniałe mnie poprowadził i podpowiedział jak i gdzie sie leczyć żeby było najlepiej. Prawdziwy profesjonalista !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinia dnia: 10.01.2016 12:10:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas wynegocjował w wątpliwej sprawie bardzo dobra ugodę z zakładem ubezpieczeń. Szybko dostałam pieniądze. Polcam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 22.10.2015 14:17:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Tomasz Krakowiński uzyskał dla mnie wysokie odszkodowanie z OC sprawcy wypadku. Nie musiałam nigdzie chodzić, wszystko Pan Tomasz za mnie załatwił.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 02.08.2015 10:35:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista, świetnie zna przepisy i orzecznictwo, wywalczył mi bardzo duże odszkodowanie, super poprowadził sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Enigma dnia: 15.07.2015 22:15:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomasz to najlepszy Adwokat od wypadków komunikacyjnych i spraw spadkowych - takie dwie sprawy właśnie mi prowadził, obie zakończyły się sukcesem. Jestem bardzo zadowolony !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Łódź dnia: 05.11.2014 14:11:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny i niedrogi Adwokat. Pan Tomasz bardzo mi pomógł w sprawie sadowej. Takich prawników nam potrzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antek dnia: 17.09.2014 22:30:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mlody adwokat, sam reprezentuje klienta przed sądem - a nie wysyła aplikantów. Pełen profesjonalizm a wynagrodzenie pobiera dopiero po sprawie, od wygranej kwoty. Polecam Pana mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabi dnia: 03.07.2014 19:05:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry Adwokat specjalizujący się w odszkodowaniach, pomógł mi uzyskać bardzo wysokie zadośćuczynienie a pobrał niską prowizję. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MAriusz W. dnia: 03.07.2014 09:42:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją