Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Piotr Kawęcki

Zawód: Instruktor naki jazdy 
Adres: Mazowieckie, 05-555 Tarczyn Akacjowa 3
Telefon: Kom. 531091071
Adres e-mail: pkawecki11(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://szkoleniakierowcow.com.pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe: instruktor nauki jazdy , prawo jazdy ,tarczyn

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 11x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 8x 3x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 686
Data utworzenia profilu: 2017-09-10 20:45:03
Data ostatniej aktualizacji: 2017-11-01 01:53:08 

Opinie o Piotr Kawęcki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Według mnie osoba na dobrym miejscu. Do pracy podchodzi z zaangażowaniem. Kursantów traktuje z należytym szacunkiem, relacje są kolezenskie wtedy jeździ się o wiele lepiej. Jest bardzo spokojny i miły, wgl nie krzyczy. Zawsze stara się dostosować godziny jazdy do kursanta tak żeby nam było dobrze a nie na odwrót. Nie ma problemu z przyjachaniem i odwiezieniem po jazdach. Dba o to żeby przekazać Swoją wiedzę najlepiej jak umie. Jazdy w miłej atmosferze bez stresu na lajcie. Na daną rzecz poświęca tyle czasu ile chcemy, nie umiesz powiedz bez problemu powtórzy. Żałuję że od początku z nim nie jeździłam, ale cieszę się że Mnie przejął :). Cieszę się że trafiłam na tak sympatycznego instruktora który wkłada serce w to co robi, a nie traktuje tego wszystkiego jak prace żeby tylko odwalic godziny z kursantem i mieć z głowy. Interesuje się do samego końca naszym losem :). Osobiście mogę tego instruktora polecić. Kurs z nim to sama przyjemność :)
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: luiza dnia: 2018-06-21 06:59:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr jest bardzo dobry i pozytywnym instruktorem. Bardzo miło i przyjemnie jeździ sie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2018-05-15 17:24:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowiek który wie co robi, stworzony by być instruktorem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-14 19:51:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściwa osoba, na właściwym miejscu. Pan Piotr bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu co świadczy za tym zdanie egzaminu praktycznego za pierwszym razem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2018-02-10 12:33:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczna atmosfera.Właściwa osoba na właściwym miejscu!Oby więcej takich instruktorów.Szczerze bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2018-01-24 18:14:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściwa osoba na właściwym miejscu! Oby więcej takich instruktorów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2017-11-21 09:40:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła atmosfera podczas jazd, elastyczność i wyrozumiałość. Nauka jazdy to sama przyjemność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2017-10-31 07:32:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość szkolenia przez wykfalifikowanego instruktora. Pan Piotr jest cierpliwym, uśmiechniętym, bardzo profesjonalnym, życzliwym instruktorem który poświęca dużo uwagi na szczegóły by profesjonalnie przygotować do egzaminu. Szczerze polecam instruktora naprawdę wart polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał19 dnia: 2017-10-29 15:04:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam miła atmosfera instruktor z pasją polecam gorąco !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Domi dnia: 2017-10-28 23:18:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piotr Kawęcki jest bardzo opanowany i spokojny, bardzo dobrze mi się z nim jeździło
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alcia dnia: 2017-09-11 09:28:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny instruktor, zawsze na czas, elastyczny, jazdy były bardzo przyjemne, nie odczuwałam żadnego stresu, dobrze tłumaczy, a przede wszystkim bardzo cierpliwy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hania S dnia: 2017-09-10 20:56:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły, wyrozumiały, punktualny, polecam tego instruktora :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2017-09-10 20:52:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją