Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Piotr Kawęcki

Zawód: Instruktor naki jazdy 
Adres: Mazowieckie, 05-555 Tarczyn Akacjowa 3
Telefon: Kom. 531091071
Adres e-mail: pkawecki11(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://szkoleniakierowcow.com.pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe: instruktor nauki jazdy , prawo jazdy ,tarczyn

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 202
Data utworzenia profilu: 2017-09-10 20:45:03
Data ostatniej aktualizacji: 2017-11-01 01:53:08 

Opinie o Piotr Kawęcki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściwa osoba na właściwym miejscu! Oby więcej takich instruktorów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2017-11-21 09:40:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła atmosfera podczas jazd, elastyczność i wyrozumiałość. Nauka jazdy to sama przyjemność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2017-10-31 07:32:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość szkolenia przez wykfalifikowanego instruktora. Pan Piotr jest cierpliwym, uśmiechniętym, bardzo profesjonalnym, życzliwym instruktorem który poświęca dużo uwagi na szczegóły by profesjonalnie przygotować do egzaminu. Szczerze polecam instruktora naprawdę wart polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał19 dnia: 2017-10-29 15:04:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam miła atmosfera instruktor z pasją polecam gorąco !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Domi dnia: 2017-10-28 23:18:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piotr Kawęcki jest bardzo opanowany i spokojny, bardzo dobrze mi się z nim jeździło
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alcia dnia: 2017-09-11 09:28:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny instruktor, zawsze na czas, elastyczny, jazdy były bardzo przyjemne, nie odczuwałam żadnego stresu, dobrze tłumaczy, a przede wszystkim bardzo cierpliwy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hania S dnia: 2017-09-10 20:56:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły, wyrozumiały, punktualny, polecam tego instruktora :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2017-09-10 20:52:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją