Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Anna Radajewska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-730 Katowice Panewnicka 25
Telefon: Kom. +48518626004
Adres e-mail: anna.radajewska(małpa)adwokat-radajewska.pl
Strona internetowa: www.adwokat-radajewska.pl
NIP:
634 261 09 86
Opis działalności: Kancelaria prowadzi działalność również poza granicami Polski na terenie Włoch oraz Anglii Słowa kluczowe: Prawo rodzinne, prawo cywilne, prawo gospodarcze, prawo karne, prawo brytyjskie

Ocena: 100% pozytywna 13x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 3x 5x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 1059
Data utworzenia profilu: 2017-05-29 10:42:23
Data ostatniej aktualizacji: 2017-10-31 11:22:53 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Anna Radajewska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetencja, fachowa obsługa, rzeczowa porada - Pani Mecenas to wspaniała osoba, zawsze znajdzie sposób by wyciągnąć zawet z największych tarapatów - gorąco polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-15 18:16:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Kancelarię pani mecenas Anny Radajewskiej za fachową opiekę, profesjonalizm i pełne zaangażowanie, bardzo sympatyczną atmosferę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamińska H. dnia: 2017-12-13 22:38:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kobietą i mężczyznom w trudnych sytuacjach zyciowych polecam Panią Annę Radajewską. Jej zaangażowanie oraz podejście owocuje oczekiwanymi wynikami. Bardzo polecam w gdy napotkamy różne problemy życiowe. Posiada doświadczenie oraz zmotywnowany zespół do osiągania wyników
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: W potrzebie dnia: 2017-12-10 04:07:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zagubionym i doświadczonym życiowo kobietom - matkom szczerze polecam stanowczą Panią Mecenas Radajewską. Jest to przewidujący prawnik z dużym doświadczeniem i zaangażowaniem. Sama wybrałam ten Zespół z polecenia. Sprawa rozwiązana pomyślnie mimo wielu trudności !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KK dnia: 2017-11-16 22:25:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam pania adwokat Anne Radajewska, wykonuje swoja prace bardzo rzetelnie i bardzo powaznie podchodzi do sprawy. Zawsze robi wszystko co w jej mocy by pomoc klientowi,za kazdym razem mialam bardzo latwy kontakt telefoniczny za kazdym razem gdy tego potrzebowalam. Bylam z coreczka w bardzo ciezkiej sytuacji dzieki pani Ani udalo sie rozwiazac problem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2017-11-11 22:09:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Mecenas Annę oraz jej Kancelarię. Pani Mecenas indywidualnie podchodzi do sprawy, profesjonalnie i z pełnym zaangażowaniem. Posiada bardzo szeroką wiedzę pozwalającą skutecznie prowadzić sprawy. Bardzo dobry kontakt pozwala na poczucie bezpieczeństwa oraz pełnej opieki. Rzetelna i kompetentna Adwokat którą mogę w 100% polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2017-11-09 17:30:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas Annę Radajewską z pełną odpowiedzialnością.Pani Anna jest osobą posiadającą szeroką wiedzę, doświadczenie i niezbędne cechy pozwalające Jej bardzo skutecznie reprezentować klienta w sądzie.Pani Mecenas była bardzo zaangażowana w moją sprawę, kontakt był ciągły i zawsze uzyskiwałem odpowiedzi na zadawane pytania.Duże odległości, które musiała pokonać w mojej sprawie też nie były problemem.Z czystym sumieniem polecam Kancelarię Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Władysław D. dnia: 2017-10-30 23:07:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Indywidualne podejście, profesjonalna pomoc i dostępność w każdej sytuacji. Pani mec. Anna Radajewska wraz z zespołem, a w szczególności Panią Katarzyną Kupietz, zawsze czuwają nad powierzonymi im sprawami, służą poradą i pomocą w najbardziej skomplikowanych kwestiach, angażując wiele własnego wolnego czasu. Nie wyobrażam sobie lepszej współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mirex IV Mirosław Zwaniecki dnia: 2017-07-03 08:30:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam Panią Mecenas Annę Radajewską oraz Jej zespół. Pani Anna prowadziła mi rozwód i nadal prowadzi kolejną sprawę. Rzetelna, zawsze potrafiąca doradzić a także podtrzymać na duchu Pani Mecenas. Na każdym etapie współpracy odczuwam zaangażowanie i pełen profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam Kancelarię Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2017-06-27 09:14:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kazdy komu zalezy na profesjonalnej, empatycznej i ekspansywnej wspolpracy powinien oddac swoje sprawy w rece Pani mec. Anny Radajeswkiej i jej zaangazowanego zespolu, przede wszystkim Pani mec. Aleksandry Siemaszko i Pani Rozy Nowak. Niesztampowa metoda pracy, bardzo bogata wiedza, rzetelne i szybkie informacje, intensywny kontakt ale przede wszystkim, za co jestem najbardziej wdzieczny, poczucie ochrony i bezpieczenstwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2017-06-27 00:13:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas Anne Radajewską oraz jej zespół, a w szczególności Katarzynę Kupietz. Kancelaria jest w pełni profesjonalna i zaangażowana w sprawy klienta. Każdy kontakt jest w pełni uzasadniony, kancelaria czuwa nad każdą kwestią spraw cywilnych i karnych. Polecam usługi Pani Anny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: T dnia: 2017-06-26 16:01:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oddając swoje problemy kancelarii Pani Anny od początku do końca wszystkich spraw czułem pełen profesjonalizm i zaangażowanie w każdy aspekt sprawy. Rzetelna i kompetentna Adwokat z bardzo wysoką kulturą osobistą wiedzą i skutecznością w prowadzeniu spraw i negocjacji. Jestem bardzo zadowolony z przebiegu naszej współpracy i szczerze polecam usługi tej kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: M. H. dnia: 2017-06-22 12:16:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam Panią adwokat Annę Radajewską. Prowadziła mój bardzo skomplikowanym rozwód z orzekaniem o winie już teraz byłego męża, który zakończył się pozytywnie dla mnie.Nie wyobrażam sobie innej osoby,która tak precyzyjnie i przede wszystkim z tak ogromnym poświęceniem oddała się tej sprawie.Pani Anna Radajewska to doskonały adwokat, którego polecam wszystkim. Dzięki niej od paru tygodni odczuwam wielką ulgę i satysfakcję oraz przede wszystkim zadowolenie,że sprawiedliwość jest"górą". W sytuacjach trudnych,ciężkich jakie nas w życiu spotykają warto mieć obok siebie kogoś kto nas wesprze i będzie razem z nami walczył o to co najlepsze i taka jest właśnie Pani adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-22 09:32:32 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Pani Mecenas za profesjonalne poprowadzenie mojej sprawy, choć oboje wiemy ze nie było łatwo.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr P. dnia: 2017-06-21 21:48:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją