Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Katarzyna Kozłowska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-723 Łódź Zachodnia 97 lok. 208
Telefon: Kom. 608730980
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokatkozlowska.com
Strona internetowa: http://www.adwokatkozlowska.com
Opis działalności: obsługa prawna osób indywidualnych oraz firm, porady prawne, pisma procesowe, reprezentacja przed sądami, prawo cywilne, karne, rodzinne, spadkowe, gospodarcze Słowa kluczowe: Kancelaria Adwokacka Łódź, dobry adwokat łódź, rozwód łódź, odszkodowania, windykacja należności, prawnik, adwokaci, porady prawne, kancelarie, rozwody,rodzinne, spadkowe, prawo karne, umowy, regulaminy, prawo cywilne, obsługa prawna firm

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 15x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 9x 6x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 10659
Data utworzenia profilu: 2011-02-23 14:58:42
Data ostatniej aktualizacji: 2017-10-27 12:44:13 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Katarzyna Kozłowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat od rozwodów. Pani mecenas rozwodziła mnie, mojego brata, a później też koleżankę. Wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni. Pomimo że rozwód nie należy do najprzyjemniejszych chwil w życiu i bardzo mnie stresował, z panią mecenas szłam na sprawę spokojna. Wszystko miałyśmy omówione, wiedziałam jak mam się zachowywać w sądzie i jakie mogą paść pytania. Pani adwokat jest bardzo przyjazną osobą, cierpliwa, opanowana, wiedziałam, że trzyma rękę na pulsie i ma wszystko pod kontrolą. Moja sprawa skończyła się na pierwszym terminie. Wyszłam z sądu z wielką ulgą, a mojej pani mecenas nie zamieniłabym na żadną inną. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta G. dnia: 2017-11-06 15:44:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super adwokat. Polecam każdemu panią mecenas, bo jest konkretna, kompetentna i bardzo obowiązkowa. Z uslugi jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 2017-07-29 17:57:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat jest bardzo konkretną osobą, nie owija w bawełnę, nie leje wody, jak co niektórzy, u których byłem wcześniej. Perfekcyjnie przygotowana do sprawy, nie da się niczym zaskoczyć. Przed rozprawą powiedziała, jak to będzie wyglądać, o co mogę być pytany. Była dla mnie dużym wsparciem w dwóch sprawach, które mi prowadziła. Z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2017-07-26 23:16:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła pani mecenas' konkretna i dokladna. Jestem bardzo zadowolona z pomocy jaka mi wyswiadczyla. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbigniew W. dnia: 2017-07-06 19:09:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślałem, że w sprawach rozwodowych ojciec jest na przegranej pozycji, ale Pani Adwokat Katarzyna Kozłowska przywróciła mi wiarę w sprawiedliwość. Sprawa zakończyła się z sukcesem dla mnie (wina żony), ale najważniejsze jest dla mnie to, że Pani Mecenas wywalczyła, że moja córka Oliwka zostanie ze mną, a nie z matką. Mimo wielu podstawionych świadków ze strony byłej żony udało się udowodnić, że to ja będę lepiej opiekował się dzieckiem. Pani Katarzyna Kozłowska uratowała moją córkę i za to będę jej wdzięczny do końca życia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz Fiałkowski dnia: 2017-06-26 12:55:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u Pani adwokat na poradzie prawnej. Jestem bardzo zadowolona z tej wizyty. Pani Mecenas potrafiła prostym językiem wytłumaczyć zawiłe i niezrozumiałe dla mnie kwestie prawne. W sposób cierpliwy odpowiadała na wszystkie moje pytania nie patrząc przy tym na zegarek. Atmosfera w kancelarii jest przemiła, kameralna i sprawia, że człowiek nie boi się zadawać pytań, które wydają mu się głupie. Bardzo mi pomogła ta wizyta i w razie potrzeby na pewno skorzystam ponownie z usług Pani adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Michalak dnia: 2015-07-10 16:39:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni polecam Panią Mecenes. Angażuje się w sprawę, jest dociekliwa, a przy tym dba o każdy szczegół i terminowość. Sprawę wygrałyśmy - dziękuję.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2015-06-14 21:17:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z pozytywnymi opiniami o P. Mecenas. Zaangażowana w sprawę, nie stwarza sztucznego dystansu, w pełni się przyklada do sprawy. Naprawdę polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-09 13:06:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kancelarię osobom, które poszukują profesjonalnej pomocy prawnej i prawnika, który nie stwarza sztucznego dystansu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M dnia: 2014-08-05 19:56:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest;punktualna,dociekliwa,rzetelna bardzo miła.Dzisiaj miałem sprawę o kontakty z dzieckiem oczywiście wygrana.Polecam Pani Mecenas kancelarię w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz K dnia: 2014-03-17 15:41:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest osobą konkretną, dociekliwą, rzetelną, terminową. Można Jej zaufać. W pełni polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena Guboń dnia: 2012-11-28 18:43:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowa obsługa prawna. Firma ubezpieczeniowa żądała ode mnie niesłusznie zapłacenia za drugą składkę OC, pisma od pani adwokat skutecznie zniechęciły ich do dalszego nękania mnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: yogi dnia: 2012-04-21 11:54:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam. Pani adwokat bardzo sprawnie poprowadziła moją sprawę. Jest dociekliwa, konkretna, z dużym zaangażowaniem podeszła do mojej dość skomplikowanej sprawy, którą wygraliśmy. Od samego początku pani mecenas wzbudziła moje zaufanie i cieszę się, że się nie zawiodłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.W. dnia: 2012-02-02 11:09:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna, zaangażowana w sprawę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2011-08-07 18:51:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam niewinna, nie miałam dowodów. To Pani Mecenas dowiodła mojej niewinności. Zajęła się mną i moimi skołatanymi nerwami. To wspaniały adwokat, w pełni poświęcający się sprawie. Merytorycznie zna się na wszystkim i do tego Jej podejście pozwoliły, że odzyskałam wiarę w sprawiedliwość. Dziękuję P. Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2011-07-20 14:51:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas w 100 %. Jest rzetelna, sumienna, uprzejma, dobrze przygotowana do każdej sprawy, ma dużą wiedzę i do tego jest bardzo dobrym psychologiem. Dzięki Pani Mecenas sprawa rozwodowa nie była dla mnie aż tak trudna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria W. dnia: 2011-04-26 16:14:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją