Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Joanna i Wiktor Wiktor Trojanowski

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły Muzyk, Zespół muzyczny 
Adres: Śląskie, Piekary Śląskie
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Joanna i Wiktor (Joanna Kurzacz - śpiew i Wiktor Trojanowski - śpiew i instrumenty klawiszowe) plus konfiguracje składu (dodatkowy wokal czy instrument n.p. saksofon z wokalem). Słowa kluczowe: Zespół muzyczny na wesela iventy i innego rodzaju imprezy

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 100% niskie 19x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 570
Data utworzenia profilu: 2017-10-23 09:16:23
Data ostatniej aktualizacji: 2017-10-23 09:16:23 

Opinie o Joanna i Wiktor Wiktor Trojanowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najserdeczniej polecam. Buziaki za wspaniałą muzykę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina P. dnia: 2019-12-05 12:53:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem wierną fanką twórczości Pana Wiktora i bardzo się cieszę, że jest on otwarty na ludzi i nowe możliwości techniczne. Od jakiegoś czasu subskrybuję jego kanał na you tube i zachwycają mnie jego piosenki a zwłaszcza najnowsza " Zaczaruj świat" śpiewana z Panią Aleksandrą. Polecam serdecznie innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leokadia Krystyna Śniosek dnia: 2019-11-08 12:24:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiktor Trojanowski to człowiek z duszą do muzyki i ludzi. Utwory przez niego śpiewane są piękne i widać,że to co robi sprawia mu wielką przyjemność, Piosenki dają radość zarówno jemu jak i ludziom. Takich artystów coraz mniej, pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldemar dnia: 2019-09-11 11:58:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam każdemu, kto lubi taką muzykę. Wierna fanka głosu Wiktora Trojanowskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisława dnia: 2019-08-12 14:08:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim ten zespół na wesele. U mojej córki sprawdził się doskonale. Pozdrowienia dla Pana Wiktora fajny głos i poczucie humoru.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2019-07-03 11:44:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Wiktor niezależnie od tego z kim i jakie przeboje śpiewa gwarantuje doskonałą zabawę. Z przyjemnością zaprosiliśmy go na naszą imprezę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2019-06-17 14:46:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy zespół jaki miałem do tej pory okazję zobaczyć i usłyszeć. Wspaniałe głosy, dobrze dobrana muzyka oraz luz na scenie sprawią,że każdy nawet najbardziej ponury gość na weselu będzie chciał ruszyć na parkiet i żal mu będzie końca imprezy. Gwarantuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2019-05-21 11:58:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo utalentowany muzyk z poczuciem humoru. Trudno jest mi opisać co czuje. kiedy słucham jego utworów. Musicie sprawdzić na własne uszy, zaręczam,że warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucyna dnia: 2019-04-29 13:32:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam słuchać piosenek Wiktora Trojanowskiego. Jestem jego fanką od kilku lat. Fajna barwa głosu oraz przede ewszystkim mądre, przemyślane słowa zawsze przepis na hit. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena Litos dnia: 2019-03-25 10:49:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiły utalentowany człowiek o przyjemnej dla ucha barwie głosu. Osobiście mogłabym słuchać jego utworów godzinami. Piosenki pana Wiktora nadają na każdy dzień kiedy jedst ci smutno lub też masz dobry humor.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2019-02-28 00:54:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzadko można usłyszeć taką wrażliwość muzyczną, jaką posiada Wiktor Trojanowski. Na pierwszy rzut oka można zobaczyć (albo usłyszeć) jego talent. On żyje po to, aby żyć i żyje po to, aby grać. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aneta dnia: 2018-11-21 15:29:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękne głosy,cudowne piosenki i super zabawa miałam przyjemność dwukrotnie uczestniczyć w imprezach z ich udziałem nie zawiodłam się znajomi też byli pod wielkim wrażeniem, pozdrawiam i oby tak dalej:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria W. dnia: 2018-07-24 22:11:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół okazał się bardzo dobrym wyborem. Super muzyka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-03 20:49:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonaliści. Zabawa przebiegła bardzo fajnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-29 22:53:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Wiktor gra rewelacyjnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-20 13:44:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Wiktor to istny wirtuoz :) wie jak rozbawic gosci do tanca
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-19 14:03:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół super! Nie ma takich słów by opisać co oni robią z gośćmi na weselu ˘ od młodych po starszych wszyscy tańczyli i rewelacyjnie . Rozwijacie dalej swój zespół, bo dla nas jesteście liderami ˘. Mega elastyczni trzymajcie tak dalej ˘˘˘. serdecznie polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcel dnia: 2017-12-14 14:51:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja!!! Zespół sprawił ze nasze wesele było niezapomniane!! Wspaniały dobór repertuaru a jakie wykonanie!!!! Pięknie śpiewająca Pani Joanna i grający Pan Wiktor. Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Minka dnia: 2017-12-08 07:17:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten zespół to strzał w dziesiątkę!!!Super kawałki,repertuar dla każdego,świetnie się przy tym tańczy i przytula;))Wykony genialne,lepsze od oryginałów.Jeśli impreza to tylko z nimi.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirka dnia: 2017-11-16 07:35:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: REWELACJA !!! Wszyscy goście wspominają jak się świetnie bawili JEDEN Z NAJLEPSZYCH ZESPOŁÓW !!! POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2017-10-24 08:55:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją