Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

DJ Big Brother Paweł Chudziak

Zawód: Biegły rewident 
Adres: Lubelskie, Lublin
Telefon: Kom. 509654977
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Z mojej strony oferuję poprowadzenie różnego rodzaju imprez muzycznych: wesel, bankietów, dyskotek, bali i imprez plenerowych. Słowa kluczowe: DJ

Ocena: 100% pozytywna 37x

Jakość usług: 100% wysoka 37x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 37x
Ceny usług: 100% niskie 36x 1x
Ilość opinii w serwisie: 37
Ilość odsłon profilu firmy: 1290
Data utworzenia profilu: 20.10.2017 16:55:34
Data ostatniej aktualizacji: 20.10.2017 16:55:34 

Opinie o DJ Big Brother Paweł Chudziak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bogate doświadczenie i dobry repertuar robi swoje, a swoja robotę na imprezach wykonywana jest wprost idealnie. Można się dobrze pobawić przy melodyjnych i dynamicznych utworach. I to praktycznie w każdym wieku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 07.07.2021 12:59:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana była rewelacyjnie. Był dobry poziom muzyczny z szerokim spektrum repertuaru. Myślę, że wszyscy znaleźli coś dla siebie, a z tego co widziałem to wszyscy bawili się dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leon dnia: 17.06.2021 10:36:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od samego początku współpraca przebiegała w bardzo miłej atmosferze i to, co wcześniej ustaliliśmy było na samym przyjęciu weselnym . co najważniejsze była to bardzo udana noc weselna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mati_f dnia: 20.05.2021 11:40:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja wiedziałem , ze postawie na Dj’a i powód był prosty, bo jestem osobą młodą i nowoczesną, a większość zaproszonych gości to moi rówieśnicy. Tu mogłem liczyć na odpowiedni poziom zabawy i muzykę , która nie ma zbyt dużo wspólnego z polską biesiadą. Jak najbardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Filip dnia: 14.04.2021 13:38:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Preferuje zdecydowanie wesela prowadzone przez Dj’ów niż zespoły weselne, które klepią disco polo na jedno kopyto. Tu chociaż mamy szerokie spektrum muzyczne i każdy znajdzie coś dla siebie miłego dla ucha i do tańca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hubi dnia: 06.03.2021 15:41:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Namiary dostałam od znajomych, bo potrzebowałam dj’a do poprowadzenia kameralnego wesela. Kontakt i cała współpraca perfect. Impreza poprowadzona profesjonalnie i w nowoczesnym stylu i tylko i aż o to nam chodziło. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 03.02.2021 13:34:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje wesele było kameralne i nie duże. W związku z tym nie opłacało się wynajmować zespołu. W moim przypadku lepszą opcją okazało się zatrudnienie Dj, który także potrafił tworzyć niepowtarzalną atmosferę i zachęcć gości do wspólnej zabawy przy wybornej muzyce. Tej decyzji nie żałuję i spokojnie usługi mogę polecić każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pola dnia: 13.01.2021 18:36:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bawiłam sie na imprezie, gdzie grał akurat Big Brother. Bardzo fajnie rozkręcali stopniowo atmosferę i przy takiej muzyce bardzo dobrze sie tańczyło. Co najważniejsze leciały też moje ulubione kawałki. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lena dnia: 09.12.2020 11:04:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wybór dj na wesele było trafioną decyzją. Krótko można scharakteryzować zdaniem właściwa osoba we właściwym miejscu i tu przyjęcie było bardzo udane z szeregiem konkursów i trafionych przebojów. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marcel.k. dnia: 10.11.2020 17:43:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dopiełam swego i namówiłam narzeczonego, który obecnie jest małżonkiem do wynajęcia dj’a. na takim wyborze się nie zawiodłam, bo była świetna muzyka, żadnych przestojów i zabawa na 102. teraz dochodze do wniosku, że lepiej nie mogłam sobie wymarzyć. Dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paula dnia: 13.10.2020 17:33:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przed przyjęciem weselnym kontaktowałem sie z kilkoma didżejami i najbardziej przekonała mnie oferta tego, bo był najbardziej elastyczny, a rzucona cena nie była z kosmosu. Tej decyzji nie żałowałem, bo impreza weselna była naprawdę przednia i z dobrą muzyka w stylu retro.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 11.09.2020 17:32:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy DJ na każdą imprezę. Fajny repertuar no i przede wszystkim prowadzenie. Wszyscy goście są na parkiecie od początku aż do samego końca balangi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwek dnia: 18.08.2020 19:50:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadowolona jestem, ze zdecydowałam się jednak na zatrudnienie Dj, co się okazało zdecydowanie tańsza opcją i bardzo mozliwe, że lepszą. Powodem takiej opinii jest, że miał świetne podejscie do gości i muzykę dedykowaną pod każdy gust i pokolenie. Po prostu nikt nie był wykluczony z dobrej zabawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 09.07.2020 14:18:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zastanawiałem się nad wyborem oprawy muzycznej i postawiłem jednak na niego, co się okazało świetnym posunięciem, bo gościu z duzym doswiadczeniem w tych klockach i obdażony dobrym gustem muzycznym. Nawet starsze pokolenie znalazło znakomite utwory do tańca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 15.06.2020 17:40:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całej współpracy jestem bardzo zadowolony idealnie się zaopiekował moim weselem tak, jak oczekiwałem. Zaprezentowana muzyka była dobrze dopasowana do typu i wieku gości a głównie byli starsi. Po prostu profesjonalista. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: cyprian dnia: 12.05.2020 18:42:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje wesele było właściwie przyjęciem gdzie nie było aż tyle gości jak na klasycznym weselu, to postanowiłam zrezygnować z zespołu na rzecz zawodowego dj’a. tej decyzji nie żałuję bo fantastycznie przeprowadził przyjęcie od strony muzycznej. Dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 14.04.2020 17:35:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje priorytety w kwestii weselnej muzyki przez ostatnie lata bardzo się ewoluowały. Teraz bardziej mi się podobają wesela prowadzone przez profesjonalnego Dj, gdzie jest konkretna muzyka, nagłośnienie i czysty profesjonalizm. Przede wszystkim nie drażni ucho fałszowana melodia. Ten gościu bardzo mi się spodobał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PrzemO dnia: 10.03.2020 15:58:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miałem mały problem z wyborem kogoś do oprawy muzycznej wesela czy postawić na dj czy klasycznie na zespół. A że jestem osoba nowoczesną to zdecydowałem się jednak na Dj, bo wiedziałem że moge liczyć na szerszy repertuar muzyczny, a koszta obsługi zdecydowanie mniejsze . Z tego wyboru nie żałuję bo była mega impreza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mati.S dnia: 06.02.2020 18:44:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę bardzo pochwalić Dj za indywidualne podejście do mojej imprezy i zagwarantowanie mocnej dawki muzyki, która zagwarantowała świetny poziom zabawy. Nawet docenili to osoby w tak zwanym słusznym wieku. A dogodzic wszystkim to jednak sztuka dla sztuki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 19.01.2020 19:03:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fajnie się zajął całą organizacją od strony muzycznej i do tego miał swietną kolekcję muzyczną, która była dedykowana dla wszystkich. Goście się bawili tak świetnie, że było warte to swojej ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tobiasz dnia: 10.12.2019 13:30:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała osoba, która potrafiła się zaopiekować moim przyjęciem weselnym. Puszczana muzyka i zabawy były idealnie skrojone pod potrzeby gości dzięki czemu miałam niepowtarzalne wesele
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 22.01.2019 20:12:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny didżej z fantastycznym gustem i szóstym zmysłem. Z miejsca wyczuwał potrzeby i oczekiwania gości, a puszczana muzyka była dobrze dopasowana . ogólnie impreza była żywiołowa i o to mi właśnie chodziło. Super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emma dnia: 17.12.2018 22:44:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabawa weselna przy udziale Pana Pawła, czyli dj Big Brother była bardzo fajna. Czuł się bardzo dobrze w swoją rolę i zapewniał przez całą noc fajową muzykę taneczną i nie tylko . ogólnie byłam pod dużym wrażeniem jego kunsztu muzycznego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuza dnia: 17.11.2018 14:12:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wynajem dj’a w dzisiejszych czasach, to gwarancja dobrej zabawy i zdecydowanie niższe koszta. Do tego nie było problemu z uzgodnieniem scenariusza i zarezerwowaniem ulubionych utworow. Najważniejsze, że było super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angelika dnia: 27.10.2018 15:27:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwowana muzyka na imprezie była najwyższych lotów. Idealnie skrojona pod wszystkie pokolenia, a co najważniejsze była to naprawdę przednia zabawa. Oczywiście polecam i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 26.09.2018 16:09:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jeśli ktoś szuka profesjonalisty, to na Pawle się nie zawiedzie. Można powierzyć mu każdą imprezę, a on zrobi z niej arcydzieło. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karolinka dnia: 10.08.2018 08:54:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lepiej nie mogłem trafić, bo dj niesamowity z dużym potencjałem muzycznym i rewelacyjnym sprzętem. Przy jego muzyce doskonale się bawiły wszystkie pokolenia zaczynając od dzieci a kończąc na seniorach. Ogólnie mega wypas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hubert dnia: 29.07.2018 23:21:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna muzyka wykonywana przez tego Dj spowodowała, że moje przyjęcie weselne było bardzo roztańczone. Nie było szans żeby ktoś nie był zadowolony, bo Dj dogadzał wszystkim osobom bez względu na wiek i gusta muzyczne. Jednym słowem było super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 26.06.2018 20:36:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybko doszłam do porozumienia z Dj w sprawie scenariusza weselnego i dotrzymał słowa. Zagwarantował super zabawę i muzyka była idealnie skrojona pod wszystkie pokolenia. Super facet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 26.05.2018 21:19:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega szeroki repertuar, od zagranicznych przebojów, po nasze polskie zaplecze. Bardzo atrakcyjne ceny, dojazd do klienta darmowy, z pewnością najlepszy wodzirej w Lubelskim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.04.2018 14:35:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry DJ, profesjonalne podejście do klienta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.03.2018 23:18:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrafi roztańczyć i rozbawić gości, do tego pasjonat muzyki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.03.2018 14:03:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super DJ, zagra każda muzykę !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.02.2018 20:07:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młody, energiczny gość. Imprezę poprowadził idealnie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 19.01.2018 14:18:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: extra DJ prowadzenie imprezy - wszystko na najwyższym poziomie!Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: milena dnia: 08.12.2017 09:23:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie na TAK :) Nie mogliśmy lepiej wybrać, pełen profesjonalizm od początku do końca, znakomite prowadzenie imprezy, super człowiek, każdy gość mega zadowolony :) Mamy nadzieje, że będzie jeszcze okazja, żeby się bawić na weselu prowadzonym przez ciebie. DJ. Big Brother , polecamy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daga i Łukasz dnia: 13.11.2017 05:41:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściwy Człowiek na właściwym miejscu. Jednym słowem fantastyczny DJ. Profesjonalny, świetnie zorganizowany i przesympatyczny.Daje z siebie 100% i to na prawdę widać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 20.10.2017 17:00:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją