Opinie o DJ Big Brother Paweł Chudziak Lublin

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

DJ Big Brother Paweł Chudziak

Zawód: Biegły rewident 
Adres: Lubelskie, Lublin
Telefon: Kom. 509654977
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Z mojej strony oferuję poprowadzenie różnego rodzaju imprez muzycznych: wesel, bankietów, dyskotek, bali i imprez plenerowych. Słowa kluczowe: DJ

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 11x 1x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 253
Data utworzenia profilu: 2017-10-20 16:55:34
Data ostatniej aktualizacji: 2017-10-20 16:55:34 

Opinie o DJ Big Brother Paweł Chudziak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jeśli ktoś szuka profesjonalisty, to na Pawle się nie zawiedzie. Można powierzyć mu każdą imprezę, a on zrobi z niej arcydzieło. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karolinka dnia: 2018-08-10 08:54:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lepiej nie mogłem trafić, bo dj niesamowity z dużym potencjałem muzycznym i rewelacyjnym sprzętem. Przy jego muzyce doskonale się bawiły wszystkie pokolenia zaczynając od dzieci a kończąc na seniorach. Ogólnie mega wypas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hubert dnia: 2018-07-29 23:21:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna muzyka wykonywana przez tego Dj spowodowała, że moje przyjęcie weselne było bardzo roztańczone. Nie było szans żeby ktoś nie był zadowolony, bo Dj dogadzał wszystkim osobom bez względu na wiek i gusta muzyczne. Jednym słowem było super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2018-06-26 20:36:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybko doszłam do porozumienia z Dj w sprawie scenariusza weselnego i dotrzymał słowa. Zagwarantował super zabawę i muzyka była idealnie skrojona pod wszystkie pokolenia. Super facet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2018-05-26 21:19:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega szeroki repertuar, od zagranicznych przebojów, po nasze polskie zaplecze. Bardzo atrakcyjne ceny, dojazd do klienta darmowy, z pewnością najlepszy wodzirej w Lubelskim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-27 14:35:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry DJ, profesjonalne podejście do klienta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-29 23:18:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrafi roztańczyć i rozbawić gości, do tego pasjonat muzyki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-05 14:03:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super DJ, zagra każda muzykę !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-27 20:07:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młody, energiczny gość. Imprezę poprowadził idealnie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2018-01-19 14:18:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: extra DJ prowadzenie imprezy - wszystko na najwyższym poziomie!Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: milena dnia: 2017-12-08 09:23:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie na TAK :) Nie mogliśmy lepiej wybrać, pełen profesjonalizm od początku do końca, znakomite prowadzenie imprezy, super człowiek, każdy gość mega zadowolony :) Mamy nadzieje, że będzie jeszcze okazja, żeby się bawić na weselu prowadzonym przez ciebie. DJ. Big Brother , polecamy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daga i Łukasz dnia: 2017-11-13 05:41:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściwy Człowiek na właściwym miejscu. Jednym słowem fantastyczny DJ. Profesjonalny, świetnie zorganizowany i przesympatyczny.Daje z siebie 100% i to na prawdę widać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2017-10-20 17:00:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją