Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gabinet Medycyny Naturalnej BONATURA

Zawód: medycyna naturalna Bioenergoterapeuta 
Adres: Wielkopolskie, 64-360 Zbąszyń ul. 17 Stycznia 2A
Telefon: Kom. 508 077 736
Adres e-mail: bonatura(małpa)bonatura.pl
Strona internetowa: http://www.bonatura.pl/
NIP:
7881994196
Opis działalności: Naturalne terapie pomocne w powrocie do zdrowia. Komputerowa analiza zdrowia. Suplementy diety. Słowa kluczowe: medycyna naturalna, masaż leczniczy, borelioza,

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 770
Data utworzenia profilu: 03.11.2014 17:20:48
Data ostatniej aktualizacji: 16.10.2017 10:14:16 

Opinie o Gabinet Medycyny Naturalnej BONATURA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się bardzo, że zaufałam bonaturze i nie mam uwag. Analiza zdrowia no i określenie zakwaszenia organizmu to naprawdę coś ekstra. Serdecznie dziękuję. Jestem pod wrażeniem pana Stanisława. To bardzo kompetentna i sympatyczna osoba. Szczerze rekomenduję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 03.06.2015 10:02:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z mężem zdecydowaliśmy się zadbać o swoje zdrowie i wybraliśmy się właśnie tutaj. Po analizie komputerowej stanu zdrowia skorzystaliśmy z doboru suplementów. To był naprawdę dobry pomysł. W końcu uwierzyłam, że naturalne metody też są skuteczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 11.05.2015 06:07:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekstra! Test na obecność pasożytów czy też na zakwaszenie organizmu to wspaniała sprawa. Z wizyt w Bonaturze jestem bardzo zadowolona. Ten gabinet medycyny naturalnej mogę wszystkim gorąco zarekomendować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia dnia: 08.04.2015 17:16:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Komputerowa analiza zdrowia to ekstra sprawa! Bonatura to gabinet który mogę serdecznie zarekomendować. Sprawdziłam go na sobie i wiem, że jest on naprawdę znakomity. Przemiła i profesjonalna obsługa to ogromny plus.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malina dnia: 12.03.2015 05:56:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę serdecznie polecić ten gabinet medycyny naturalnej. Tutaj spotkałam się z miła i bardzo profesjonalną obsługą. Nareszcie wiem, co jest przyczyną mojego złego samopoczucia i wiem teraz jak z tym walczyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania dnia: 16.02.2015 11:49:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Bonaturze dowiedziałem się, gdzie leży problem i dziś stosuje kurację, dzięki której dolegliwości są niwelowane. Cieszę się, że zdecydowałam się wtedy na wizytę w tym gabinecie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena J. dnia: 28.01.2015 09:24:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę polecić ten gabinet ze względu na naprawdę rzetelną analizę zdrowia. Po jej wykonaniu wiedziałam już co jest przyczyną mojego złego samopoczucia w ostatnim czasie. Gorąco wszystkim rekomenduję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 15.01.2015 12:26:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cenię ten gabinet za konsekwencję w kontaktach z pacjentem. Pomogli i mnie i mojemu ojcu wykrywając problemy zdrowotne. Na własnej skórze przekonałam się, że metoda rezonansu się sprawdziła. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Lusiak dnia: 18.12.2014 13:45:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki ich naturalnej metodzie dostosowanej do moich potrzeb powróciłam do zdrowia i poprawiłam wyraźnie swoją kondycję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena J. dnia: 22.11.2014 11:39:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją