Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Paulina Rzeszut

Zawód: Adwokat 
Adres: Śląskie, 41-500 Chorzów Wolności 35
Telefon: Kom. 508432507
Adres e-mail: adwokat.rzeszut(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
Opis działalności: praktyka ogólna - kancelaria adwokacka Słowa kluczowe: adwokat, mediator, rozwód, alimenty, sprawy karne, cywilne, rodzinne, gospodarcze, prawo pracy, adwokat Chorzów, adwokat, adwokat Katowice, adwokat Śląsk, prawnik Chorzów, adwokat Świętochłowice, adwokat Zabrze, adwokat Siemianowice, adwokat Bytom,

Ocena: 100% pozytywna 22x

Jakość usług: 100% wysoka 22x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 21x
Ceny usług: 100% niskie 5x 16x
Ilość opinii w serwisie: 22
Ilość odsłon profilu firmy: 941
Data utworzenia profilu: 2017-02-28 21:44:15
Data ostatniej aktualizacji: 2017-10-03 15:26:22 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Paulina Rzeszut

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat! Nie musiałem iść do sądu po pieniądze z odszkodowania. Będę polecać dalej Panią Paulinę za jej profesjonalizm i to że nie kłamię klientów jakie są szanse. uczciwa osoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-03 15:23:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM PANIĄ PAULINĘ JAKO MEDIATORA!! SZYBKO ZROBIŁA MI DOKUMENTY NA 500 PLUS! JESTEM BARDZO ZADOWOLONA!!!POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: WIOL dnia: 2017-09-13 10:28:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To i ja napiszę pozytywną opinię. Bardzo polecam Panią Mecenas Rzeszut. Jest skutecznym adwokatem jeśli chodzi o sprawy rodzinne. Wszystko załatwione w terminie. Fachowość w 100%. Pomimo młodego wieku, Pani Mecenas posiada ogromną wiedzę w tym zakresie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ARmenia dnia: 2017-08-14 10:04:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PANI PAULINA WYGRAŁA MI SPRAWE O DZIECI!!! MAM PEŁNĄ WŁADZE RODZICIELSKA. MIMO TEGO ZE JESTEM OJCEM ODEBRAŁA PANI ADWOKAT PRAWA WYRODNEJ MATCE. ISTNIEJE JEDNAK SPRAWIEDLIWOŚĆ!!! JESTEM SZCZESLIWY!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-04 20:57:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła mi sprawę karną z urzędu. Moi znajomi którzy dostawali adwokatów od sądu mówili, że tacy się nie przykładają do spraw, ale ja jestem bardzo zadowolony. Pani PAulina bardzo mi pomogła, prowadziła sprawę bez żadnych zastrzeżeń. Bardzo mądra kobieta! polecam z całego serca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-18 16:44:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat pomogła mi w sprawie z krukiem, napisała pismo i się odczepili. nie było sprawy w sądzie. Nie mydli oczu, szczera młoda kobieta z dużą wiedzą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-04 22:23:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam załamana jak dostałam pozew od byłego męża na podział nieruchomości, Pani Paulinka mi bardzo pomogla, wytłumaczyła, że nie jestem na straconej pozycji. Sąd przysądził mi pieniądze, a mąż nie chciał dać ani zlotówki. Uważam, że jest fachowcem w swojej dziedzinie i ma dużą wiedzę, jak dzielić nieruchomości i oszczedności. Sąd to nie katastrofa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-30 10:24:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona, Pani Mecenas wywalczyła mi pełne prawa do dziecka i alimenty w sądzie Zabrzu. Dostalam to mimo, że się ojciec biologiczny córki nie kwapił do sądu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PretyWero dnia: 2017-06-15 13:32:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Paulina prowadziła mi sprawę o zachowek. Wszystko co mówiła się potwierdziło, dostałam pieniądze ale musiał być opinia biegłego od wyceny nieruchomość. Polecam, młoda ale z dużym doświadczeniem! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-11 10:20:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obroniła mnie Pani Paulina w sprawie karnej. Polecam przy sprawach z narkotykami. Sprawa zakończyła się po mojej myśli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-04 19:26:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik rodzinny. Pani Paulina wygrała mi sprawę o alimenty, władzę i paszport. Sędziny ją lubią. Przygotowuje do rozpraw, mówi co może być na sali.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-02 16:24:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młoda i waleczna Macenaska. Dużo tłumaczy i przygotowuje do rozprawy osoby, które nigdy nie były w sądzie. Ma charakter. Bardzo pomogła mi sprawie karnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-31 21:55:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat prowadziła mi sprawę w sądzie rodzinnym, wygrała ją. Bardzo dużo tłumaczy, mówi jak trzeba zachowywać się w sądzie. Sędziowie ją lubią. POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AnettaKJ dnia: 2017-05-16 15:29:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Paulinka to super babka! Bardzo mi pomogła w mojej sprawie z podziałem majątku z mężem. Konkretna, nie czaruje i skuteczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Katarina74
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-16 06:56:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat była moim obrońcą z urzędu bo miałem problem z błędami młodości. Dostałem kare z zawieszeniem za kradzieże, Pani Adwokat jest miła i skuteczna, umie rozmawiać z prokuratorami i wysokim sądem. Podobała mi się jej mowa na końcu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Mario(R)
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-06 13:30:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Paulina Rzeszut napisała mi wniosek o kare pozbawienia wolności w formie dozoru elektronicznego i reprezentowała mnie w sądzie okręgowym. Udało się, a ja jestem zadowolony. BARDZO FAJNA I MIŁA MECENASKA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bartex82 dnia: 2017-03-28 10:47:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam przy sprawach o opiekę i alimenty. Pani Paulinka wygrała mi sprawę z "tatusiem" mojej córeczki. "Tatuś" kłamał, że zarabia w Niemczech 200 euro. Pani Paulinka jest bardzo miła i pomocna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Juleczka dnia: 2017-03-23 22:09:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Paulinka była moim pełnomocnikiem w sprawie cywilnej o zapłatę zaległych pieniążków od kontrahenta. Szybko dostałem nakaz zapłaty z Zabrza. Pani Paulina jest uczciwa, mówi co będzie jak się pozwany odwoła od nakazu a co robić kiedy się nie odwoła. Napisała też mi wniosek o egzekucje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Staszek dnia: 2017-03-14 12:34:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam przy podziale majątku z małżeństwa. Młoda ale konkretna adwokat. Mówi o różnych możliwościach zakończenia problemów przed sądem. Uprzedza o skutkach na przyszłość i jak zrobić by nie było problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojtech dnia: 2017-03-09 10:23:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła mi sprawę karną. Dużo tłumaczyła co dzieje się na rozprawach, jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piterq dnia: 2017-03-06 12:21:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat rozwiodła mnie, szczerze polecam. Mówi co ma być wyroku rozwodowym, żeby w przyszłość nie mieć problemów ze sprawami związanymi z dzieci i podziałem majątku i kredytami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: rzeszut1000@wp.pl
Opinia dodana przez: Karolinka78 dnia: 2017-03-02 22:32:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna Pani Mecenas. Dużo tłumaczy. Bardzo pomogła mi przy alimentach na dziecko. Wczuwa się w rolę :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2017-02-28 21:46:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją