Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Michał Ciupa - Adwokat

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-287 Katowice 1 Maja 38/3
Telefon: (032) 757-01-48
Adres e-mail: kancelaria(małpa)mcp-kancelaria.pl
Strona internetowa: www.mcp-kancelaria.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 4591
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2017-09-19 16:59:12 

Opinie o Michał Ciupa - Adwokat

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Michał Ciupa prowadził zarówno moją sprawę rozwodową, jak i o podział majątku. Obie sprawy zostały przeprowadzone w sposób niezwykle rzetelny, profesjonalny i skuteczny. Dzięki zaangażowaniu Pana Mecenasa, jego niezwykłej wiedzy i waleczności w Sądzie, obie sprawy przy całej swojej zawiłości i beznadziejności jak się początkowo wydawało, zakończyły się dla mnie niezwykle szybko i korzystnie. Chciałabym na łamach tej strony ogromnie podziękować Panu Mecenasowi za pomoc jaką otrzymałam, za wsparcie na Sali Sądowej, za siłę i zaangażowanie w walce o majątek dla mnie i moich dzieci oraz za uczciwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AR dnia: 2015-06-25 16:28:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wzór do naśladowania przez innych adwokatów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Były klient dnia: 2014-08-01 18:21:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mec Michał Ciupa to rzetelny i uczciwy fachowiec z doświadczeniem praktycznym,oddany sprawie. Polecam bo warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DK dnia: 2014-07-26 12:09:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość w pełni tego słowa znaczeniu. Duży profesjonalizm i wiedza. Adwokat, który swoje umiejętności doskonale wykorzystuje w praktyce. Posiada wyjątkowe zdolności krasomówcze, które udało mi się zaobserwować na rozprawach.Ew.Kos.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-23 12:03:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i fachowa obsługa. Wszystko zostało załatwione za mnie na jak najwyższym poziomie. Miałam problem i nie musiałam się o nic martwić. Został załatwiony za mnie. Oczywiście za opłatą ale ta nie była szczególnie wysoka. Niższa niż w niektórych bardziej "znanych" kancelariach. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna P. dnia: 2010-01-06 22:05:10 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zbyt dużo trzeba byłoby pisać aby przedstawić sprawę.
Opinia dodana przez: dnia: 2009-11-13 07:50:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją