Opinie o Silex-BRUK Szamotuły Szczuczyn

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Silex-BRUK

Zawód: Brukarz 
Adres: Wielkopolskie, 64-500 Szamotuły Szczuczyn Szamotulska 35
Telefon: Kom. 887 205 202
Adres e-mail: silex-bruk(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.silex-bruk.pl
Opis działalności: układanie kostki brukowej - kompleksowe usługi, sprzedaż kostki brukowej, realizacja tarasów, ogrodzeń, wykonywanie elewacji, oraz wszelkich prac budowlanych Słowa kluczowe:

Ocena: 88% pozytywna 15x 2x

Jakość usług: 93% wysoka 15x 1x 1x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 15x 2x
Ceny usług: 93% niskie 14x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 1431
Data utworzenia profilu: 2016-05-05 21:24:15
Data ostatniej aktualizacji: 2017-09-07 19:55:33 

Opinie o Silex-BRUK

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna komunikacja, rzetelne informacje o postępach prac oraz rozliczenie, dobrze wykonana praca i terminowość. Firma zdecydowanie do polecenia! Dziękuję:) Nie było żadnych reklamacji. Dziękuję Agnieszka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2018-07-20 10:19:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do czasu rozliczenia w miarę ok. Po rozliczeniu właściciel nie obiera telefonu ani nie odpowiada na sms. Nie dokończyli części zapłaconej pracy. Nie polecam !!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: fatalna - brak kontaktu.
Opinia dodana przez: Rychu dnia: 2018-04-16 14:41:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace zakończone przez firmę SILEX-BRUK jestem bardzo zadowolony. Połączenie kompetencji, dobrej organizacji, elastyczności w działaniu. Ekipa zawsze trzeźwa ( rzadkość w budownictwie!!!), mają odpowiedni sprzęt do roboty. Bardzo szybko i solidnie wykonany plac z kostki i ogrodzenie. Dzięki podpowiedziom rozwiązań zaoszczędziłem troszkę pieniędzy. Zdecydowanie polecam i w sposób szczególny dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2017-11-28 18:52:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z firmą Silex-Bruk była prawdziwą przyjemnoścą.Firma wykazała się rzetelnością, terminowością,fachowym doradztwem oraz umiejętnością wykonywania nieszablonowych rozwiązań. Wszystkie prace zostały wykonane zgodnie z ustaleniami technicznymi i cenowymi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2017-10-12 09:10:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma- usługi świadczy w sposób profesjonalny ,na najwyższym poziomie. Stały kontakt telefoniczny wraz z przesyłanymi zdjęciami w danym momencie wykonania prac. Taras z dużych płyt wyszedł rewelacyjnie i wszystko w uzgodnionym terminie- polecam w 100%. Kolejna inwestycja z firmą to kostka i ogrodzenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2017-08-09 15:21:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Elewacja zrobiona i poprawiona rewelacyjnie po poprzedniej firmie która zepsuła na szczęście jedna ścianę. Taras z kostki wyszedł naprawdę super. Wszystko schludnie i czysto. Kontakt z szefem bardzo miły i na wysokim poziomie. Szczrze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2017-07-28 18:47:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco dziękujemy Panie Januszu za wykonanie poza kolejnością podjazdu do wózka inwalidzkiego naszego syna i za Pana pomoc i serdeczność. Żadna inna firma nie chciała podjąć się tak małego zlecenia a Pan pomimo nawału pracy nam pomógł. Jeszcze raz dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2017-07-13 12:22:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Silex-bruk współpraca super do czasu jej wyboru... Po zdecydowsniu się na współpracę -bo gwarantowali 4 lata gwarancji i byli konkurencyjni cenowo- okazało się, że niestety realne koszty wykonania tarasu są 30% wyższe niż umówione, terminy przekroczone o 2 m-ce i najgorsze niepoważni ludzie, którzy nie odbierają tel, nie odpisują na smsy, maile. Generalnie zrobione, zapłacone i mają klienta w nosie! Po zimie wszystko odpadło, kostka się zapadła u od 3 m-cy nie ma kto przyjechać poprawić ponimo wykonanych 100 tel i smsach.... Nie polecam współpracy- szkoda zdrowia i nerwów a robota spartaczona.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AnMar dnia: 2017-07-07 10:35:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko zgodnie z projektem i kosztorysem. W moim przypadku utwardzenie gruntu kruszywem to duży plus jak porównywałem inne oferty. Prace wykonywane były w lipcu 2016 roku. Minął już prawie rok i na chwilę obecną brak jakichkolwiek zastrzeżeń. Polecam Sławek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2017-06-06 12:07:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawdę znająca się na swojej pracy. Fachowe podejście ale przede wszystkim jakość która ma przełożenie na brak poprawek od zapadnięcia się w przyszłości kostki a co za tym idzie nie naraża mnie na dodatkowe koszty. Dobrze że wybrałem firmę ciut droższą która kładzie kostkę wg norm brukarskich a nie na samym piasku jak mi doradzała inna firma. Jestem bardzo zadowolony za fachowe doradzenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2017-01-10 09:30:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec. Pan Janusz jest profesjonalny, rzetelny i przede wszystkim uczciwy! Zna się na rzeczy, umie doradzić i zaproponować ciekawe rozwiązania jak i również uporać sie nawet z najtrudniejszymi zadaniami. Praca wykonana naprawdę wzorowo i fachowo, pięknie ułożona kostka brukowa. Naprawdę z czystym sumieniem polecam ekipę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2016-11-03 13:11:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę solidna firma. Zlecenie u mnie wykonane szybko i fachowo. Od początku bardzo dobry kontakt z właścicielem firmy i tak do końca inwestycji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2016-06-18 22:35:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam usługi firmy. Rzetelność i solidność świadczonych usług zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Rozmowa, profesjonalizm i dokładność samego Szefa utwierdziła mnie że dokonałem dobrego wyboru. Efekt końcowy naprawdę solidny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2016-06-03 10:13:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobra ekipa która zada państwu tysiąc pytań dotyczących rzeczy o których nie miałem pojęcia decydując się na kostkę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2016-05-17 21:33:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i na temat. Jestem bardzo zadowolony z usług firmy jak i z obsługi samego Szefa, pełen profesjonalizm. Jeszcze raz dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient Kiekrz dnia: 2016-05-10 10:50:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Profesjonalnie, szybko, tanio i bardzo dokładnie. Bardzo inteligentny właściciel, rozmowa na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-09 09:08:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma. Praca wykonana szybko, fachowo i tanio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient Cerekwica dnia: 2016-05-06 11:13:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją