Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Przemysław Nocuń

Zawód: Adwokat 
Adres: Śląskie, 42-200 Częstochowa Śląska 2/2
Telefon: 34 324 94 09 Kom. 792 888 663 Fax: 34 324 94 09
Adres e-mail: adwokat.nocun(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.kancelaria-nocun.pl/
Opis działalności: Kancelaria adwokacka Słowa kluczowe: radca prawny ,obsługa prawna firm , obsługa prawna ,prawo upadłościowe , prawo rodzinne , adwokat , odszkodowania , rozwód , spadek , alimenty , podział majątku , prawo cywilne , prawo gospodarcze , prawo handlowe , windykacja należności ,

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 10x 2x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 1482
Data utworzenia profilu: 2017-09-06 14:57:16
Data ostatniej aktualizacji: 2017-09-06 14:57:16 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Przemysław Nocuń

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, potrafi rozmawiać i wskazać właściwą drogę odpowiednią dla danej sytuacji. Bardzo rzetelny, a przede wszystkim dzięki Niemu moje sprawy są już pozałatwiane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr K. dnia: 2018-08-27 22:21:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry Mecenas w Częstochowie, konkretny, rzetelny, skuteczny, prowadzący sprawę od początku do końca z tym samym zaangażowaniem. życzliwy człowiek idealny do spraw sądowych, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2018-08-09 10:53:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny, skuteczny. Polecam do rozwodu i podziału majątku ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2018-07-26 12:30:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna obsługa. Pan Nocuń prowadził dla mnie dwie sprawy i obie skończyły się tak jak planowałam. Szczególnie polecam przy sprawach związanych z podziałem majątku, tutaj pan adwokat jest nieoceniony. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Olga dnia: 2018-07-26 11:13:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy Mecenas w Częstochowie, dokładny, rzeczowy, kompetentny, prowadził cztery moje sprawy z prawa cywilnego , wszystkie wygrane!!! Profesjonalnie podchodzi do każdej sprawy, bardzo dobry specjalista, polecam każdemu, ma czas na rozmowę w kancelarii jak i telefoniczną, najlepszy specjalista w Częstochowie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2018-05-01 09:39:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świadczone usługi są na naprawdę wysokim poziomie, duża fachowość, ogromna wiedza idąca w parze z wielkim doświadczeniem, opis ten świetnie opisuje pracę wykonywaną przez Pana Nocunia, serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona Knaś dnia: 2018-04-23 21:02:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Przemysław Nocuń to sympatyczny i konkretny adwokat, bardzo pomógł w mojej sprawie rozwodowej. Dokładnie wyjaśnia każdą kwestię dotyczącą kolejnych etapów sprawy. Z mecenasem jest dobry kontakt telefoniczny i zawsze można do niego zadzwonić o poradę. Bardzo polecam kancelarię Pana mecenasa za zaangażowanie, wysoki poziom obsługi oraz udzielone wsparcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2018-04-06 10:28:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sympatyczny, skuteczny, bardzo rzeczowy i konkretny adwokat z niesamowitą wiedzą prawniczą najlepszy w swoim fachu punktualny porostu mistrz. Polecam każdemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna S....... a dnia: 2018-02-18 22:00:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity adwokat,rzeczowy,skuteczny ,a do tego wspaniały człowiek .Wszystkie sprawy około rozwodowe ;rozwód,władza rodzicielska,kontakty wygrane.Bardzo dużo czasu poświęcone klientowi,dostępność ,informacje udzielane również telefonicznie.Adwokat godny polecenia w 100 %!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga dnia: 2018-01-05 08:03:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie adwokat Przemysław Nocuń jest najlepszym adwokatem w Częstochowie. Specjalista z dziedziny podziału majątku. Dokładnie tłumaczy każdy aspekt sprawy, dba o szczegóły, ma indywidualne podejście. Od początku do końca sprawy informuje o podejmowanych czynnościach. Każde wątpliwości wyjaśnia. Jest z nim dobry kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-09 16:18:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Przemysław Nocuń zajął się moją sprawą w trudnym jej toku. Konieczne było szybkie i terminowe działanie. Podczas spotkania szczegółowo i jasno wyjaśnił kwestie prawne, rozwijające moje wszelkie wątpliwości. Zawsze o każdej porze jest gotów do pomocy co było niezmiernie ważne w mojej sprawie, każda sytuacja była na świeżo wspólnie przedskutowana i dobrze doradzona. Jednym słowem wspaniały człowiek, kompetentny, ludzki, elastyczny, rzetelny, słowny i dopinający sprawy na ostatni guzik. Polecam kancelarię w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-11-10 12:33:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia którą tu pisze jest w 100% szczera i z serca. Czas i ciepliwość, którą Pan mecenas Przemysław Nocuń poświęcił dla mojego problemu i sprawy rozwodowej przez blisko 2lata, jest niezliczona co bardzo doceniam. Dziękuję za odbieranie telefonów o przeróżnych porach dnia, czasem nawet w weekendy kiedy "zawracałam" głowę problemami, które wtedy wydawały sie bardzo istotne, nawet od wczesnego rana w sobotę. Pan Mecenas spokojnie mógłby obok kancelarii oworzyć poradnię psychologiczną bo ma doskonały talent do znalezienia pozytywów w tych wszystkich problemach i pozytywnie potrafi nastawić swoich klientów do życia:) co dużo piasać, ludzki, wyrozumiały i życzliwy człowiek, nie tylko "człowiek zza biurka" i do tego skuteczny w swojej pracy. Cały czas trwania spraw czuć wsparcie od Pana mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2017-11-10 11:48:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakty z adwokatami, sądami i urzędnikami uważam za bardzo problematyczne, jednak czasem istnieje konieczność odwiedzenia w/w. Mecenas Nocuń okazał się człowiekiem nie tylko cierpliwym i życzliwym, ale konkretnym i rzeczowym – co, mnie osobiście, bardzo odpowiada. Po wysłuchaniu z jakimi problemami się zetknęłam (sprawa alimentacyjna) nie tylko krótko i treściwie podsumował sytuację, ale zwrócił również uwagę na szczegóły, które mi umknęły. Zaproponował także możliwe dalsze kroki oraz rozwiązania. Ceny za poradę standardowe dla okręgu częstochowskiego. Z czystym sumieniem mogę polecić Pana mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2017-10-28 22:58:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Przemysław Nocuń prowadził trzy sprawy w mojej rodzinie (dwie cywilne i jedną karną) i wszystkie zostały rozstrzygnięte na naszą korzyść. Jest to prawnik przede wszystkim z powołania. To człowiek z olbrzymim doświadczeniem i wiedzą - zdaje się, że przepisy prawa ma w jednym palcu, przez co zawsze znajduje najkorzystniejsze rozwiązania w danej sytuacji. Pan mecenas potrafi wesprzeć klienta i zmotywować go do walki o swoje prawa, przy czym nie wciąga ludzi w niepotrzebne koszta. Widać, że zależy mu na osobach, które powierzają mu swoje problemy - doradza, motywuje, pomaga przez cały tok sprawy. Podczas współpracy z panem Nocuniem widać jego wielkie zaangażowanie - w świecie, gdzie ludzie robią minimum tego co powinni zrobić, żeby zarobić, on daje z siebie 110% i nie zdziera z człowieka pieniędzy. Spokojnie można zadać mu pytanie, na które odpowiedź jest z pozoru oczywista - pan mecenas wszystko wyjaśni, przy czym człowiek nie czuje się głupio, że zapytał o coś pozornie banalnego. Podsumowując, jest to doskonale przygotowany do pracy profesjonalista, a do tego ludzki człowiek o prawidłowym kręgosłupie moralnym. Nakierowuje ludzi na najkorzystniejsze dla nich rozwiązania w danej sprawie i każdą doprowadza do końca w sposób jak najbardziej zadowalający dla klienta. Zawsze będę mu wdzięczna za jego pomoc. Z pewnością jest to człowiek, do którego warto zwrócić się w ciężkiej sytuacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-06 15:02:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją