Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Ewelina Mróz-Wydrych Ewelina Mróz-Wydrych

Zawód: Adwokat 
Adres: Świętokrzyskie, Kielce
Telefon: Kom. 794060403
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 27x

Jakość usług: 100% wysoka 27x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 27x
Ceny usług: 100% niskie 27x
Ilość opinii w serwisie: 27
Ilość odsłon profilu firmy: 1136
Data utworzenia profilu: 2017-08-30 09:36:37
Data ostatniej aktualizacji: 2017-08-31 08:31:54 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Ewelina Mróz-Wydrych Ewelina Mróz-Wydrych

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat zawsze przygotowana, dba o klienta, Profesjonalista. Bardzo polecam. Pani Adw. zaangażowana, solidna, terminowa. Jakby sprawa dotyczyła Jej samej lub kogoś bliskiego. Przedstawia realne rozwiązania. Cena dopasowana do sytuacji i możliwości klienta. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2018-09-19 09:35:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalistka, genialnie rozgrywa sprawę, dąży do ugody nie narażając żadnej ze stron na koszty. Jej celem jest osiągniecie ugody miedzy stronami, a to nie jest takie łatwe kiedy ludzie kloca sie o pieniądze. Bardzo jestem zadowolony ze współpracy z mecenas Eweliną Mróz-Wydrych. Wszystkie porady celne i profesjonalne, a najważniejsze uczciwie podchodzi do sprawy. Oprócz spraw cywilnych, specjalizuje się w sprawach rozwodowych. Czytałem bardzo wiele pozytywnych opinii w zakresie prowadzonych spraw. BardzoZadowolny. Dlatego Polecam adwokat Ewelinę Mróz- Wydrych adwokatka sprawna merytorycznie, przygotowana do sprawy, dokonująca rzeczowej analizy obowiązujących przepisów i działająca zgodnie z nimi. Przemyślane działania w sprawie, postawa - spokój i dystans do emocji na sali sądowej. Forma pozwu - "kwintesencja" oddająca szczegóły sprawy świadczy o profesjonalizmie autorki i zyskuje uznanie sądu. Wygrana. Mam nadzieję na uzyskanie przez Panią mecenas zwrotu wszystkich zaangażowanych w sprawę środków finansowych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2018-08-20 11:41:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super podejście, zaangażowanie. Pełen profesjonalizm .Sprawa prowadzona fachowo - W rezultacie pozytywny wynik i wszystko po mojej myśli. Szczery uśmiech Pani Mecenas :) Dziękuję .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lech dnia: 2018-08-09 14:30:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, adwokat Ewelina Mróz-Wydrych prowadziła mi sprawę rozwodową - konkretna, od razu powiedziała co przynieść, jakie dokumenty są potrzebne. Natomiast jej pisma są zniewalające !!! na kilkanaście stron, pierwszy raz widziałem, aby mecenas tyle napisał i takie miał rzetelne podejście
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2018-08-06 10:13:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria bardzo dobra Poleciała mi koleżanka i polecam innym pomoc i wiedza na super poziomie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angy dnia: 2018-07-02 09:05:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z pomocy adwokat Eweliny Mróz-Wydrych. Prowadziła mi sprawę o podział majątku i bardzo mi pomogła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2018-06-22 10:00:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Ewelinę. Jest osobą bardzo pracowitą i rzeczową. Udziela konkretnych porad analizując wszelkie możliwości prawne. Już kilkukrotnie miałem przyjemność korzystać z porad Pani Eweliny. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2018-06-19 18:18:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oj bardzo dużo zawdzięczam Pani Ewelinie miałem juz zaproszenie na wakacje na Pińczów wystąpiliśmy z dozorem elektronicznym a Sąd w Kielcach nic cisza ale Mecenas postawiła wszystkich na nogi i mi odroczyli wakacje do czasu dozoru Tnx
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2018-06-13 10:06:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Mecenas poleciła mi znajoma rzeczowak skuteczna Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-12 19:04:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To co robi Pani Adwokat to absolutnie zmienia coś niemożliwego w możliwe Sąd zabrak mi prawo jazdy Pani Adwokat Ewelina zażaliła i ten sam Sąd zmienił decyzję i zwrócił mi prawko Także Pani Ewelina jest rewelacyjne Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-17 14:20:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest osobą rzetelną , w 1000% oddaną prowadzonej sprawie. Zawsze służy radą i pomocą.Sprawa zakończona pomyślnie. Gorąco polecam panią mec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-15 12:08:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ewelina prowadziła mi sprawę karną i bardzo mi pomogła
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir dnia: 2018-03-26 19:12:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pani Ewelina prowadziła mi rozwód szybko i skutecznie, starała się wyjaśnić wszystko i dogadywać się ze stroną przeciwną żeby szybko przeprowadzić wszystko...I sprawa po 2 terminach zakończona bez prania brudów...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2018-03-21 10:56:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ewelina prowadziła mi sprawę o podział majątku - na szczęście szybko doprowadziła do ugody i załatwiła temat Widać że jej się chce interesować sprawą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2018-03-13 18:26:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam jestem jak najbardziej zadowolona szybki rozwód dobre alimenty na dzieci wszystko co chciałam zasądzona.poza tym Pani mecenas to bardzo uprzejmą osobą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2018-03-12 16:29:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas to super kobietka bardzo pilnie potrzebowałam pomocy i tak zorganizowała czas żebyśmy się spotkały szybko. porada rzeczowa i pomocna poza tym bardzo sympatyczna osoba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2018-03-10 14:44:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mec.nie siedzi i patrzy w sufit tylko dziala oraz broni jak lwica. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-14 15:58:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat prowadziła mi sprawę karną, bo była żona założyła mi sprawę o rzekome znęcanie - a rozwód w tle - byłem u innych adwokatów i mówili że nic się nie da zrobić bo mi założyła niebieskie karty, a pani adwokat że walczymy i jestem uniewinniony !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-15 09:09:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem sprawę z PZU o 50.000 zł - miałem oddać -regres i dzięki Pani adwokat ni nie muszę oddać. to dla mnie astronomiczna kwota a z odsetkami dobijało do 100.000 zł - ale dzięki mecenas Ewelinie nic nie muszę oddawać powództwo oddalono i to wygrała z PZU jeszcze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Raf dnia: 2018-01-12 17:44:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła mi sprawę karną 12 tomów akt i doprowadziła do uniewinnienia mojej osoby za co bardzo dziękuję i szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maks dnia: 2018-01-11 20:18:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat ! Bardzo konkretna z ogromną wiedzą osoba ! Prowadzi kilkanaście spraw majątkowych naszej firmy i do tej pory wszystkie wygrane. Dziękujemy i szczerze polecamy !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pomoc Drogowa dnia: 2017-12-14 13:47:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm i zaangażowanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-20 15:23:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat pomogła mi w sprawie karnej - groziło mi odebranie prawa jazdy na zawsze, a dzięki "wyszczekanej" Pani adwokat prawo jazdy mam do dziś - dzięki jej pomocy udało się odzyskać prawko!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2017-09-14 14:06:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm.Wiedza oraz serce do wykonywanego zawodu. POLECAM !!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mazi dnia: 2017-09-12 16:02:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Ewelina Mróz-Wydrych prowadziła mi sprawę o uregulowanie kontaktów z moją córeczką w sądzie rodzinnym - Pani Mecenas tak zakręciła świadków przeciwnej strony, że nawet nie wiedzieli, jaki jest dzień. Ostatecznie sprawa zakończyła się pomyślnie. Byłem i jestem bardzo zadowolony z pomocy Pani Mecenas i teraz polecam ją wszystkim znajamomym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2017-09-05 22:26:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Ewelina Mróz Wydrych bardzo pomogła mi w sprawie emerytury ZUS odmówił Ale Pani Mecenas wygrała i teraz mam 3000 złotych emerytury
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-30 22:07:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat prowadziła mi sprawę na drugim krańcu Polski- i wygrana - pomimo że przeciwna strona starała się wymyślać różne rzeczy..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2017-08-30 09:38:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją