Opinie o Kancelaria Adwokacka Urszula Piątkowska Warszawa

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Urszula Piątkowska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-656 Warszawa Śniadeckich, 10 10/20
Telefon: Kom. 664165164
Adres e-mail: kancelaria(małpa)uplegal.pl
Strona internetowa: http://www.uplegal.pl/
NIP:
712-292-38-09
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Urszula Piątkowska w Warszawie świadczy kompleksową pomoc prawną na rzecz osób fizycznych i przedsiębiorców Słowa kluczowe: adwokat, lublin, prawo karne, prawo rodzinne, rozwód, alimenty, ochrona dóbr osobistych

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2569
Data utworzenia profilu: 2015-02-23 20:46:41
Data ostatniej aktualizacji: 2017-08-30 13:32:31 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Urszula Piątkowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Konkretna i kompetentna. Stanowcza kiedy trzeba, super tłumaczy, wiedziałem co i dlaczego robimy, na co możemy liczyć, a na co nie ma szans i jakie są zagrożenia. Trochę zabiegana, ale wszystko zawsze było dopilnowane, a pisma robiły na mnie duże wrażenie. Na sądzie chyba też, bo z wyniku końcowego jestem bardzo zadowolony. No i ja też potwierdzam, że wiedza psychologiczna pani Mecenas jest bezcenna, nie tylko przed sądem, ale też mi osobiście pomogła lepiej spojrzeć na sytuację.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2018-02-07 14:18:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam do rozwodu! Super kobieta, bardzo dobry kontakt, wie co robi, poważnie podchodzi do sprawy i rzeczywiście ma wiedzę psychologiczną, a to bardzo pomaga, zwłaszcza w sprawie opinii, ale nie tylko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: emem dnia: 2017-08-10 12:18:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Urszula prowadziła moje sprawy rodzinne przez dwa lata - kontakty, egzekucję kontaktów, a w końcu rozwód. Nie zamieniłabym jej na nikogo innego! Cierpliwa, kontaktowa, nie obiecuje gruszek na wierzbie, nie popisuje się, umie negocjować. W sądzie siła spokoju. Daje bardzo duże poczucie bezpieczeństwa i oparcie. Jestem bardzo zadowolona z efektów we wszystkich sprawach. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2017-03-09 17:23:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam pozytywne opinie. Konkretna i wie co robi. Dobry adwokat do spraw karnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nicknick dnia: 2016-01-04 14:24:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas broniła mnie w sprawie karnej. Skończyło się uniewinnieniem, a prawdę mówiąc obawiałem się najgorszego. Komentarz chyba zbędny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-10 17:06:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poprzednimi opiniami: kompetentna, konkretna i uczciwa (!!!). Przede wszystkim jasno wszystko tłumaczy. Dokładnie wiedziałam jak będzie wyglądało postępowanie i jakich ruchów mogę się spodziewać od przeciwnika. Zasady rozliczeń też były jasne i konkretne, bez żadnych niespodzianek i dodatkowych kosztów nie wiadomo skąd. Mały minus, że czasem ciężko ją złapać, ale zawsze oddzwania/odpisuje i nie zdarzyło mi się, żeby nie znalazła jakiegoś terminu "na cito" jeśli sprawa rzeczywiście była pilna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda A. dnia: 2015-08-20 17:17:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Szukałem kogoś do rozwodu z walką o syna - wybrałem ją, bo przeczytałem, że ma czy robi fakultet z psychologii, a nie znalazłem innego takiego adwokata w Lublinie. W moim przypadku to był strzał w dziesiątkę, kobieta rzeczywiście ma wiedzę w temacie i potrafi ją wykorzystać (zwłaszcza przy opinii RODK). Plus w sądzie była bardzo ogarnięta i wygadana. Potrafi podejść świadków-krętaczy. Polecam zdecydowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2015-05-05 21:55:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Urszula Piątkowska prowadziła w Warszawie sprawę karną mojego narzeczonego. To było szczęśliwe zrządzenie losu, że na nią trafiliśmy bo przyszła w pewnej chwili za adwokata, którego przydzielono nam z urzędu i prowadziła sprawę już do końca. Mój narzeczony jest obcokrajowcem i prawie nie zna języka polskiego, mówi po angielsku ale tylko trochę. Poprzedni adwokaci nie umieli się z nim porozumieć. Ja uważam że po prostu nie chcieli i nie mieli serca i cierpliwości. Pani Adwokat nie dość, że wygrała uniewinnienie to okazała nam bardzo dużo uwagi i dobroci. Wszystko spokojnie tłumaczyła, niczego nie obiecywała, mówiła z góry co będzie jeśli przegramy sprawę. Byłam w szoku bo nie chciała wziąć od nas żadnych pieniędzy. Mówiła, że adwokatowi z urzędu może płacić tylko państwo i że będzie o nas walczyć tak, jak o każdego innego klienta. Dlatego nie wiem czy Pani Mecenas jest droga, wiem na pewno, że nie patrzy jak tu człowieka wydoić jak inni tylko na prawdę kocha to co robi. Pani Urszula Piątkowska to bardzo dobry Adwokat, naprawdę wspaniały i do tego dobry człowiek. Niech Panią Bóg błogosławi, Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.D. dnia: 2015-02-23 21:40:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją