Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Dorota Welenc (Kuczyńska)

Zawód: Adwokat 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-800 Włocławek POW 22A/22 (I piętro)
Telefon: Kom. 663-383-848
Adres e-mail: adwokat.dorotawelenc(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.adwokaci-wloclawek.pl
Opis działalności: Rzetelna i profesjonalna obsługa prawna. Pomoc prawna klientom indywidualnym oraz stała obsługa podmiotów gospodarczych. Słowa kluczowe: prawo, porada prawna, opinia prawna, adwokat, prawo karne, prawo gospodarcze, zobowiązania, rozwód, podział majątku

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2572
Data utworzenia profilu: 2015-09-28 12:03:39
Data ostatniej aktualizacji: 2017-08-28 13:33:25 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Dorota Welenc (Kuczyńska)

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest konkretna. Prowadziła mi kilka spraw, poczynając od rozwodu, przez inne okołorozwodowe sprawy, a na majątku kończąc. Jestem zadowolony. W przyszłości napewno też skorzystam z jej pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jaro dnia: 2017-09-27 16:03:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa i szybka pomoc. Jestem zadowolona ze współpracy. Dobry kontakt, duże zaangażowanie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-12 14:12:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam. Pani Mecenas przygotowana do każdej rozprawy, dokładna i rzeczowa. Przed każdym terminem wszystko dokładnie omawiane i ustalane - co dla mnie było niezmiernie istotne, ponieważ nigdy wcześniej nie byłem w Sądzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2016-12-20 10:31:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Mecenas trafiłam kierując się dobrymi opiniami i się nie zawiodłam. Bardzo mi pomogła, znajdując rozwiązanie w sytuacji, która wydawała się beznadziejna. Mogę z całą odpowiedzialnością polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-05-06 18:11:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Świetny prawnik. Sprawa rozwodowa przeprowadzona sprawnie i fachowo, choć nie należała do łatwych. Stały kontakt, fachowa pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2016-03-11 18:16:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Adwokat. Uzyskałam rzetelną pomoc w sprawie o podział majątku z byłym mężem. Z całą pewnością w razie potrzeby skorzystam jeszcze z jej usług.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-09 13:21:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo i profesjonalnie. Pani Mecenas szybko rozwiązała mój problem z nieuczciwym kontrahentem. Kompetentna, wykazująca ogromne zaangażowanie w sprawę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-10-14 10:48:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją