Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kontrahent

Zawód: windykacja należności, obrót wierzytelnościami  
Adres: Świętokrzyskie, Kielce
Telefon: Kom. 667101407
Adres e-mail: windykacja(małpa)kontrahent.eu
Strona internetowa: www.kontrahent.eu
Opis działalności: zarządzanie długami, odzyskiwanie długów, negocjacje, mediacje, doradztwo dla firm, rozmowy Słowa kluczowe: negocjator, pisma, windykacja, doradztwo, kontrahent

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 302
Data utworzenia profilu: 2017-08-11 14:38:57
Data ostatniej aktualizacji: 2017-08-11 14:38:57 

Opinie o Kontrahent

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nawet komornik nie potrafił odzyskać moich pieniędzy... Sytuacja nie wyglądała dobrze, ponieważ chodziło o dużą sumę. Na szczęście razem ze znajomą wyszukałyśmy tę firmę. Pieniądze odzyskałam już po 3 tygodniach. Jestem w pełni zadowolona. Nie da się ukryć, że firma ma ogromne doświadczenie w tym co robi i wiedzę na ten temat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renata Stachurska dnia: 2018-01-25 17:16:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedy składałem Panu Tomaszowi podziękowania powiedział że mogę tu napisać opinię tylko co tu można napisać. Wszystko się zgadza co inni piszą. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Pełne zaangażowanie. Widać że jest prawdziwym profesjonalistą w tym co robi. Usługa to nakłonienie mojego byłego wspólnika do właściwego rozliczenia się że mną i ściągnięcie od niego moich pieniędzy. Bardzo bardzo dziękuję za pomoc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna L. dnia: 2018-01-24 06:28:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sukces 100 procentowy dzięki zaangażowaniu i jeszcze raz zaangażowaniu. Firma na medal.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Matejki Katowice dnia: 2017-12-28 23:52:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie i solidnie - w sdóch słowach mogę opisać pracę zespołu. Widać że Panowie wiedzą co robią i mają bogate doświadczenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek Gola dnia: 2017-11-12 17:34:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe podejście nie spotykane u konkurencji. Pieniądze odzyskane po 2 tygodniach. Dziękuję za namiar i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Martyna Szafrański dnia: 2017-08-25 18:10:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi firmy kontrahent która w moim imieniu odzyskała należności których nie potrafił odzyskać komornik. Rzetelna obsługa. Rekomenduję usługi z pełną odpowiedzialnością
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-08-11 14:40:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją