Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Technikan

Zawód: artykuły i sprzęt gospodarstwa domowego - naprawa  
Adres: Mazowieckie, Cala Polska
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://www.technikan.pl/
Opis działalności: Naprawa sprzętu AGD Słowa kluczowe: AGD, naprawa, serwis

Ocena: 66% pozytywna 6x 3x

Jakość usług: 75% wysoka 6x 2x
Terminowość: 66% bez zastrzeżeń 4x 2x 2x
Ceny usług: 33% niskie 1x 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 712
Data utworzenia profilu: 2017-08-07 23:36:16
Data ostatniej aktualizacji: 2017-08-07 23:36:16 

Opinie o Technikan

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłam usterkę zmywarki. Mechanik przyjechał o umówionej godzinie, wypytał o szczegóły już przez telefon. Naprawa poszła szybko i sprawnie. Zmywarka działa bez zarzutów. Konkretnie i fachowo. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie zgłaszałam
Opinia dodana przez: Nikola dnia: 2018-07-19 15:03:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zepsute drzwi od lodówki. Mechanik przyjechał na umówioną wizytę. Szybko naprawił usterkę. Dał gwarancję na naprawę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2018-05-14 14:58:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłam przez ich stronę naprawę pralki. Szybko odpisali na mój e-mail. Umówiliśmy się na naprawę, pan przyjechał, okazało się, że trzeba wymienić jakąś małą część. W sumie naprawa przebiegła sprawnie i dostałam gwarancję na wymieniony element. Zapłaciłam zaraz po wykonaniu usługi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2018-03-20 15:05:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mechanika z Wrocławia. Szybko przyjechał i naprawił sprzęt. Po zdiagnozowaniu wytłumaczył co się zepsuło, więc nie mieliśmy problemu z podjęciem decyzji. Ceny wydają mi się być dość przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata Nowak dnia: 2018-03-14 15:10:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam . Długo czekałam drogo zapłaciłam a zmywarka dalej szwankuje. Naprawiacz co chwile biegał do ubikacji wysępił wręcz obiad i po wszystkim już stwierdziłam , że niema perfum męża kilku szt. tych bardziej markowych. Po kolejnych dwóch dniach zauważyłam , że niema nigdzie kilku par różnej bielizny . wyparowała razem z perfumami męża. Zboczeniec.
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Aneta Gawdonowicz , Poznań dnia: 2018-03-10 00:36:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szczerze polecam Technikana każdemu kto ma problem ze swoim sprzętem AGD szybko przyjechali naprawili i jeszcze dali gwarancję na wymienione części
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: patka dnia: 2017-11-08 13:42:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwisant był tego samego dnia chociaż z lekkim opożnieniem przez korek.. Lodówka została naprawiona. Gość z doswiadczeniem, widać ze nie jedna lodówke naprawił. Szybko konkretnie i bez owijania w bawełne..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie była konieczna..
Opinia dodana przez: Ryszard z wrocław- krzyki dnia: 2017-10-17 13:52:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mechanik na umawiane wizyty nie przyjeżdża. Zawsze ma wymówkę, lub też nie odbiera telefonu. Kiedy w końcu dotarł, zabrał uszkodzoną elektronikę z pralki do naprawy. Naprawioną elektronikę PODŁĄCZYŁ DO PRALKI BEZ DIAGNOZY co mogło wpłynąć na uszkodzenie. Efekt: elektronika spalona tym razem kompletnie, nie do naprawy. Wymówki mechanika: ja nie jestem elektronikiem i chyba wszystko dobrze podłączyłem :D Chyba :D Pralka do śmieci, naprawa tym razem nieopłacalna. Opinie klientów na stronie samego serwisu to Fake. Nie dla się dodać opinii na ich stronie. SERDECZNIE ODRACZAM USŁUGI TEJ FIRMY!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Tomasz Wrocław dnia: 2017-08-31 13:47:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma przysłała montera do naprawy pralki. Pan zdiagnozował problem, obiecał naprawę w ciągu kilku dni. Pobrał zaliczkę 400 zł, którą mailowo potwierdziła sama szefowa p. Magda. Po telefonach przez dwa tyg. (z naszej strony, bo p. monter Rafal nie raczył zadzwonić ani razu) umówił się na naprawę, oczywiście nie przyjechał. Po interwencji w firmie Technikan, pracownicy przyznali, że mają z nim problem, że do jednej Pani przyjechał pijany, a inny klient musiał zgłosić sprawę na policję, ponieważ pobrał kasę i jak u mnie się nie pojawił. Właścicielka przez telefon obiecała pomoc, a nawet zwrot pieniędzy, po czym przestala odbierac telefon. Efekt: pieniądze ukradzione, pralka nie naprawiona, firma milczy. Sprawa zgłoszona na policji i podana do US.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Szefowa przestała odbierać telefon, nie odpisała nawet na jednego maila
Opinia dodana przez: okradziona dnia: 2017-08-07 23:38:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją