Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SPECO Mariusz Lesiak

Zawód: hydrauliczne usługi Hydraulik 
Adres: Mazowieckie, 04-074 Warszawa al. Jerzego Waszyngtona 65/13
Telefon: Kom. 501-254-456
Adres e-mail: speco(małpa)hydraulika-gaz.com
Strona internetowa: http://hydraulika-gaz.com
NIP:
113-036-32-27
Opis działalności: Hydraulik - usługi hydrauliczno-gazowe. Instalacje hydrauliczne i gazowe, co, montaż, przeróbki Słowa kluczowe: hydraulik, hydraulika, gazownik, usługi hydrauliczne, usługi gazownicze, centralne ogrzewanie, woda, gaz, instalacje, piec, piecyk, bojler, montaż, instalacja, przeróbki

Ocena: 100% pozytywna 5x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 2x
Ceny usług: 100% niskie 2x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 568
Data utworzenia profilu: 2017-08-06 23:53:12
Data ostatniej aktualizacji: 2017-08-06 23:53:12 

Opinie o SPECO Mariusz Lesiak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług hydraulicznych wykonanych u mnie w domu przez Pana Mariusza Lesiaka. Wymiana urządzeń sanitarnych i podłączenie kuchenki gazowej wykonane rewelacyjnie, w bardzo szybkim czasie, z wielką starannością i w super cenie. Polecam Wszystkim przesympatycznego fachowca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabella Pydyn dnia: 2019-12-05 14:03:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki kontakt , krótki termin i fachowa instalacja ! Przystępna cena! To , powody naszego zadowolenia :) Polecamy usługi Pana Mariusza , bez obaw :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: MaciejStvi dnia: 2019-10-10 18:18:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentny fachowiec budzący zaufanie klienta od pierwszej chwili. Nie ma dla niego problemów nie do rozwiązania, a przy tym spokojny, sympatyczny i uroczy człowiek. Nasz problem został rozwiązany szybko i sprawnie, podczas gdy dwie kolejne ekipy Media Expert nie mogły sobie z nim poradzić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-09-30 22:43:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przykręcenie baterii ściennej w łazience. Sam próbowałem ale nie pasowała mi bateria na stare mimosrody. Hydraulik przyjechał szybko, chwila moment i po sprawie. Do tego udzielił kilku porad. Tak to właśnie powinno wyglądać.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Witold dnia: 2018-11-08 17:51:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mariusz wymieniał u mnie kaloryfer. Wszystko poszło sprawnie i szybko. Potrafi doradzić, stara się ograniczyć dodatkowe koszta. Można go polecić z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Nie było potrzeby nic reklamować.
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2018-04-03 14:57:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją