Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Przem-bruk Przemyslaw Padamczyk

Zawód: brukarze Brukarz 
Adres: Mazowieckie, 05-250 Radzymin Rżyska
Telefon: Kom. 519788307
Adres e-mail: Przembruk(małpa)onet.pl
Strona internetowa: http://www.przem-brukk.wix.com/przembruk
Opis działalności: Komplekspwe układanie kostki brukowej Słowa kluczowe: kostka, brukarz, brukarze, ogrodzenia, taras,

Ocena: 100% pozytywna 23x

Jakość usług: 100% wysoka 23x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 22x 1x
Ceny usług: 100% niskie 20x 3x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 4016
Data utworzenia profilu: 2012-11-28 11:11:12
Data ostatniej aktualizacji: 2017-08-06 10:37:35 

Opinie o Przem-bruk Przemyslaw Padamczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm ze strony Pana Przemka. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-09 14:01:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Przembruk wykonała prace w określonym wczesniej terminie po bez żadnych zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2017-06-23 07:15:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonawca w pełni poradził sobie z wykonaniem kostki brukowej oraz ogrodzeniem z bloczków ozdobnych. Po wykonanej usłudze zostawili porządek. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Otrzymałam pisemną gwarancje na trzy lata
Opinia dodana przez: Ewelina D. dnia: 2016-08-07 07:31:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udana współpraca z Panem Przemkiem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2016-01-22 09:25:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie wykonana usługa założenia trawnika. Dobry kontakt oraz terminowość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-04-16 22:42:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Firma Przembruk wykonywała u mnie podjazd, chodniczki oraz taras. Ceny usług są na przeciętnym poziomie. Efekt pracy panów z owej firmy jest bardzo zadowalajacy. Wszystkie szczegóły zostały precyzyjnie dopracowane a uwagi zostały przełożone na bardzo dobre wykonanie zlecenia. Chce podkreślić że, średnie ceny w 100 % pokrywają się wzorowym wykonaniem usługi. Również kostka która dostarczył Pan Przemysław z uzwglednieniem swoich rabatów dla mnie ,,zleceniodawcy,, była naprawdę po konkurencyjnych cenach. Polecam wszystkim. Magdalena R.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Gwarancja 36 miesięcy
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2014-03-01 21:43:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo porządny wykonawca nawierzchni brukowych. Zgadzam sie z wszystkimi opiniami i polecam następnym klientom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Daria W. dnia: 2013-09-26 19:26:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze wykonana usługa, ułożenia kostki brukowej 160 m2. Praca przebiegła bez żadnych zakłuceń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert Zych dnia: 2013-07-23 17:45:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca przebiegła bez żadnych zakłóceń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2013-07-16 21:13:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe podejscie do wykonywanej usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-09 15:02:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Przembruk profesjonalnie podeszła do zlecenia wykonania parkingu z kostki bechaton 1500 m2. Od początku moja współpraca z ową firma układała sie wzorowo. Dobry kontakt przed zarazem w trakcie wykonywania prac przełożył się na porządne wykonanie usługi przez szybkie reagowanie na przekazane uwagi. Cena i jakość wykonanych prac bardzo dobrze sie pokrywają jak i konkurencyjne ceny użytych materiałów tworzą wspólna całość. Polecam Przembruk.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pi29 dnia: 2013-06-02 08:28:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra współpraca. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adrian dnia: 2013-05-05 20:40:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trawnik i kostka brukowa wyszla ladnie a wszystko zostalo wykonane estetycznie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Gwarancja na okres 36 miesiecy
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-23 00:19:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i solidna usługa oraz ceny do akceptacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-10 17:53:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz drugi skorzystałem z usług firmy PrzemBruk odśnieżania parkingu i całodobową opiekę nad nim i po raz drugi wystawiam w 100% pozytywna opinię. Plecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Szybka, bezproblemowa
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2013-03-25 13:41:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie wykonywali u mnie taras i wyjscie na ogród. Wszystko wyszło jak sobie zaplanowałem. Szybki czas wykonania sprawił że Panowie zdążyli przed powrotem zimy. Niska cena materiałów, solidnośc i porządek na budowie to duże atuty. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: R dnia: 2013-03-16 08:51:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wywiazala sie z umowy odsnieżania parkingu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-25 09:05:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firme PRZEMBRUK znalazlem na serwisie OFERIA.PL i wybralem ją poniewż mial najwiecej i wyłacznie pozytywne oceny Po wykonanej pracy przez tą ekipe sam dodam dobra opinię. Wykonawca godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Olszyniak dnia: 2013-02-16 18:01:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Witam. Podpisalam umowe z firma PRZEMBRUK na usługe odsnieżania parkingu przy naszej firmie. Jestem mile zaskoczona jakoscia uslugi poniewaz panowie z owej firmy pojawiali sie za kazdym razem gdy spadl snieg i w szybkim tepie uporali sie zalegajacym puchem. Polecam. Solidna firma
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2013-02-02 09:11:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowosc, Dobry kontakt oraz fachowa usluga to jedne z wielu pozytywów Brygady z firmy PRZEMBRUK.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-31 17:46:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonawca Przem-bruk wykonuje swoja prace według umowy. Jestem mile zaskoczona precyzją, starannością, czystością oraz zadeklarowanym i spełnionym według umowy terminem. Polecam wykonawce wszystkim tym którzy byli często oszukani przez wszelakie pseudo firmy. Przem-Bruk jest godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna S. dnia: 2013-01-06 16:33:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia w stu procentach pozytywna. Po zakonczeniu prac nie mam zadnych zastrzeżeń do wykonawcy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanislaw12 dnia: 2012-12-04 18:20:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie zrobili co do nich należało szybko fachowo i na koniec zostawili porządek na miejscu budowy. Polecam wykonawce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz W. dnia: 2012-12-01 09:23:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją