Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Roksana Pieróg

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon: Kom. 691397571
Adres e-mail: pierogroksana(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.adwokat-pierog.warszawa.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka specjalizująca się w sprawach z zakresu prawa spadkowego, prawa nieruchomości, prawa karnego Słowa kluczowe: Adwokat, Prawo spadkowe, Prawo nieruchomości

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 3x
Ceny usług: 100% niskie 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 669
Data utworzenia profilu: 2017-08-04 14:24:32
Data ostatniej aktualizacji: 2017-08-04 14:24:32 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Roksana Pieróg

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem na poradzie w sprawie alimentów na dziecko, gdyż otrzymałem od swojej byłej żony pismo z żądaniem ich podwyższenie, a niestety nie mam na to środków. Pani Mecenas Pieróg jest przemiłą osobą, uspokoiła mnie i jasno wszystko wytłumaczyła jakie mam szanse na wygranie sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kor_el29 dnia: 2018-06-21 11:03:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak spadki to tylko Pani Pieróg, na prawdę zna się na temacie. Prowadziła moją sprawę o zachowek. Można się z nią umówić na spotkanie z dnia na dzień.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka dnia: 2018-01-05 12:21:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest bardzo kompetentna osobą. Jak podejmuje się poprowadzić sprawę to przykłada się do niej i jest przygotowana na każda rozprawę. Polecam Stanisław B.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-04 14:07:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pomocy Pani adwokat która napisała bardzo dobrą apelację w mojej sprawie, udało się wywalczyć się zachówek chociaż sprawa była dość skomplikowana. Pani mecenas zawsze miała dla mnie czas, oddzwaniała na moje telefony. A co najważniejsze cena za usługi nie była wygórowana
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara S dnia: 2017-12-03 14:49:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas pisała dla mnie wniosek o stwierdzenie nabycia spadku, gdzie kwestionowany był testament. Wniosek bardzo profesjonalny, kancelaria pomogła mi w uzyskaniu niezbędnych dokumentów z urzędów, a do tego Pani Mecenas ze szczegółami wytłumaczyła mi jak będzie wyglądać cała sprawa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paweł Kos dnia: 2017-12-01 21:46:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna osoba. Jej wiedza bardzo mi pomogła w sprawie o zasiedzenie. Polecam z czystym sercem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka M. dnia: 2017-08-27 11:57:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas pomimo młodego wieku jest bardzo kompetentną osoba. Po przedstawieniu jej mojego problemu bardzo dokładnie wyjaśniła mi argumenty, które przemawiają na moją korzyć oraz przestawiła strategie działania przez sądem. Jestem bardzo zadowolona z jej usług. Bardzo polecam p. mecenac Roksanę Pieróg.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Maria R. dnia: 2017-08-14 14:02:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i kompetentna Pani Mecenas. Jasna i wyczerpująca porada jaką mi udzielila pomogła w szybkim załatwieniu sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna B. dnia: 2017-08-11 20:38:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją