Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Rzeszów RESLEGAL kancelaria adwokacka Piotr Charzewski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Podkarpackie, 35-326 Rzeszów Aleja Rejtana 23
Telefon: Kom. 733 313 143
Adres e-mail: kancelaria(małpa)reslegal.pl
Strona internetowa: www.adwokatrzeszow.eu
Opis działalności: Kancelaria adwokacka Reslegal adwokat prawnik Rzeszów Słowa kluczowe: adwokat Rzeszów, kancelaria adwokacka, prawnik, obsługa prawna firm, zakładanie spółek, odszkodowania, rozwód, sprawy karne

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 87% niskie 7x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 862
Data utworzenia profilu: 2017-07-31 08:18:51
Data ostatniej aktualizacji: 2017-08-01 07:37:21 

Opinie o Adwokat Rzeszów RESLEGAL kancelaria adwokacka Piotr Charzewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piotr Charzewski to rzetelny adwokat, który daje poczucie bezpieczeństwa w czasie prowadzenia sprawy. Zaangażowany i skuteczny. Godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2017-09-26 22:04:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka i pozytywna pomoc w różnych sprawach. Miła i życzliwa obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B.M. dnia: 2017-09-21 17:52:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług kancelarii. Tworzą ją ludzie z pasją, którzy są kompetentni i wykazują się pełnym profesjonalizmem pod każdym względem. Do spraw podchodzą z pełnym zaangażowaniem oraz indywidualnie do każdego klienta, wybierając dla niego najbardziej optymalne rozwiązania. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika K dnia: 2017-09-14 16:43:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa adwokacka na najwyższym poziomie. Do klienta podchodzą z dużym zaangażowaniem, jestem pod wrażeniem ich rozległej wiedzy prawniczej. Jak najbardziej polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata S dnia: 2017-09-12 21:37:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po moich doświadczeniach wybieram kancelarię RESLEGAL i przy niej pozostanę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Dragan dnia: 2017-09-08 10:04:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria na plus, adwokaci z Reslegal kompetentni, znają się na swoim fachu i bardzo pomocni, w ogóle nie wiedziałem jak podejść do mojej sprawy i od czego mam zacząć ale krok po kroku wszystko mi wytłumaczono i jest ok, jak najbardziej polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2017-09-04 18:50:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia! Adwokaci podchodzą do sprawy z dużym zaangażowaniem . Moja sprawa została załatwiona szybko i profesjonalnie . Bardzo miła obsługa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janusz Ch. dnia: 2017-09-01 22:43:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z najlepszych adwokatów, wygrywa sprawy, które na pierwszy rzut oka wydają się być nie do wygrania...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Sołkowicz dnia: 2017-09-01 11:19:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam nie miły rozwód. Ale wszystko poszło sprawnie, dzięki Pani adwokat Natalii miałam wsparcie w sprawach o alimenty jak i podział majątku. :P Serdecznie polecam kancelarią adwokacką Res legal.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2017-08-01 13:17:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny pozytyw za podejście do sprawy. Żadnych problemów z komunikacją oraz rzetelne spostrzeżenia w sprawie. Widać doświadczenie i czuć opiekę prawnika jak i adwokata w sprawie. Zero ściemy i same konkrety. Tak dalej !!! Serdecznie polecam jako przedsiębiorca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2017-07-31 08:22:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją