Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Prof. dr hab. Hanna Paluszkiewicz

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Wielkopolskie, Poznań, Września Filia: Września, ul. Staszica 14/51 Poznańska 62/6
Telefon: (61) 843-12-06 Kom. 508 268 018
Adres e-mail: kontakt(małpa)kancelariapaluszkiewicz.pl
Strona internetowa: https://kancelariapaluszkiewicz.pl/
Opis działalności: prawo cywilne,gospodarcze,obsługa podmiotów gospodarczych,prawo telekomunikacyjne,procesy sądowe,windykacja należności, Słowa kluczowe: prawo gospodarcze,radca prawny,radca prawny poznań,adwokat, prawnik,dobry prawnik poznań, dobry adwokat w poznaniu, umowa,opiniowanie umów,pozew,porada prawna,najem,rozwód,alimenty, adwokat poznań, adwokat września, radca prawny września

Ocena: 100% pozytywna 22x

Jakość usług: 100% wysoka 21x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x
Ceny usług: 100% niskie 16x 5x
Ilość opinii w serwisie: 22
Ilość odsłon profilu firmy: 5862
Data utworzenia profilu: 2013-07-18 20:28:26
Data ostatniej aktualizacji: 2017-07-28 23:06:03 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Prof. dr hab. Hanna Paluszkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam przyjemnosc korzystac z porady prawnej w kancelarii. Bardzo fachowo udzielono mi informacji,pozniej jeszcze telefonicznie dopytywalam o dodatkowe kwestie. Atmosfera mila,i co wazne nie sztywna- pani mecenas ktora ze mna rozmawiala jest bardzo sympatyczna. Podsumowujac ludzki prawnik z duza wiedza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie bylo
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-30 01:07:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria zajmowała się moją sprawą odszkodowania za niedostarczenie lokalu socjalnego. Dzięki sprawności działania udało się ustalić warunki ugody i uniknąć kosztów sądowych i procesu, co było dla mnie ważne. Polecam i pozdrawiam szczególnie p. Magdę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: k. dnia: 2017-04-29 10:58:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze poprowadzona sprawa, wiele godzin (!) spędzonych na konsultacjach z Paniami, rzeczowy kontakt. Cenowo przystępnie, a przede wszystkim życzliwie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sm dnia: 2017-01-27 11:44:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie bardzo dobrze poprowadziły mój rozwód.skonczylo się bezboleśnie. Jestem wdzięczny za pomoc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: k. dnia: 2016-11-29 09:21:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uzyskałam rzetelną poradę w sprawie cywilnej i wskazówki, co zrobić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie zgłoszono
Opinia dodana przez: a. dnia: 2016-08-30 10:46:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria pomogla mi bardzo w myślałam beznadziejnej sprawie. Jestem bardzo wdzięczna za poświęcenie,takze w weekend i wielkie serce.przede wszystkim paniom się chciało szukać dla mnie rozwiązania,ale też uczciwie przedstawić szanse
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mal dnia: 2016-08-09 18:09:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zglosilem się do kancelarii z pozwem,panie poświęciły mi bardzo dużo czasu i uwagi. Znalazły ważne szczegóły,co zmienilo obraz sprawy.Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: k dnia: 2016-07-02 21:44:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od pewnego czasu współpracuje z kancelaria w sprawie cywilnej.Panie są bardzo miłe,służą wsparciem i wiedzą. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ms dnia: 2016-04-20 18:02:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna i życzliwa kancelaria. Uzyskałem uczciwa porade
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: r. dnia: 2016-03-12 19:51:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałem namiar do kancelarii od znajomej i naprawdę mi pomogli w sprawie z pracodawcą. Po ludzku podeszli do moich problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2015-09-16 17:24:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem po poradę w kancelarii, dowiedziałem się wszystkiego co było mi potrzebne. Konkretnie, rzeczowo i ze spokojem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2015-07-27 18:38:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja znalazłam kancelarię na tym portalu, pomogli mi w ciężkiej sprawie osobistej, jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anna dnia: 2015-05-28 11:12:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prowadzi moją sprawę rodzinną, poświęcając mi mnóstwo czasu i uwagi. I przede wszystkim mają elastyczne podejście, a jednocześnie ogromną wiedzę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: -mk dnia: 2015-01-12 18:19:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzyskałem rzetelną poradę prawną. Udany kontakt.
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-09-11 17:21:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomogli mi przy sprawie cywilnej. Konkretnie i cały czas w kontakcie. M.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-10 17:06:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadzwoniliśmy do kancelarii korzystając z tego portalu. Jako jedyne do tej pory postanowiły najpierw pomyśleć nad naszą sprawą, a potem dopiero przedstawić rozwiązanie, dzięki czemu zaoszczędziliśmy sporo pieniędzy. Mamy też konkretny plan działania, więc jesteśmy zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: hania dnia: 2014-01-19 21:05:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sensownie, fachowo, z ogromnym zaangażowaniem podeszli do mojej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2013-10-15 12:07:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja kontaktowałem się z kancelarią w związku ze sprawami gospodarczymi.Nie lubię ściemniania, przedłużania spraw i kombinowania, więc Panie Mecenas bardzo mi przypadły do gustu. Tanio, sprawnie, z głową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: a. dnia: 2013-08-22 11:12:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również mam bardzo dobre doświadczenia z kancelarią. Trafiłam przypadkowo, z polecenia znajomych, bo są mało rozreklamowani, a szkoda. Poświęcają naprawdę dużo uwagi, są w stałym kontakcie, ma żadnych problemów z uzyskaniem szczegółowej informacji. Przy tym nie zostawiają człowieka z pustą kieszenią. Naprawdę fachowcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2013-08-01 14:33:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria pomagała mi w sprawie cywilnej. Nie było żadnych problemów, nie składali też obietnic bez pokrycia. Rzetelnie przedstawiono mi stan prawny, ustalono wszelkie kroki. Polecam, w dobie prawników, którzy mówią co chce usłyszeć klient, kancelaria zasługuje na najwyższe oceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grzegorz dnia: 2013-07-22 14:23:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuję z kancelarią na stałe od kilku lat. Zespół jest bardzo rzetelny, dokładny i zaangażowany. Nie są nastawieni masowo, z naszej firmy wszystkie sprawy są przez nie analizowane bardzo szeroko. Myślę, że jeśli ktoś szuka starannych prawników, zwłaszcza do wsparcia działalności gospodarczej to są to właściwe osoby.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pracownik dnia: 2013-07-19 10:34:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prowadziła moją sprawę gospodarczą. Jestem bardzo zadowolony, rzetelnie, profesjonalnie i na najwyższym poziomie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-18 20:30:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją