Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ewentualni Arkadiusz Pieronek

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły Muzyk, Zespół muzyczny 
Adres: Śląskie, Śląsk
Telefon: Kom. 727 627 281
Adres e-mail: info(małpa)eventualni.com
Strona internetowa:
Opis działalności: ferujemy bogaty repertuar, dostosowany do wszelkiego rodzaju imprez. Wysokiej klasy instrumentarium oraz profesjonalne oświetlenie sceny pozwolą uzyskać niepowtarzalny charakter każdego EVENTU. Słowa kluczowe: eżeli chcesz zorganizować świetną, niezapomnianą oraz w pełni profesjonalną imprezę to nie mogłeś trafić lepiej. Nie bez powodu nazywamy się EVENTUALNI

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 274
Data utworzenia profilu: 2017-07-26 08:46:08
Data ostatniej aktualizacji: 2017-07-26 08:46:08 

Opinie o Ewentualni Arkadiusz Pieronek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół na 5 z ogromnym PLUSEM! Wiedzą jak grać, co grać, kiedy! Jako gość na weselu Tomka musze przyznac ze najlepsza była muzyka!
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-07 14:10:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klaudia, Arku, Tomku wielkie podziękowania po raz kolejny kierujemy w Waszą stronę! To była niezapomniana noc i dzień. Wasz klimatyczny zespół dodał pazura na parkiecie! Wspaniali jesteście
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-17 12:11:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niewątpliwym atutem zespołu oraz czynnikiem, który był kluczowy przy wyborze to chęć wynajęcia ekipy, która gra muzyke live, bez podkładów oraz żadnych plejbeków. Potem wystarczyło przesłuchać kilka utworów granych przez Eventualnych, zadzwonić i już. A sama impreza była perfekcyjna z ich strony
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-16 14:17:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chłopaki wraz ze swoją perła Klaudią jesteście najlepsi :) zajefajne imprezy robicie, każdy się bawi przy Was, NAJLEPSZA EKIPA
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-02 11:08:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo nowocześnie, zespół dopasowuje się do panujących trendów, czego efektem jest mega dobra impreza. Młodzi ludzie, na takich warto stawiać i dawać szansę
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-16 12:21:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doceniłem w zespole to, że grają bez podkładów i też ten fakt zadecydował o wyborze ekipy. Jestem bardzo zadowolony, jesteście świetni, a Pani Klaudia to perła wśród Was Panowie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-01 07:12:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Zespół EVENMTUALNI który grał u mnie na weselu. Goście byli pod wielkim wrażeniem oprawy muzycznej w wykonaniu niezwykłych i sympatycznych członków tego zespołu. Zespół jest bardzo profesjonalny i gwarantuje niezapomnianą zabawę:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2017-12-15 10:38:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół rewelacyjny. Jesteśmy zadowoleni i polecamy w 100%. Goście bawili się świetnie. Nic byśmy nie zmienili. Profesjonalni i konkretni.!serdecznie polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monia dnia: 2017-12-12 10:18:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam przyjemność bawić się z tym zespołem już nie raz! Jest świetny, godny polecenia! Zabawa z nimi to sama przyjemność. Polecam z całego serducha
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2017-10-16 05:37:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, miałam przyjemność bawić się przy oprawie weselnej tego zespołu .Zarówno ja jak i wszyscy goście byli pod ogromnym wrażeniem prowadzenia na wesoło i z powerem całej imprezy .Energiczny śpiew ,który pięknie zgrywał się w harmonii z innymi głosami , wspaniały i szeroki repertuar , gry ,zabawy ..no cuda ;)!! Goście zachłyśnięci , cóż za wspaniały i niepowtarzalny zespół.Polecam z całą odpowiedzialnością i dodam ,że jest to grupa z duszą i polotem .Serdecznie polecam Eventualni
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-21 07:17:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybór zespołu Eventualni to strzał w dziesiątkę!!!! Rewelacyjnie śpiewają i genialnie zabawiają gości weselnych. Jeśli szukacie profesjonalnego zespołu to własnie Oni . Zarówno świetnie wykonują polskie jak i zagraniczne utwory. Zespól do tańca i do różańca. Gorąco polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lena dnia: 2017-08-24 06:23:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten zespół to strzał w dziesiątkę!!!Super kawałki,repertuar dla każdego,świetnie się przy tym tańczy i przytula;))Wykony genialne,lepsze od oryginałów.Jeśli impreza to tylko z nimi.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jaro dnia: 2017-07-26 09:14:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją