Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Renata Tyczyńska - Tuzin

Zawód: Adwokat 
Adres: Łódzkie, 95-200 Pabianice Warszawska 47
Telefon: Kom. 517 34 29 46
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 88% pozytywna 8x 1x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 1x
Terminowość: 87% bez zastrzeżeń 7x 1x 1x
Ceny usług: 0% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 692
Data utworzenia profilu: 2017-07-21 18:07:23
Data ostatniej aktualizacji: 2017-07-21 18:07:23 

Opinie o Renata Tyczyńska - Tuzin

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z czystym sumieniem! całe szczęście, że nie uległem presji i nie podpisałem umowy z firmą odszkodowawczą!Pani Mecenas znakomicie wywiązała się z prowadzenia sprawy odszkodowawczej. Byłem na bieżąco informowany o postępach sprawy, żeby ostatecznie dowiedzieć się że wygrana przerosła moje najśmielsze oczekiwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2019-12-03 17:05:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam usługi Pani Mecenas. Nawet po zakończonej sprawie rodzinnej pomagała mi pisać pisma! Zaangażowana w sprawe w 300%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2019-08-02 11:46:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Pomogła mi w bardzo delikatnej aczkolwiek istotnej dla mnie sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2019-04-09 16:12:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Renata prowadziła mi sprawę, gdy była jeszcze na aplikacji. Na początku byłam niezadowolona, że to nie mecenas któremu zleciłam sprawę nie pójdzie na termin ale pani Renata okazała się bardzo dobra. Prowadziła moją sprawę do końca i jestem jej bardzo wdzięczna za pozytywne dla mnie rozstrzygnięcie. Do dzisiaj korzystam z porad pani mecenas, nawet wtedy gdy zwyczajnie nie rozumiem pisma urzędowego. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anita S. dnia: 2019-01-18 23:27:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam panią mecenas. Prowadziła sprawę moje syna i moją i wszystko zakończyło się po naszej myśli. Szczerze mówiąc bałam się udzielić pełnomocnictwa tak młodej osobie, zwłaszcza, że nie byłam na miejscu, a za granicą. Wszystko zostało dopilnowane. Mani Mecenas była ze mną w stałym kontakcie telefonicznym i mailowy. Na pewno skorzystam jeszzcze z usług pani mecenas!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2018-07-20 17:29:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Pan Mecenas prowadziła moją sprawę o odszkodowanie, która zakończyła się sukcesem. Polecam z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2018-05-15 13:28:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna babka, szanuje klienta i jego czas. Wygrała sprawę którą odrzuciło 2 innych adwokatów i wygrała, takich fachowców potrzeba!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2018-05-11 17:53:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług Pani mecenas . Jedyne, co potrafi, to wziąć pieniądze (dużo więcej niż to, na ile sąd wycenił jej pracę ) i nie być fair w stosunku do swojego klienta: wysłała poza moimi plecami pismo procesowe do sądu, wcale nie przedstawiając mi jego treści-ani przed wysłaniem, ani po; natomiast będąc ze mną w sądzie-tuż przed sprawą-nagle wstała i poszła rozmawiać ze stroną przeciwną, stawiając mnie w bardzo niezręcznej i nerwowej sytuacji. Zaangażowanie również oceniam negatywnie, powiadomiła mnie o tym, że wyrok się uprawomocnił ponad miesiąc później. Niestety Pani mecenas nie nadrabia znajomością prawa, dzięki jej wiedzy straciłabym mnóstwo pieniędzy, na szczęście w porę poszłam do innego prawnika, co oczywiście wiąże się z kolejnymi kosztami. Gdyby ktoś chciał zaczerpnąć więcej informacji, zapraszam do kontaktu anikow26@gmail.com
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anikow dnia: 2018-01-04 23:34:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam. sprawa rozwodowa zakończona bardzo pozytwnie dla mnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2017-07-21 18:11:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją