Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PTS Nieruchomości Paweł Szcześniak

Zawód: nieruchomości, lokale - kupno, sprzedaż, wycena, wynajem Rzeczoznawca majątkowy 
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon: Kom. 737 46 46 82
Adres e-mail: biuro(małpa)pts-nieruchomosci.pl
Strona internetowa: www.pts-nieruchomosci.pl
NIP:
5321873728
Opis działalności: Wycena nieruchomości oraz doradztwo i pośrednictwo na rynku nieruchomości Słowa kluczowe: Wycena nieruchomości, rzeczoznawca majątkowy, operat szacunkowy, pośrednictwo

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 542
Data utworzenia profilu: 2017-07-19 14:02:00
Data ostatniej aktualizacji: 2017-07-19 14:02:00 

Opinie o PTS Nieruchomości Paweł Szcześniak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i profesjonalna wycena, Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2019-08-27 08:24:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i profesjonalnie zrealizowana wycena obiektów produkcyjnych dla potrzeb sprzedaży, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 2019-03-04 10:56:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PTS Nieruchomości pomogło mi sprzedać dom. Zrobili to szybko i za oczekiwaną przeze mnie cenę. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2018-09-19 11:59:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PTS wykonało wycenę mojej nieruchomości dla potrzeb kredyt bankowego. W banku nie mieli żadnych zastrzeżeń do jakości opracowania, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2018-08-14 07:42:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko, sprawnie, bezproblemowo! Polecam Rzeczoznawcę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2018-04-12 18:08:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałem sprzedać nieruchomość, dzięki doradztwu i pośrednictwu PTS Nieruchomości nieruchomość sprzedałem za 30% więcej niż pierwotnie chciałem, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2018-03-17 10:00:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem pośrednika nieruchomości, który skutecznie sprzeda moją nieruchomość, PTS sprawdziło się, dziękuje i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2017-12-31 12:11:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Paweł wycenił mi mieszkanie pod kredyt w banku, wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2017-11-04 13:20:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem wycenę działki z domem (w trakcie budowy) pod kredyt w banku. Wycenę dostałem szybko, bank ją przyjął a ja dostałem kredyt. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2017-09-15 18:21:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam wykonanie wyceny dla potrzeby podziału majątku w związku z moim rozwodem. Wycena została sporządzona w terminie, bez moich zastrzeżeń. Operat nie był najtańszy, ale wart swojej ceny, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-08-19 11:14:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem wyceny nieruchomości dla potrzeb podziału spadku, wycena została zrobiona bardzo szybko i fachowo. Nikt nie zgłosił zastrzeżeń co do opracowania jak i wartości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2017-07-28 14:45:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją