Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Anna Raburska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-706 Poznań Libelta 1A/11
Telefon: Kom. 602 152 753
Adres e-mail: adwokat(małpa)raburska.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: adwokat poznań, porada prawna Poznań, rozwód, sprawa karna, cywilna, gospodarcze, spółki, dobry prawnik Poznań, adwokat Poznań opinie, obrońca, radca prawny, dobry adwokat Poznań, radca prawny Poznań, skuteczny adwokat, prawnik Poznań, kancelaria

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 10x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 21842
Data utworzenia profilu: 2017-05-24 11:50:54
Data ostatniej aktualizacji: 2017-07-16 21:10:17 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Anna Raburska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, sprawnie poprowadziła mój rozwód, pózniej podzielenie majątkku po moich rodzicach. Jestem bardzo zadowolona choć Pani Mecenas była zabiegana i nie zawsze miała czas na to by się spotkać, to zawsze była pod telefonem i miałyśmy dobry kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Motylek46 dnia: 2017-12-05 15:44:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mec Raburska to moim zdaniem jeden z lepszych mecenasów z Poznania przynajmniej w sprawach rodzinych bo taka u niej prowadzilem Swoje wiem bo troche sie po tych kancelariach nachodzilem. Zmienialem adwokata w trakcie sprawy na mec Raburska i nie zaluje takze polecam wam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-25 23:15:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z obsługi i opieki. Pani mecenas Raburska była bardzo zaangażowana w moją sprawę, miałyśmy dobry kontakt, informowała mnie co się będzie działo i jakie będą kolejne kroki, chyba dzięki temu czułam się spokojniej. Moim problemem był konflikt z byłym pracodawcą który potraktował mnie niewłaściwie i na koniec chyba w ramach odwetu nie wypłacił mi wszystkich pieniędzy za pracę. Dowiodłam swego, chamskiemu szefowi utarłam nosa. Dziewczynom które siedzą cicho w pracy pomimo ewidentnego i chamskiego łamania praw pracownika i "zasad...", sugeruję nie siedzieć cicho, głowa do góry i walczyć o swoje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Poszkodowana przez szefa dnia: 2017-07-11 12:01:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do tej kancelarii z polecenia koleżanki z pracy. Tak chyba najlepiej. Na pierwszym spotkaniu pani adwokat Raburska przedstawiła dokładnie jak będzie wyglądał przebieg mojej sprawy, jakie mam szanse i czego mogę się obawiać. Spodziewałam się czegoś innego, ale przynajmniej wiedziałam na czym stoję, bardzo konkretnie. Dzwoniłam do Pani Anny wielokrotnie gdy puszczały mi nerwy, wiem nie powinnam, ale potrafiła mnie uspokoić i sprowadzić na właściwą drogę. Czułam się w dobrych rękach. Ostatecznie dostałam to o co walczyłam, a mój ex się bardzo zdziwił :) Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AK dnia: 2017-06-27 11:08:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Raburska pomogła mi rozwiązać problem z którym nie mogłem sobie poradzić, tzn nieuregulowanych należności przez mojego klienta. Pieniądze odzyskałem, za co dziękuję Pani Mecenas i stąd też moja opinia. Szczerze polecam,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TadeuszHurtownia dnia: 2017-06-26 02:31:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Pani Mecenas wygrałem proces z bankiem, miałem kredt we frankach szwajcarskich. Jestem do przodu o jakieś 200 tyś. po przeliczeniu z CHF. I miała normalne stawki. Wcześniej dzwoniłem do Warszawy, ale tamtejsze kancelarie każą sobiesłono płacić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2017-06-13 10:40:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli ktoś szuka dobrego adwokata w Poznaniu, to polecam tę kancelarię. Pani Mecenas poprowadziła moją sprawę od początku do szczęśliwego końca. Mogę z pełnym przekonaniem powiedzieć, że trafiłam w dobre ręce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2017-05-30 10:43:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam serdecznie podziękować Pani Mecenas za fachowe i rzetelne podejście do mojej sprawy. Gdyby nie zaangażowanie i determinacja Mecenas Raburskiej, to sąd w ogóle nie wziąłby moich racji pod uwagę. Początkowo próbowałam się bronić sama. Sędzia w ogóle mnie nie słuchała, nie dawała dojść do głosu, a adwokat drugiej strony tylko się śmiał. Na szczęcie wszystko się udało, bo w końcu stwierdziłam, że muszę poszukać pomocy i trafiłam właśnie na adwokat Raburską. W sprawie chodziło o duże pieniądze, które mi się należały z ubezpieczenia. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marysia dnia: 2017-05-27 22:01:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem w areszcie, wiec tomoja rodzina trafiala na MECENAS Raburska Strzał w dziesiątkę. Dzięki niej po tygodniu wyszedlem na wolność Porpowadziła już sprawę do końca, pomyślnego, więc dostałem jeszcze odszkdowanie od sądu za bezprawny areszt, całkiem niezła sumka hehe :) Miałem już w przeszłości problemy, wic wiem co mówię. Jest świetna. Mogę polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzychu dnia: 2017-05-26 10:38:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałem jakiegoś prawnika w poznania, bosię na mnie uwzioł pewiene prokurator, już nie bede wyminiał nazwiska,ale w każdym razie mi Raburska załatwila zawiasy,a groziła mi odsiadka, także bardzo wdzieczny jestem. Nie jestem literatem, więc mi ciężko ująć w słowach. Jeszcze raz bardzo dziękuję Pani mecenas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piter dnia: 2017-05-24 12:55:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas mi dużo pomogla wmojej sprawie. Jest to naprawde MEGA prawnik musze ją pochwalic, bo żadko się spotyka takich fachowcow
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nina dnia: 2017-05-24 11:53:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją